- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ennyi idiótát egy rakáson... Biztos van dedikált MW2 topik, fényezzétek ott a bohócot. (Akinek inge, vegye magára, akinek nem, ne.)
Én várom már a második részt, az elsőt rongyosra játszottam anno, üdítő színfolt volt a mostani tucatFPS-ek között, remek világgal és pompás hangulattal. A multiplayer annyira nem vonz, nekem elég lesz a single is.
-
nrgia
őstag
Jónak tűnik...
-
Jarlaxle
senior tag
Nekem nagyon bejött az első rész, nagyon jó hangulat és pályák. De ez a multi valami borzalmasan béna, egyáltalán nem illik ehhez a játékhoz. persze dicséretes, hogy próbálkoznak ezzel is, de ehelyett pl. csinálhatnának 1-2 extra részt single playerhez.
-
darkarthur
senior tag
Igazat megvallva, az első résszel sem játszottam, de a videók alapján a másodikkal sem fogok. Megkövezhettek, de számomra ez annyira gagyi, hogy az valami rettenetes. Heretic 2 idején nagy szám lett volna, de most... hát érdekes.
-
_bs_
tag
már az 1 is érdektelenségbe fulladt, a papíron nagyon szép és nagyon jó játék egy monoton lövölde volt értetelmetlen background story-val. nem tudom miért kell eröltetni.
-
Thome
veterán
Neszójjábe, mert jönnek itt a biósokkos emberek, akik jól elvarázsolnak!
Az MW2 meg császár játék, bárki mondhat bármit. De ugyebár az MW2 az MW1-hez képest nem változott semmit, mert az 1 az Pixel Shader 2-t használ, a 2 meg PS3-at...
Minnyá jönnek a nagyokosok, mert meglátják hogy dicsérem az MW2-t!
-
Prof01
veterán
Capture the Sister. LOL
-
aram01
nagyúr
hát nemtom
-
Antibazsi
aktív tag
Őszintén szólva nekem sem tetszik. Már a második videó közepén untam...
-
Thome
veterán
Hát. Elég gagyi hatása van, má bocsánat a rajongóktól.
-
feka007
veterán
Az a Thompson kicsit sokat rúg
-
- = Zk = -
félisten
hát..Nos
eddig elképzelésem sem volt, hogy mit lehet multizni egy Bio-ban. Mostmár legalább tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Ingatlanos topic!
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest