- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Nekem a kontrollel maximum verekedős játékoknál elfogadható"
Platformerek, autóverseny (nyilván a kormány az ideális), 3rd person akciójátékok (ahol nem jellemző a lövöldözés, mint pl. DMC, Bayonetta, Darksiders, Dark Souls stb.) esetén is jobb a kontroller, némelyik persze ettől függetlenül játszható billentyűzettel. -
törölt tag
válasz
Hopkins95 #10 üzenetére
Én kontrollerrel játszottam, de a QTE abban akkor is borzasztó volt és nem a nehézsége miatt. Egyszerűen volt, hogy teljes 5 percen át tartott (nem túlzok), és közben mivel arra kell figyelni, gyakorlatilag semmit nem látsz abból, ami történik a háttérben.
Valahol amúgy mégis emlékezetes játék, mert ennyit régen röhögtem a játék közepétől kezdődően a történet teljesen random sületlenségein. Tényleg olyan érzést kelt, mintha a sztori írója felállt volna a harmadánál/közepén, és ott az óvodás gyereke vette át, a szoba közepén hagyván játékkatonáit.
Olvastam már néhány nagyon frappáns mondatot, ami tökéletesen leírja a játékot (SPOILER):
"Imagine Silence of the Lambs suddenly turning into Dragon Ball Z."
"Only Cage would take a murder mystery and have it resolved with omnipresent homeless men and Aztec Gods."
Haláli. -
törölt tag
Ezek a játékok jobbak, mint a Fahrenheit történet szempontjából? (Beyond,HR, Detroit) Azért kérdezem, mert eddig csak azt játszottam David Cage-től, és azt is istenítik, de valójában az egyik legagyatlanabbul megírt sztori, amit valaha láttam gyakorlatilag bármilyen médiumban. Olyan benyomást kelt, mint amikor 5 éves gyerekek általuk kitalált történeteket mesélnek egymásnak a homokozóban. Látom, hogy egyesek miért esnek áldozatul az illúziónak, annak ellenére, hogy égetnivaló hulladék a sztori, az első néhány órában még én is azt hittem, hogy ebből valami jó fog kisülni. A QTE-ről már ne is beszéljünk... (haverom kb. ugyanezt mondta a Heavy Rainről, ami nem túl biztató)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest