Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Nem az iCloud-ról beszéltem hanem a Bitcasa-ról. iCloud-ban csak névjegyeket tárolok. A HD házi videóimat meg erősen szelektálom és törlöm a felhőből, csak az marad amit kis-családnak akarok továbbküldeni. A többi megy vinyóra+backup-ra. Jelenleg összesen 90gb-nyi videóm és 30gb-nyi képem van. Pedig elég sokat fotózok+videózok (a környezetemben lévőkhöz képest legalábbis biztosan
). Szoktam őket szelektálni rendszeresen, mert sokat lövök, de ami nem kiemelkedő/megismételhetetlen azokat kukázom. A videókat pedig szeretem szerkeszteni, kivágni részeket, összerakni többet és 720p-be konvertálom. Bőven elég nekem az a felbontás és kevesebbet is foglal mint a FullHD. TV-n meg csak nagyítóval (vagy side-by-side) látok különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Szoktam őket szelektálni rendszeresen, mert sokat lövök, de ami nem kiemelkedő/megismételhetetlen azokat kukázom. A videókat pedig szeretem szerkeszteni, kivágni részeket, összerakni többet és 720p-be konvertálom. Bőven elég nekem az a felbontás és kevesebbet is foglal mint a FullHD. TV-n meg csak nagyítóval (vagy side-by-side) látok különbséget.