- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothzoltan
tag
"A múltkor egy komoly fázishibát csak egy kétezer forintos vicchangszórón vettünk észre, pedig többféle sokszázezres rendszereken hallgattuk vissza mixing közben, még a zenészek és a producer is."
Van az a szakmai szolasmondas, hogy ami a szaron is jol szol, az mindenhol jol szol. Az emlitett "vicchangszoro" nagyon sok esetben tud am referenciaertekü lenni.
-
tothzoltan
tag
Reszletgazdag, szubjektiv cikk. Imadom ezeket olvasni, mert ez a legjobb feedback ha az ember keresgel a piacon. Viszont szöget ütött a fejemben nehany apro reszlet ami felett nem tudtam elsiklani:
- Azok a bizonyos "tavoli közepek". Szereny meggyözödesem szerint ha munkaeszközkent hasznalja a kedves tulajdonos - mint az ebben esetben is fennall - a celszerüseg azt a logikat szüli, hogy reszletgazdag, linearis (flat) keppel rendelkezö füleseket erdemes a melora kiszemelni.
Reszrehajlo Sennheiser-es leven nincs komolyabb tapasztalatom a Beyer fülesek teren, de akarhanyszor is probaltam öket idöszakosan, tulnyomoreszt az összes tipusban (zart, nyitott es felig nyitottnal egyarant) eszrevehetöek azok a bizonyos tavoli közepek, amiktöl special en ugy ereztem mintha mar eleve reverb-el megbolonditott mixdown-okat hallgatnek.
Szoval nem vezeti ez meg a fület egy kisse a munka közben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest