Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Valaki meg tudjamondani esetleg, hogy a házba előre és játra be lehet-e tenni 140mm-es ventiket. Persze olyanra gondolok aminek 120-as méretű csavarhelyei vannak.Pl. NF-P14 FLX vagy a Thermalright TY-140?
Válaszokat előre is köszönöm!
ps.: még most jutott eszembe, ebbe a házba ha berakom a NOCTUA NH-D14 procihűtőmet akkor tudom-e használni a felső ventihelyeket?
-
bmollszeptim
aktív tag
jó bemutató,és jó kuckó.
-
Findzs
addikt
köszi a bemutatót
remek ház, tetszik
ha most kéne vennem házat tuti ezt venném (90%) -
Jim-Y
veterán
Na, majd azért írhatnál róluk valamit, mert én épp keresek valami világítós megoldást: ilyenre szeretném moddolni a shinobit
-
Jim-Y
veterán
Eddig csak sejtettem, de így, hogy kiderült, hogy alapból két 800 rpm-es venti jár hozzá azt kell, hogy mondjam, hogy a halk házak közé tartozik, tényleg nem hangosak a hozzá kapott ventik, ez nyílván viszonyítás kérdése, de megnyugtató, hogy ha valaki halk házat szeretne csinálni, akkor nem kell a hához kapott ventiket kidobni, max 7V-ra levezérelni, akkor 5-600 fordulaton biztos hangatalnok. üdv
-
aAron_
őstag
Nagy grat. hozzá! Már régóta szemezek ezzel a házzal én is, mostmár egyre inkább nyilvánvaló, hogy ez lesz a kiválasztott!
ODD takaró alatt gondolom ezt érted. Viszont így, hogy fér el maga az ODD? Esetleg beljebb is be lehet szerelni, v le kell bontani az elejét?
MOD: Még egy kérdésem lenne, összességében mennyire halk? Nálam az elég fontos szempont. A két fenti szellőző miatt kicsit aggódom e miatt.
-
törölt tag
Üdv. Nem tom, a gyári Shinobi ventikről írtál? Milyen? Halk, jó a légszállítása?
-
infectedmann
őstag
Pont házat keresgéltem, de a keresés véget ért
A írás meggyőzött, hogy nekem ilyen kell.
-
Hunork
veterán
Üdv!
Nagyon jó cikk lett, könnyed hangvétel, sok illusztráció! Gratula!
És a ház sem rossz, sőt, bár én drágának tartom egy picit, de ez már szubjektív vélemény. -
fefe9
tag
Grat. a teszthez és a kuckóhoz, hiánypótló írás, jól összerakva.
Én a 4850-em ventilátorát aránylag jól be tudtam lőni az MSI Afterburner-el (Sapphire kék nyákos 2 DVI-s verzióm van), esetleg tégy egy próbát, hátha alakul a hangja kicsit. Persze az Accelero-val ilyen gondod már nem lesz.
-
Des1gnR
őstag
Nagyon szép sztm
Az MX518 is bika
-
Prison85
senior tag
Igazi hiánypótló cikk!
Végre egy vállalkozó szellemű ember, aki nemcsak megvásárolta, hanem ki is filézte a Shinobit, ráadásul mindezt megosztotta velünk. Továbbá elismerés illeti a PC-Gear-t, hogy ilyen ritkaságokat forgalmaznak.
-
albert8
veterán
Köszi a cikket
lehet mit linkelni -
PeetR
aktív tag
Grat, jó kis teszt!
-
Warpig
aktív tag
Király lett.
Én is terveztem, hogy írok egy bemutatót róla, de elmaradt..
Ezek nem a hozzáadott ventik, ugye?Az elforgatott hdd rack jó dolog a kábelek eltüntetése miatt, viszont pár fokot jelent hőmérsékletben szerintem.
-
DeFranco
nagyúr
Szuper cikk egy igazán jó házról. Én a fehér verzióval szemeznék nagyon, de nekem sajnos nem felel meg, hogy a tetején vannak az USB nyílások...
-
engusz
veterán
Szuper lett a cikk!
-
Jim-Y
veterán
Köszi, módosítottam a cikket, a végére raktam egy linket az albumomról. [link]
-
imibogyo
veterán
Nagyon elegáns, visszafogott ház. Határozottan tetszik.
Gratulálok hozzá, használd egészséggel. -
pigmeus
tag
Tetszett.
-
Recon666
Közösségépítő
Nagyon jó bemutató lett, gart, a ház is szép.
-
Jofi81
őstag
Én is ezzel a házzal szemezek. Remélem, ha eljön a csere ideje, lesz már előlapi USB 3-as verzió is, akkor tuti vétel lenne.
-
Televan74
nagyúr
Én az alap verziót vettem , de nem bántam meg. Ki is szolgál 1-2 évig , még lesz asztali pc -m.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged