- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
roka.32
csendes tag
válasz
<Adamsky> #23 üzenetére
Megelőztek, én is ezt akartam írni, hogy always on displyen lehet mutatni a jelet, hol kell megnyomni. Valóban sokkal nehezebben de, be tudnak égni még mindig a kijelzők, ezt a samsung azzal olvosolja ugye, hogy 10 percenként alrébb dobja az ábrát, és akkor nem tud beégni, sztem a homegombgnál is ezt csináljék, még ha észre sem veszed, ha mindjuk csak minden második pixl világít és 10 perc múlva pont azok amik a hézagokban pihentek az kapcsolódik, be azt te észre nem veszed hogy máshol van
-
janeszgol
félisten
válasz
<Adamsky> #13 üzenetére
En is ugy latnam ertelmet. Minden bokesnel azonositana es csak a megfelelo szemely tudna kezelni a telefont. App inditas, appok kezelese. Jatekokban iap vasarlas es maga a jatek elkulonitese (a gyerek tudjon jatszani, de vasarolni ne).
Sheratan, mar annyit nezed azt az S8-at, hogy mire megvenned, megunod.
-
csorbajeno
veterán
-
törölt tag
válasz
<Adamsky> #23 üzenetére
Mondjuk ha van egy bármilyen okoseszközöd (akár egy filléres MiBand is), azt be lehet állítani feloldáshoz, hogy ha közelben van, akkor ne kérjen sem kódot, sem ujjlenyomatot, ha pedig nincs, akkor meg kérje ugyanúgy.
De a képernyő alját sem nagy ügy eltalálni középen azért. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
<Adamsky> #13 üzenetére
most samuról van szó, az s8-on ugye a home gomb a kijelzőbe épült nyomásérzékelős megoldás, aminek a helyét az always on display mindig jelzi. ugyanez működhetne ujjlenyomattal is... bár szerintem nem kell vizuális segítség ahhoz, hogy az ember eltalálja a kijelző aljának a közepét, pár nap múlva menne izommemóriából.
(mondjuk nekem az asztalon/qi töltőn van a telefon helyzetet leszámítva teljesen megfelel az s8 elrendezése is, igaz lehet, hogy ebben segít, hogy bal kézzel szoktam használni a telefonjaimat. pedig jobbos vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest