- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Cathfaern #39 üzenetére
Na ebben van ráció, ez igaz.
Csak éppen a kerti/erdei tűzrakás még mindig nem ugyanaz, mint a grillezés, mert ott biztonságosabbak a körülmények. Persze vannak nagyon elbaltázott dolgok is ilyenkor.
Ha meg az a feltételezés, hogy nyári melegben alkoholtól ittasan leégetem a kerületet, akkor ne a grillezést tiltsuk be ami egyébként tápláló ételhez juttat, hanem az ittas grillezést. Azaz: iszik vagy grillezik.
-
Apollyon
Korrektor
Ja értem. Tehát mindenki egy kalap alá van véve, azaz zsírhülyének beállítva. Vagyis aki éppen nem a tűzoltóságon tartózkodik fizikálisan = hülye a tűzrakáshoz, de még a grillezéshez is.
Mert mondjuk ha én éppen tűzoltó vagyok és szabadságon, akkor sem grillezhetek otthon.
-
Apollyon
Korrektor
Azosztigen, betiltották a grillezést, ez komoly? Mégis, milyen következménye lehet, ha grillezel, mármint nem jogi, hanem kémiai, fizikai?
Én nagyon kedvelem a skandináv országokat, tényleg, de néha úgy érzem, hogy már nem tudnak magukkal mit kezdeni, mert agyukra ment az északi jólét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest