- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Idén próbálok sütit csinálni
. Remélem belefér majd.
-
-
Na nem indul a topik!!! Gyerünk-gyerünk!
-
-
kelly416
veterán
Nem ismerem egyiküket sem személyesen. Én azon a nyáron majdnem minden éjjel az udvaron aludtam, a kutya meg az ágyam mellett. Együtt bütyköltük a motort, együtt lógtunk egy csomót. Lehet, hogy ez is közrejátszott a dologban. Vagy az, hogy Zoé szinte akármennyit képes enni.
-
Én megyek!
-
kelly416
veterán
Oh, csak ülni kell előtte, hó ízűen eszegetni és hagyni, had kuncsorogjon. A roti is kiköpte a mandarint is elsőre. mondtam, addig nem kap másikat ameddig meg nem ette amit kiköpött. 5 perc múlva már megértette és ette velem a többit. A narancsot és a citromot is kiköpte elsőre, de mivel én ettem, csak megette végül.
Amikor a barátok jöttek ezért-azért, elsőre röhögtek, hogy szívatom a kutyát. Egészen, ameddig az első két cikket meg nem ette. Utána meg csak ámultak, hogy megeszi a kutya a citromot?!? Akkor már én röhögtem a fejükön. -
-
kelly416
veterán
-
-
válasz
BigBlackDog #27 üzenetére
Tudod az a baj a kutyákkal, hogy százalékosan nagyobb a húsfogyasztásuk. Valamit adsz neki délelőtt majd egész délután csak húst eszik...
-
kelly416
veterán
Asztaliról beengedett, úgyhogy 5x nyújtom a kezem a magasba (családostól érkezem).
-
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
Luck Dragon #19 üzenetére
Lehet. Nem ismerem az orvosi szakkifejezéseket. Nincs is jobb, mint a Balcsi partján, fák árnyékában ödémázni.
-
-
-
-
kelly416 phórum társnak is jó a 22 szombat csak most van egy lezsó által még vizsgált probléma a logouton ami miatt ide nem tud írni
-
-
-
-
-
Somatom
veterán
Tecccik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest