- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyci
senior tag
válasz
bestpixel #95 üzenetére
..ez ugye egy Pi400 topic, ami egybe van építve a billentyűzettel.
egyébként nem hinném, hogy kell a normál Pi-nek billentyűzet, hiszen bármiféle periféria nélkül is elműködget. Az meg hogy milyen nyelvű a billentyűzet, pont nem érdekli nem hogy a Pi-t, de még a PC-ket sem... -
sanyci
senior tag
A videóhívások a legutóbbi frissítésekkel (főleg a Chrome frissítése miatt) megjavultak.
Miután migráltam a microSD-ről egy SSD-pendrive-ra a rendszert (500MBs-es! pendrive), gyakorlatilag instant lett a rendszer, másodpercek alatt boot-ol, nem is értem, miért nem lehet beletenni egy m.2-es SSD-t. egy 2230-as simán beleférne a házba, ha lenne hozzá csatlakozó -
sanyci
senior tag
Lenne pár vállakozó szellemű, aki kipróbálná a Facebook Messenger videóhívást pi 4/pi 400-on chromium-ból?
Nekem iszonyatosan recseg a hang már tárcsázás alatt is, viszont engem jól látnak/hallanak... -
sanyci
senior tag
Próbált már valaki usb-s webkamerát? Ha igen, pontosan milyen típus működött mikrofonostúl?
Nekem eddig egyik otthoni sem ment -
sanyci
senior tag
Én 10 perc alatt csináltam új SD image-t elsőre, mivel a bolti nem működött, utána mindent magyarra állítottam és jelenleg már a mobilomról megy VNC át a vezérlése, és egész nap erről ment a netrádió.
A Libre Office egész jó, a Gimpo, VLC a szokásos. A Chormium böngésző is olyan, mint a Win-es.
Van rá CAD szoftver, de most nem jut eszembe...
Szerintem egy csak netező, néha gépelgető/excelező embernek simán jó. -
sanyci
senior tag
válasz
kriszpontaz #66 üzenetére
Azért így kicsit drágább, mint a német boltból lett volna
-
sanyci
senior tag
válasz
kriszpontaz #66 üzenetére
Én direkt nem kit-et vettem. Egérre nem volt szükségem, HDMI-kábelből hosszabbat, microSD-ből nagyobbat kértem, mint ami a KIT-ben van, meg tápból is feketét és így is befért 35-be szállítással...
-
sanyci
senior tag
válasz
kriszpontaz #63 üzenetére
Ott noobs kártyát adtak hozzá? Elindult vele, vagy neked is frissítened kellett?
-
sanyci
senior tag
Én a welectron.com -ról vettem, 10 EUR volt a szállítás...
-
sanyci
senior tag
válasz
kriszpontaz #59 üzenetére
Nekem csütörtök reggel jött meg, de péntek éjszaka tudtam csak kibontani, beüzemelni. Én nem kit-et vettem, hanem német gépet + adaptert, kábelt és Noob kártyát.
No ez felesleges volt, mert be se boot-olt vele, de legeneráltam egy új image-t rá és utána simán ment.
Raspberry Pi OS van fent magyarra állítva, meg fullHD-re, mert alapból 4K-s felülettel boot-olt be. Felment rá minden irodai cucc, egyedül a MyPaint-et nem tudtam feltenni.
Igazából zajtalan, nem nagyon melegszik, egy percen belül be boot-ol és a német verzió legalább qwertz kiosztású. Lehet, hogy veszek majd egy magyart is, ha beválik,
Van ki-bekapcsoló gomb, az MS vezeték nélküli egeret UPnP felismerte az első beállítás közben rádugva.
Ami nevetséges, hogy itthon UK kit-et lehet előrendelni, aminek az adaptere kuka, de legalábbis átalkítót igényel és drágább is, mint Németországból volt házhozszállítással együtt...
Igazából egy webkamera-t akarok még kipróbálni hozzá, hogy megy-e a videó hívás böngészőből. -
sanyci
senior tag
Elméletileg holnap már hozza is a postás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Új / Újszerű /Gamer / Munka PC i7-14700KF RTX 4060 Ti DDR5 32GB Garanciális
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest