Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sheriff.crib

tag

válasz Cathulhu #74 üzenetére

Értem én, de le'''''.Szerintem totál gagyi neve van ezen nincs mit vitázni.:DEzzel ők is tisztában annak.Kicsit megerőltethették volna magukat... :P

• sheriff.crib

tag

Abszolút egyetértek mindenben. De főleg az utolsó mondatottal.
    "És lehet anyázni hogy csináljak hasonlót, csak felesleges, bármiféle nagyképűsködés nélkül állítom ha lenne időm rá, tudnék."

Fórumokon, youtubeon, + itt is ezt írják, (tisztelet a kivételnek), hogy vegyem figyelembe, hogy 7 ember csinálta, és hogy kis költségvetés meg blablabla....
    Bocs, de ha már a Purchase Brothers-ék ketten összehozták, ráadásul 500 dollárból, akkor most kérdem én, miről beszélünk? ennyi ;)

• sheriff.crib

tag

válasz BloodyEddie #48 üzenetére

(www.beyondblackmesa.com)
    Ha már ilyen igényes képeket, effekteket, 3D-s animációkat, weboldalt, filmet hoztak létre nem hiszem el, hogy nem fért volna bele :) , amiket lentebb felsoroltam illetve mások is felsoroltak.(jaj és a verekedés:D vicces volt)
    Max. egy kicsit tovább tart a film elkészítése... ;) :P
    Ők azt mondják, hogy ez egy olyan film, amit a HL sorozat ihletett és, ami Shephardról (Mass Effect :DDD ) és kicsiny csapatáról szól....de akkor is....valahogy nem jön be.
    Én tuti megkérdeztem volna pár HL fant, hogy: "Figyu gyerekek szerintetek mi hiányzik belőle?" és akkor már mindjárt más lenne a gyerek fekvése...
    Félreértés ne essék, nem kritizálni akarom őket (minden elismerésem nekik!!) csak hát, ami szembetűnő és hiányzik azt el kő' mondani:) (tudom telhetetlen vagyok:P)
    Jah, és ha már a HL bizonyos jegyeit tartalmazza, akkor érted...ha már lúd legyen kövér Rakjunk bele mindent. ;]
    Persze, ami anyagilag belefér és és valljuk be belefért volna.
    MÁS:
    Tuti összedugtam volna a fejem a Black Mesa Source készítőjivel és javasoltam volna, hogy csináljunk közösen egy "Black Mesa" filmet.szvsz. :U
    Vagy, ha nem is Black Mesa filmet, de legalább egy HL2 hű rövid filmet....sztem simán képesek lennének/lettek rá...
    Na ez, nagy durranás lett volna a fenti "Beyond Black Mesa-val" szemben.
    Még egyszer megnéztem a videót + a weboldalt és a véleményem továbbra is:
    Ok.szép és jó.örülünk.megnéztük.semmi rákattanás.ennyi reakciót vált ki belőlem. :F :(
    + kicsit nevetség tárgya, ez a totál átlagos hétköznapi ruhában való fotózkodás:D
    Az én szememet isszonyat zavarta.:S (sajnálom)
    Viszont a DVD tok, boríó minden bejön.nagyonis.;)
    http://beyondblackmesa.com/wp-content/uploads/2010/12/BBMdigiComp-640x458.jpg

• sheriff.crib

tag

"Half-Life világát teljes mértékig visszaadó film készült,"nem értek egyet a szerzővel.
    Szerintem túlzás kijelenteni ,hogy "teljes mértékig" Ugyanis:
    Ha már HL2 meg Black Mesa-ról beszélünk, akkor lehetett volna kicsit hű a történethez...
    + Amit én hiányolok: headcrabek,headcrab zombiek,Barnacle,Combine Elite,Scanner Type, Manhack, HL hű öltözék, HL hű karakterek (japán csákó abszolúte nem illik bele),
    + Jóval idősebb 30-as 40-es év közötti szereplőket kértem volna fel(Túl fiatalok a a HL világához), kevés volt a szereplő. Hiányzott még a vasútállomás:P,illetve egy panelházas rohangálás stb..
    A zombik kicsit L4D feelingesek voltak...élményromboló volt + a katonák gumicsizmája sztem nevetséges:DSok sebből vérzik...
    De mindemellett tetszett.
    A katonák ruhája (a gumicsizmát kivéve:D), a lépegető, a helyszínek, a robbanások, a hangok, az effektek, a vér abszolúte bejött!Gratula a készítőknek minden elismerésem!! :R
    Ha a fent említett észrevételeimet beleraknák, akkor a "Half-Life világát teljes mértékig visszaadó film" lenne.

Peace

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés