Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Keeperv85 #48 üzenetére
nekem az a fura, hogy egy ingyenes MOD-ért kérnek alapvetően 20 gyúrót.
Az igazából a kisebb baj, hogy félbe van vágva.
Az sokkal korrektebb lenne, ha opcionálisan lehetne fizetni, vagy csinálnának extra tartalmakat egy jelképes összegért cserébe.
Ettől függetlenül valószínűleg úgy is meg fogom venni.
Bár esélyes, hogy megvárok egy min. 75%-os offot. -
-
-
válasz
PrometheusX #26 üzenetére
Na igen, ez meg a másik.
De az meg a külön vicc, amikor valaki kalózolt Windowson, kalózolt vírusírtóval kalózolt játékot visz.
Aztán a Microsoft 'hüjeannyát' hogy kékhalál meg vírus vanAmúgy szerintem a mostani engine is elég lenne, mivel a legtöbben úgyis a sztori meg a multi miatt vennék, a HL2 látványvilága meg simán tökjó, maximum egy kicsit kell rajta tekerni.
Én legalábbis habozás nélkül venném meg.
-
válasz
PrometheusX #23 üzenetére
Igen, ezzel én is így vagyok, hogy 'kinőttem' a dologból.
Ha egy játék elég jó, akkor 'már csak azért is' alapon megpróbálom kigyűjteni a pénzt rá, ha meg nem elég jó egy játék, akkor még a kalózkodással sem vesződök miattaA Valve valóban sokat változott, és nem előnyükre.
Ráéreztek a pénz ízére, a többi meg jött magától.
"Ja, hogy a birkák € 300-ért is megveszik a csillagközi szuperfegyvert DLC-ként?" -
-
-
Ez nem teljesen igaz.
Valóban népszerűek a multi játékok, de egy jól megcsinált single játékért a mai, 2015-ös gamer társadalom sem sajnálja a pénzt
A kalózkodás meg már alaposan lerágott csont.
Maradjunk annyiban, hogy aki meg akarja venni az adott játékot, az megveszi, aki meg nem, azt 30 féle DRM sem fogja visszatartani, illetve az így se úgy se veszi meg.Szerintem a Half-Life 3 már önmagában akkora húzónév, hogy rengeteg ember venné meg eredetiben.
-
-
válasz
Psychopeti #7 üzenetére
És miért okoz gondot megint végigvinni?
Így legalább van egy ok arra, hogy megint elő lehessen venni a játékot, végigvinni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged