- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyci
senior tag
válasz
kriszpontaz #66 üzenetére
Azért így kicsit drágább, mint a német boltból lett volna
-
sanyci
senior tag
válasz
kriszpontaz #66 üzenetére
Én direkt nem kit-et vettem. Egérre nem volt szükségem, HDMI-kábelből hosszabbat, microSD-ből nagyobbat kértem, mint ami a KIT-ben van, meg tápból is feketét és így is befért 35-be szállítással...
-
sanyci
senior tag
válasz
kriszpontaz #63 üzenetére
Ott noobs kártyát adtak hozzá? Elindult vele, vagy neked is frissítened kellett?
-
sanyci
senior tag
válasz
kriszpontaz #59 üzenetére
Nekem csütörtök reggel jött meg, de péntek éjszaka tudtam csak kibontani, beüzemelni. Én nem kit-et vettem, hanem német gépet + adaptert, kábelt és Noob kártyát.
No ez felesleges volt, mert be se boot-olt vele, de legeneráltam egy új image-t rá és utána simán ment.
Raspberry Pi OS van fent magyarra állítva, meg fullHD-re, mert alapból 4K-s felülettel boot-olt be. Felment rá minden irodai cucc, egyedül a MyPaint-et nem tudtam feltenni.
Igazából zajtalan, nem nagyon melegszik, egy percen belül be boot-ol és a német verzió legalább qwertz kiosztású. Lehet, hogy veszek majd egy magyart is, ha beválik,
Van ki-bekapcsoló gomb, az MS vezeték nélküli egeret UPnP felismerte az első beállítás közben rádugva.
Ami nevetséges, hogy itthon UK kit-et lehet előrendelni, aminek az adaptere kuka, de legalábbis átalkítót igényel és drágább is, mint Németországból volt házhozszállítással együtt...
Igazából egy webkamera-t akarok még kipróbálni hozzá, hogy megy-e a videó hívás böngészőből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Keresünk dokkolókat
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest