Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheriff.crib
tag
Abszolút egyetértek mindenben. De főleg az utolsó mondatottal.
"És lehet anyázni hogy csináljak hasonlót, csak felesleges, bármiféle nagyképűsködés nélkül állítom ha lenne időm rá, tudnék."Fórumokon, youtubeon, + itt is ezt írják, (tisztelet a kivételnek), hogy vegyem figyelembe, hogy 7 ember csinálta, és hogy kis költségvetés meg blablabla....
Bocs, de ha már a Purchase Brothers-ék ketten összehozták, ráadásul 500 dollárból, akkor most kérdem én, miről beszélünk? ennyi
-
sheriff.crib
tag
purchasebrothers kenterbe veri őket...
-
sheriff.crib
tag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
(www.beyondblackmesa.com)
Ha már ilyen igényes képeket, effekteket, 3D-s animációkat, weboldalt, filmet hoztak létre nem hiszem el, hogy nem fért volna bele
, amiket lentebb felsoroltam illetve mások is felsoroltak.(jaj és a verekedés
vicces volt)
Max. egy kicsit tovább tart a film elkészítése...

Ők azt mondják, hogy ez egy olyan film, amit a HL sorozat ihletett és, ami Shephardról (Mass Effect
) és kicsiny csapatáról szól....de akkor is....valahogy nem jön be.
Én tuti megkérdeztem volna pár HL fant, hogy: "Figyu gyerekek szerintetek mi hiányzik belőle?" és akkor már mindjárt más lenne a gyerek fekvése...
Félreértés ne essék, nem kritizálni akarom őket (minden elismerésem nekik!!) csak hát, ami szembetűnő és hiányzik azt el kő' mondani
(tudom telhetetlen vagyok
)
Jah, és ha már a HL bizonyos jegyeit tartalmazza, akkor érted...ha már lúd legyen kövér Rakjunk bele mindent.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze, ami anyagilag belefér és és valljuk be belefért volna.
MÁS:
Tuti összedugtam volna a fejem a Black Mesa Source készítőjivel és javasoltam volna, hogy csináljunk közösen egy "Black Mesa" filmet.szvsz.
Vagy, ha nem is Black Mesa filmet, de legalább egy HL2 hű rövid filmet....sztem simán képesek lennének/lettek rá...
Na ez, nagy durranás lett volna a fenti "Beyond Black Mesa-val" szemben.
Még egyszer megnéztem a videót + a weboldalt és a véleményem továbbra is:
Ok.szép és jó.örülünk.megnéztük.semmi rákattanás.ennyi reakciót vált ki belőlem.

+ kicsit nevetség tárgya, ez a totál átlagos hétköznapi ruhában való fotózkodás
Az én szememet isszonyat zavarta.:S (sajnálom)
Viszont a DVD tok, boríó minden bejön.nagyonis.
http://beyondblackmesa.com/wp-content/uploads/2010/12/BBMdigiComp-640x458.jpg -
sheriff.crib
tag
"Half-Life világát teljes mértékig visszaadó film készült,"nem értek egyet a szerzővel.
Szerintem túlzás kijelenteni ,hogy "teljes mértékig" Ugyanis:
Ha már HL2 meg Black Mesa-ról beszélünk, akkor lehetett volna kicsit hű a történethez...
+ Amit én hiányolok: headcrabek,headcrab zombiek,Barnacle,Combine Elite,Scanner Type, Manhack, HL hű öltözék, HL hű karakterek (japán csákó abszolúte nem illik bele),
+ Jóval idősebb 30-as 40-es év közötti szereplőket kértem volna fel(Túl fiatalok a a HL világához), kevés volt a szereplő. Hiányzott még a vasútállomás
,illetve egy panelházas rohangálás stb..
A zombik kicsit L4D feelingesek voltak...élményromboló volt + a katonák gumicsizmája sztem nevetséges
Sok sebből vérzik...
De mindemellett tetszett.
A katonák ruhája (a gumicsizmát kivéve
), a lépegető, a helyszínek, a robbanások, a hangok, az effektek, a vér abszolúte bejött!Gratula a készítőknek minden elismerésem!! 
Ha a fent említett észrevételeimet beleraknák, akkor a "Half-Life világát teljes mértékig visszaadó film" lenne.Peace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezzel ők is tisztában annak.Kicsit megerőltethették volna magukat... 

, amiket lentebb felsoroltam illetve mások is felsoroltak.(jaj és a verekedés
) és kicsiny csapatáról szól....de akkor is....valahogy nem jön be.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)