- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerekfej
őstag
-
Silenzio
addikt
Jellemző. Szeretem a Half-Life-ot. Szerintem béna a film. Ergo törlitek a hozzászólásom. Ez felháborító. Mi ez itt, a kommunizmus?
-
Cathulhu
addikt
válasz
sheriff.crib #55 üzenetére
Shephardról (Mass Effect
)
SUBJECT:
Adrian Shepard
Male, age 22TRAINING:
United States Marine Corps,
Special ForcesRANK:
Corporalstb...
Ezt azert illene tudni es nem idekeverni a Mass Effectet. Ennyi erovel lehetne akar az SG:A is
-
Foo
tag
Nalam is a ravenholmos l4d zombik baszták ki a biztosítekot.nem értem,ilyenek nem voltak a hl játékokban.egyébként nem lenne ez rossz...
-
sheriff.crib
tag
Abszolút egyetértek mindenben. De főleg az utolsó mondatottal.
"És lehet anyázni hogy csináljak hasonlót, csak felesleges, bármiféle nagyképűsködés nélkül állítom ha lenne időm rá, tudnék."Fórumokon, youtubeon, + itt is ezt írják, (tisztelet a kivételnek), hogy vegyem figyelembe, hogy 7 ember csinálta, és hogy kis költségvetés meg blablabla....
Bocs, de ha már a Purchase Brothers-ék ketten összehozták, ráadásul 500 dollárból, akkor most kérdem én, miről beszélünk? ennyi -
julius666
addikt
Tuti After Effects, még látszott is rajta.
Ezt a képkockánkénti játszadozást viszont nem tudom honnan szeded, azért manapság már nem így működik a dolog.Aki látott már After Effectset/volt a kezében, az nem esik hasra az ilyesféle "technikától", őszintén szólva ha csak az utómunkát nézzük (márpedig mást nem igazán érdemes, sztori nincs, színészi munka nincs, pisztolyokon, maszkokon kívül eszköz se nagyon - a vért is utólag tették rá, legalábbis a falakra biztos), akkor se olyan hű de nagy cucc, egy AE-ben profi(bb) arc szerintem simán összedobja egy hét alatt.
Ez van, eljutottunk oda így a 2000-es évek végére hogyha megvan a szoftver (illetve a hozzá szükséges tudás), akkor simán lehet csinálni egy laikus számára Hollywoodi szintű alkotásokat. Ebben semmi extra nincs ma már.
Ha viszont ebből a szemszögből nézzük, nem nagy eresztés a videó. Készültek sokkal jobb, technikailag hasonló szintű fanmúvik is a témában.
És lehet anyázni hogy csináljak hasonlót, csak felesleges, bármiféle nagyképűsködés nélkül állítom ha lenne időm rá, tudnék.
-
Silenzio
addikt
Miért van az, hogy ezeknek a fos fanfilmeknek sosincs semmi sztorijuk? Mert ez kevés volt, de nagyon. Mindig csak a csihi meg a puhi.
-
sNORh
addikt
a gyerek tuti kapujérázik..
zsír lett amúgy, csak a fegyvert tartják úgy mint egy amatőr..
-
The Butcher
tag
Gorgeous
-
Archer
őstag
Figyelembe véve körülményeket nagyon korrekt kis film lett. Ami nem tetszett, a Resident Evil-ös zombik, ha már ilyen zombikat raktak bele, legalább ne futkároztak volna hanem csak vánszorogjanak. A másik a mátrixos rész amit már említettek előttem, a harmadik pedig a gumicsizma
, valami bakancs jobban dukált volna. A végéről pedig nekem egyből az Aliens jutott eszembe, amikor Vasquez és Hudson felrobbantja magát a szellőző csatornában egy gránáttal, egymás kezét fogva.
-
cudar07
senior tag
még -még
-
vittuka
aktív tag
Hol van a gravity gun ? Vagy egy jó bunny-zás freeman-tôl?
-
hemaka
nagyúr
egész jól sikerült, grat nekik
-
Angel1981
veterán
Egy pillanatra azt hittem, hogy maga a Black Mesa (HL remake) készült el....
.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Tetszett, de el nem ájultam, egyébként meg:
- Independent short film - 2 years in the making - Endless hours of post
- 1 Canon HV20
- 7 Friends
- $1,200 budget for the full short film.
This isn't a fucking DreamWorks production.
-
Brutális eb
addikt
Borzasztó kínszenvedés volt megtekeinteni.
A melóért elismerésem.
A hangok nagyon ott voltak csak mintha halottam volna már valahól. -
sheriff.crib
tag
purchasebrothers kenterbe veri őket...
-
VIC20
őstag
"még is egy"
Tanulj meg magyarul!
-
MichaelSD
őstag
Jó lett, nagyon tetszett.
-
sheriff.crib
tag
válasz
BloodyEddie #48 üzenetére
(www.beyondblackmesa.com)
Ha már ilyen igényes képeket, effekteket, 3D-s animációkat, weboldalt, filmet hoztak létre nem hiszem el, hogy nem fért volna bele, amiket lentebb felsoroltam illetve mások is felsoroltak.(jaj és a verekedés
vicces volt)
Max. egy kicsit tovább tart a film elkészítése...
Ők azt mondják, hogy ez egy olyan film, amit a HL sorozat ihletett és, ami Shephardról (Mass Effect) és kicsiny csapatáról szól....de akkor is....valahogy nem jön be.
Én tuti megkérdeztem volna pár HL fant, hogy: "Figyu gyerekek szerintetek mi hiányzik belőle?" és akkor már mindjárt más lenne a gyerek fekvése...
Félreértés ne essék, nem kritizálni akarom őket (minden elismerésem nekik!!) csak hát, ami szembetűnő és hiányzik azt el kő' mondani(tudom telhetetlen vagyok
)
Jah, és ha már a HL bizonyos jegyeit tartalmazza, akkor érted...ha már lúd legyen kövér Rakjunk bele mindent.
Persze, ami anyagilag belefér és és valljuk be belefért volna.
MÁS:
Tuti összedugtam volna a fejem a Black Mesa Source készítőjivel és javasoltam volna, hogy csináljunk közösen egy "Black Mesa" filmet.szvsz.
Vagy, ha nem is Black Mesa filmet, de legalább egy HL2 hű rövid filmet....sztem simán képesek lennének/lettek rá...
Na ez, nagy durranás lett volna a fenti "Beyond Black Mesa-val" szemben.
Még egyszer megnéztem a videót + a weboldalt és a véleményem továbbra is:
Ok.szép és jó.örülünk.megnéztük.semmi rákattanás.ennyi reakciót vált ki belőlem.
+ kicsit nevetség tárgya, ez a totál átlagos hétköznapi ruhában való fotózkodás
Az én szememet isszonyat zavarta.:S (sajnálom)
Viszont a DVD tok, boríó minden bejön.nagyonis.
http://beyondblackmesa.com/wp-content/uploads/2010/12/BBMdigiComp-640x458.jpg -
BalaNce87
addikt
Azt a break bemutatós részt nem igazán tudtam mire vélni egy hl-be, legalábbis inkább tűnt annak mint egy verekedésnek, az eleje inkább.
-
WonderCSabo
félisten
Télleg egész jó, csak az a párharc a végére nem kellett volna.
(#27) huskydog17: A Purchase brothers féle sztem is jobb, kár, hogy nem csináltak második részt.
-
Devid_81
félisten
Hangok jól voltak, a rááldozott pénzhez képest egészen jól sikerült.
Hangulaton lett volna még mit fokozni, de erős 7/10-es az eredmény. -
ProEvoFan
nagyúr
Nagyon tetszett!
Hang effektek nagyon jók -
Endreas
tag
Technikailag tényleg elég jó, a story is tetszik.. a zombikat mondjuk kihagyhatták volna..
-
BloodyEddie
őstag
válasz
sheriff.crib #47 üzenetére
"Alig 7 ember csinálta, nem is nagy költségvetéssel,"
Nyilván lehetett volna jobb is, de ezt vedd figyelembe.
-
sheriff.crib
tag
"Half-Life világát teljes mértékig visszaadó film készült,"nem értek egyet a szerzővel.
Szerintem túlzás kijelenteni ,hogy "teljes mértékig" Ugyanis:
Ha már HL2 meg Black Mesa-ról beszélünk, akkor lehetett volna kicsit hű a történethez...
+ Amit én hiányolok: headcrabek,headcrab zombiek,Barnacle,Combine Elite,Scanner Type, Manhack, HL hű öltözék, HL hű karakterek (japán csákó abszolúte nem illik bele),
+ Jóval idősebb 30-as 40-es év közötti szereplőket kértem volna fel(Túl fiatalok a a HL világához), kevés volt a szereplő. Hiányzott még a vasútállomás,illetve egy panelházas rohangálás stb..
A zombik kicsit L4D feelingesek voltak...élményromboló volt + a katonák gumicsizmája sztem nevetségesSok sebből vérzik...
De mindemellett tetszett.
A katonák ruhája (a gumicsizmát kivéve), a lépegető, a helyszínek, a robbanások, a hangok, az effektek, a vér abszolúte bejött!Gratula a készítőknek minden elismerésem!!
Ha a fent említett észrevételeimet beleraknák, akkor a "Half-Life világát teljes mértékig visszaadó film" lenne.Peace
-
Kanczy
veterán
Ez valami egészen fantastisch. Nyugodtan elmehetne hivatalos Valve filmnek... egyedül a kamerakezeléssel, ill. a zombikkal van probléma, minden más zseniális. Hihetetlen a Half-Life hangulat, korrekt a "történet", a részletesség pedig elképesztő. A tereptárgyak, a fegyverek kidolgozása, a HP-csomag, az öltözékek, a Combine, a feszítővas (
), a lepukkant gyárak mind-mind tökéletes másolatai a játékban látottaknak. A hangokat pedig valahogy olyan hihetően illesztették a filmhez, hogy nem gondolná az ember, hogy nem igaziak. Lenyűgöző!
-
ErosenZold
senior tag
Hát nem rossz, de ezek a zombik eléggé szégyen ek.
Raven Holm ba nem ilyenek szoktak lenni
Ezeket kár volt beletenni... Nálam ez miatt -60% az élményből
-
szabod
senior tag
Nagyon jó lett, grat hozzá a készítőknek.
Van egy magyar munka is, Kicsi a rakás. Semmi köze a Half Lifehoz, csak azért linkelem, mert a videót nézve eszembe jutott. Sztem nagyon remek kis munka, vittek bele humort is, és ezt egy kis csapat hozta össze
-
Inv1sus
addikt
Az itt a gond, hogy pont amit az amatőrségre lehetett volna ráfogni, az az effektek meg a használt eszközök. Sajnos az a pech állt elő, hogy pont az lett minőségi, amihez pedig nem kellett sok pénz, az meg irtó bénán ütött vissza.
Összehasonlítási alapom van, mint említettem.
-
Hát ez eszméletlen jó lett!
-
Egy csinálj jobbat igen és a másik kérdésem a mihez képest? Ez nem egy George Lucas film v Tarantino .. ez egy amatőr film amatőrökkel ocsért saját és mások szórakoztatására ... half life hoz képest nagyon nem jön át a hangulat ahhoz képest , hogy ocsó és amatőrök csinálták meg nagyon jó!
Amúgy engem nem zavar , hogy kritizálsz biztos híres filmkritikus vagy híres a szakmában
-
Inv1sus
addikt
Jaj, amikor írtam a hozzászólást, már akkor számítottam erre "Csinálj jobbat" hozzászólásra. Ennyi erővel semmit se kritizáljunk oké?
Egyébként nemrég volt egy Duke Nukem-es rövidfilm, akció nélkül és messze jobban megfogott mint ez. Sajnálom, de nem fogom előkeresni neked, mert most épp forgatok.
-
Adam289
csendes tag
Ha választani kéne egy 200 ft os Film+ os Asylum Productionos film meg e-között egyértelmű hogy ezt nézném,annak ellenére hogy nem mindenhol volt HL hangulata,sok ilyet még az amatőr filmesektől,én élvezem
-
JSaN
addikt
Nekem tetszet a film, a "matrixos" jelenet sem volt anyira zavaro. Ha itt nem is lett volna emlitve eszembe se jutott volna a matrix.
-
szurmais
csendes tag
Tetszett, le a kalappal a készítők előtt. *****
-
EczkE
veterán
Respect!
-
aram01
nagyúr
zsír lett
-
thomeef
őstag
Szintén nagy HL2 fan lévén inkább nem kommentálom amit láttam, túlzottak kritikus lennék, sok munka van benne, nem akarom lehúzni
Annyit mondanék: "Aranyos" próbálkozás.
-
huskydog17
addikt
Egy kis pénzügyi összehasonlítás a költségvetésről:
Beyond Black Mesa: 1200$
Escape From City 17: 500$2009-ben a Purchase Brothers ígértek egy második epizódot is remekművükhöz, de azóta sem lett kész, pedig nagyon jó lenne!
-
derapo
tag
Most néztem meg. Igazából pont Inv1sus kollégával értek egyet. Ugyan azok fogalmazódtak meg bennem mint benne. Technikailag több mint jó,a képi világa visszaadta a HL-t Ez az eszement rohangálós izé film cselekmény nekem sosem jött be.
-
rupert
tag
A körülményekhez képest tényleg nagyon jó, de sajna nem jön át teljesen a half life hangulat.
-
Inv1sus
addikt
Hát én eléggé untam. A technikai részét leszámítva szerintem semmi érdemlegeset nem mutatott fel ez a kisfilm. A szereplők színészi tehetsége gyenge, rendezés gyenge, forgatókönyv gyenge, sztori szokásos klisé. Mondhatni egy átlagos akciófilmre hajaz, csak rosszabb megvalósításban.
-
elithun
őstag
Igazán remek kis film, de számomra nem volt meg a Half-Life hangulat.
Ettől eltekintve viszont igazán remek volt. -
Samus
addikt
Most sikerült végignéznem. Valóban kicsit Resident Evil beütésű (a HL-ben nem is emlékszem ilyen vérengző zombikra). Viszont nagyon tetszett, hogy a HL2 hangeffektjeit használták. Amikor pedig körülbelül félidőben kiugrott az ablakon, az marha jó effekt volt.
Nem hiányzott az elsődleges fegyver sem, szerencsére, csak számomra szomorú vége lett...
A lassításos jelenet nem hiányzott, mondjuk az ott kicsit tényleg klisé volt, de az effektek, és úgy az egész egyben volt. Nem tudom, mekkora költségvetésből dolgoztak, de nem kezdők voltak a filmes "szakmában", az is biztos.
Én igazából valami olyasfélét vártam, ami az első rész eseményeit dolgozza fel, a cím alapján erre számítottam volna (lévén ott kolbászoltunk a Black Mesa-ban), én valahogy nem is nagyon tudom összekötni az első és második részt ebből a szempontból...Hogy jön Black Mesa City 17-hez...talán majd egyszer megértem.Inv1sus: ugye tisztában vagy azzal, hogy nem színészek játszottak, nem többmilliós díszlet volt. Szerintem rendben volt, csak valahogy a hangeffekteken effekteken kívül tényleg nem sok dolog emlékezteti a nézőt a Half-Life-ra...
-
huskydog17
addikt
Ez nagyon király film lehetett volna ha nem cseszik el azzal az idióta harcjelenettel. Ilyet látni a Hollywood-i akciófilmek 99%-ban, annyira szánalmas és unalmas, hogy emiatt kár az egész filmért! Az elején nagyon f*sza volt a hangulat, aztán meg jött a Mátrix és elcseszi az egészet! Nagy kár érte, mert tényleg jó darab, így viszont még mindig az Escape from City 17 viszi messze a pálmát!
-
Boxi88
őstag
7 ember jobb filmet tud csinálni mint némelyik filmstúdió!
Jó lett nagyon!
-
HarapósKutya
tag
tényleg nagyon ígényes kisfilm lett
-
capulet75
addikt
Egy -két hardcore bakitól eltekintve nagyon szuper kis filmet csináltak.
-
Like!
Amúgy Jöjjenek már a half life gamék!!!! váááá
-
e=mc²
őstag
Remek kis film lett!
-
kerekfej
őstag
Nekem tetszett nagyon.
-
james001
veterán
I want more of this sh*t
-
paulka
tag
Ennek se volt sok köze a HL-hez. 8. percnél a harcjelent, enyhén túl volt spirázva.
-
ViTaZi
aktív tag
Nagyon jó kis video de az mátrix-os verekedés nem kellett volna bele...
-
Azért 7 embertől ez nem kis teljesítmény... Le a kalappal előttük. Azért kíváncsi lennék, hogy ezeket az effekteket, hogy veszik föl és , hogy milyen progival dolgoznak...
-
Thome
veterán
Nem éreztetek rajta egy kis Resident Evilséget? Amikor ment a verekedés, illetve a zombik is inkább arra hajaztak küllemben...
Ettől függetlenül nekem baromira tetszett, nagyon jól megcsinálták a készítők, végig élveztem!
-
Thodeus
aktív tag
Mondjuk azokkal a left4deades zombikkal nem tudtam kibékülni.
Amúgy tetszett. -
Kemény, de tetszik!
-
Samus
addikt
Elérhető 720p-ben is, a készítőktől: [link]. Most nézem, kíváncsi vagyok, mit alkottak. A Trailer tetszett még anno.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest