Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szeko2

tag

válasz #32839680 #266 üzenetére

"mmmeximüm tárhely!
    Amúgy ez roppant érdekes :D Mást nem tudsz csinálni mint kivárod, vagy dobsz egy mailt a supportnak hogy wtf, bár akkor nagy az esélye hogy közlik h hiba csúszott a gépezetbe és felszólítanak h törölj, vagy ők teszik meg."

Elvileg lugosinak kellett (volna) kapnia egy imélt (én legalábbis kaptam), hogy a 10 gigás tárhely megtelt, fizess elő havonta, vagy évente.

Egyébként az ARENA20 promóciós kódot elfogadja a rendszer, de csak az egy évre előfizetőknél, a havidíj esetében a 20% kedvezmény nem érvényesíthető.
    Én próbaképpen egy hónapra előfizettem 8 euróért a korlátlan tárhelyre, de mivel szeptember 22-én jár le az egy havi előfizum, majd akkor próbálom meg az ARENA20 kóddal megrendelni az egy éves előfizut.
    Ha meg esetleg nem jön be a Bitcasa, akkor 8 eurót kidobtam az ablakon (nem dohányzom, de kábé két doboz jó cigi, vagy egy közepes pizza ára :-) )

Mindenesetre este elkezdtem feltölteni a cuccaimat, 40 gigát fel is dobtam rá, egyelőre minden oké, működik a Bitcasa PC-n, androidos mobilon és tableten, valamint Ipad-en is.
    Egyébként érdekes, de Ipad-en a kliensprogram főmenüje kicsit bekavarja a cuccaimat, mert a zenékhez tett fényképeket is, a videóknál találtam mp3-akat... mindenesetre érdekes.
    Fa-struktúrában vizsgálva viszont minden a helyén van, semmi gond.
    Remélem, javítják, hamarosan.
    :-)

Új hozzászólás Aktív témák