Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Szerintetek mennyire lessz profi a dolog, úgy értem nem a Valve csinálja hivatalosan, tehát szerintem ez megmarad a MOD szintjén, nem?
-
huskydog17
addikt
Amikor rátaláltam én se akartam hinni a szememnek annyira hihetetlenül jól van megcsinálva, amúgy szerintem meg meg nem régi, de ha mégis akkor meg nem számít, hiszen messze az a legjobb, amúgy a második része azért nem jelent még meg, mert a csapat (Purchase Brothers) egy titkos projekten dolgoznak ami sok energiájukba és idejükbe kerül.
JoolsNOS: így van, ez is bizonyítja, hogy önmagában teljesen lényegtelen, hogy egy filmre mennyit költenek!
-
JoolsNOS
veterán
válasz
huskydog17 #21 üzenetére
Ja nem megkérdőjelezni akartalak, csak hihetetlen.
-
válasz
huskydog17 #21 üzenetére
Escape már nagyon régi, elsőkként fedeztem fel a trailert youtubeon, nem semmi élmény volt.
HL amúgy is nagy kedvenc. -
Endreas
tag
Hát elég "művészfilmesre" sikerült..
-
JoolsNOS
veterán
válasz
huskydog17 #18 üzenetére
Tényleg jó, és megvan a feszítővas is
Bár azt nem akarom elhinni hogy kisebb pénzből van... -
huskydog17
addikt
Ez se rossz videó, de szerintem az "Escape from City17" ezerszer jobban van megcsinálva, nekem az sokkal hitelesebb, mint ez ráadásul pont annak volt kisebb a budget-je.
Egyrészt én teljesen máshogy képzeltem el volna az Oppossing Force főszereplőjét egy élőszereplős filmben, másrészt a kamera túl sokat rázkódik amit nem szeretek.Escape from City17 második része meg még mindig nem jelent meg, a Black Mesa Source pedig úgy tűnik, hogy brutális lesz, de sajnos ott se tudni, hogy mikorra lehet megjelenésre számítani
-
elithun
őstag
Szerintem ez inkább volt egy trailer, mint egy teljes film. De mindemellett nagyon jól meg lett csinálva, és megvan a HL hangulat.
Bárcsak itt lenne már Black Mesa Source. -
james001
veterán
válasz
BloodyEddie #10 üzenetére
nemtom ez csak egy megjegyzés tőlem,de ha már ezt berakták akkor legyen az összes HL-es fegyó is benne!?
kíváncsi leszek a végeredményre. -
Gude
senior tag
Nagyon jó lett.10/9.5
-
For357y
aktív tag
A végén azt mondja, hogy ő Adrian Shephard. Ő volt a főszereplő az Opposing Force-ban.
Legalább tudjuk, hogy onnan hova tűnt. -
AXisBOLD
addikt
nekem ez a műfaj még mindig nem jön be.
-
james001
veterán
érdekes lesz bár így elsőre pl. a gránát hangja vicces hogy a játékból vett hang...
bár jobb is hogy nem Gordon-nal csinálnak filmet mert akkor némafilm lenne az tuti -
Dyingsoul
veterán
Szerintem tök jó, a vágások, kameramozgás teljesen egyedi és ez kicsit más megvilágításban mutatja be ezt az üldözősdit! Bárcsak jönne már a Black Mesa!
-
Teljesen rendben van.
Max abba tudnék belekötni, hogy nem volt nála feszítővas. -
Polllen
félisten
Van benne munka és egész ötletes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI HP Tonerek ( 641A fekete , 641A Magenta , 415x cyan-magenta-fekete-sárga , 142a )
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest