- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
ok, így értem.
akkor sorban az újabb gondolataim.
én konkrétan felhő, stb ellenes vagyok élből. ez asszem világos.
2 hdd-m és 1 ssd ment már úgy tönkre, 1 pillanat alatt, hogy nem volt hdd sentinel előjele.
a 2 hdd user error, (tápolási probléma), 1 ssd megfejthetetlen okból, (vezérlő chip?).beteges adatmentő vagyok. (igaz, egyre hanyagabb.)
backup image-eket készítek az os-ekről, és arról a pár gb fontos, saját adatról, (nem torrent média, hanem amiben saját meló van, képek, szerződések), többszörös másolatot készítek.
régieket sem szeretem törölni, mert már jártam úgy, hogy a file(ok) úgy néztek ki, mintha épek lettek volna, csak éppen nem voltak azok, nem nyílnak meg. mentem régebbi mentéshez.
lokálisan is elhelyezek máshová mentéseket.
-> hát ez az illetéktelen kézbe kerülést is elősegíti. pl. betörnek máshová, ahol a winyó, od van.
vagy ellopják pl. a telómat. pf.
de ezekhez fizikális meló kell. nem csak egy online bütykölés, amit észre sem veszek, csak sokkal később...de ez akkor is kevésbé bosszant, mintha egy előre elkészített terepre, önként hajtanám igába a fejem.
a többség sajnos ugye pont ezt nem látja előre, és még védi is a megoldásokat.****
a legszebb.
jót mulattam.
click online. a tv műsor.
van lehetőségünk egy alkalmazásra.
letesztelhetjük, mennyire biztonságos az általunk kitalált biztonsági kód.
hatalmas ötlet az kódlopásra.*****
egyébként emberileg teljesen megértem a folyamatokat.
az informatikai biztoságban fejlesztők jelentős részének a dolga az, hogy elhitessék velünk a különböző titkosítási rendszerek "jó ideig való feltörhetetlenségét".
de ezek mindig megdőlnek, de legalábbis gyengülnek.
és akkor ott a humán tényező, ami ezeket nullára redukálja. (remélem nem kell sorolnom.)ingatlanközvetítéssel is foglakozom. mi is elhitejük a megbízókkal, hogy szükség van ránk. és ez részben így is van. de pl. 30 évvel ezelőtt nélkülünk is tudtak az emberek adni és venni. egyszerűen erőszakosan kitermeltük azt, hogy ne lehessen megkerülni minket.
na. ez pont így van az info biztonsággal, csak hát ez elég eléggé elletmondásos... -
szab.tam
nagyúr
válasz
pitypang18 #2 üzenetére
látom, itt mindeki cseszeget.
én nem.
tökéletesen egyetértek.
ez egyszerűen egy elvi kérdés, amit nem lehet onnan megközelíteni, hogy mit tárolok, és mikor lesz akkora számítási kapacitás, hogy feltörik.
a "100%-os biztonságban van" kezdetű lelkendező hipotézisek szépen dőlögetnek megfelé. és fognak is...én rendszeresen készítek renszer backup image-et, fontos adatokat is mentem. többszörösen. és fizikálisan is mindig van más helyen is mentés, pl. egy tűz esetére való védelemként.
nem bonyolult, nem drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 , i7 12650H , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB NVME , laptop
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- B550M Steel Legend, Ryzen 5 5600X, 32Gb DDR4 3200MHz CL16, Radeon RX 6750 XT 12Gb, 1TB M.2 PCIe 4.0
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest