- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz
Keeperv85 #55 üzenetére
Szerintük most már ez így van, így utólag megváltoztatták a nézetüket. Hogyha nem jelent volna meg Steamen, és teljessé teszik a játékot a Xen-el akkor is csak egy mod maradt volna. Az ígéret az volt, hogy a teljes játék elérhető lesz modként.
Ettől függetlenül tényleg nem hibáztatom őket, mert nagyúr a pénz és tényleg egy ilyen munka után meg is érdemlik. Azonban hogyha maradtak volna az ígéretnél, akkor nem bohóckodnak a multiplayerrel és az újabb verzióval, hanem három év alatt befejezik a játékot.
-
FLATRONW
őstag
válasz
AxBattler #53 üzenetére
Én is így vagyok vele. Nálam a Half Life széria számít minden idők legjobb játékának, de 5 eurónál többet nem vagyok hajlandó érte fizetni.
Sokan mondják fórumokon, hogy aki nem akar érte fizetni, annak ott van a korábbi verzió. Azzal csak az a baj, hogy nem teljes. Így hogy megjelent Steamen a felújítás felújított verziója, már csak a fizetőshöz lesz elkészítve a befejezés (gondolom én). Megértem én a készítőket, mert sokat dolgoztak vele és meg is érdemlik az anyagi elismerést, de az ígéret mégsem ez volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged