Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz ZavaBalazs #21 üzenetére

" ... az always on display mindig jelzi. ugyanez működhetne ujjlenyomattal is... "
    Ebben van logika. De, nem égne az így be pikk-pakk?

".. szerintem nem kell vizuális segítség ahhoz, hogy az ember eltalálja a kijelző aljának a közepét ... "
    Minden a felület méretezésén, ill. nagyságán múlik. Mondjuk anno - azt hiszem az S7-en - volt olyan "csodálatos" megoldás, hogy alapból nem látszottak a gombok, csak akkor mikor megnyomtad valamelyiket (vagy hozzáértél a kijelzőhöz). Akkor viszont már nagy segítség volt ... :)
    Mindegy, lehet, hogy jól fogják megoldani, de azért szvsz. erősen benne van az elkottázás lehetősége, és akkor a hajunkra kenhetjük a faltól-falig kijelzőt. ;)

#20 djhalasz
    "Elég béna lehetsz ha nem tudnád eltalálni a kijelző alját középen."
    Van ez így bro! Nem lehet mindenki tökéletes. ;)

• <Adamsky>

nagyúr

Látom, hogy a többség (mindenki?) örülne egy ilyen megoldásnak. Én viszont próbáltam kicsit tovább / végig gondolni a dolgot: Ott van előttem a telefon kikapcsolt kijelzővel. Ugye, ha valahol van egy dedikált gomb ujjlenyomat szkennerrel, akkor tudom, hogy hová kell nyúlni (mit kell esetleg nyomni). Viszont, ha nincs, akkor vakrepülés van. Vagy be kell kapcsolni a kijelzőt. Utóbbi viszont pont egy lépéssel több, mint a mostani szvsz. legjobb megoldás: a "gomb". Ha ez jól van megcsinálva, akkor atom gyors.
    Szóval én félek, hogy jó sok pénzért megint (a FaceID után) lesz egy olyan fícsör a telefonokban, ami cserében még nem is annyira jó. Értem én, hogy a cél az, hogy a végén csak egy kijelzőt tartsunk a kezünkben, no de bármi áron?

ui: egy dolgot tudok elképzelni: azt, hogy az ujjlenyomat olvasás a teljes (képernyő) felületen működik. Az nem lenne kompromisszumos.

Új hozzászólás Aktív témák