- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #21 üzenetére
" ... az always on display mindig jelzi. ugyanez működhetne ujjlenyomattal is... "
Ebben van logika. De, nem égne az így be pikk-pakk?".. szerintem nem kell vizuális segítség ahhoz, hogy az ember eltalálja a kijelző aljának a közepét ... "
Minden a felület méretezésén, ill. nagyságán múlik. Mondjuk anno - azt hiszem az S7-en - volt olyan "csodálatos" megoldás, hogy alapból nem látszottak a gombok, csak akkor mikor megnyomtad valamelyiket (vagy hozzáértél a kijelzőhöz). Akkor viszont már nagy segítség volt ...
Mindegy, lehet, hogy jól fogják megoldani, de azért szvsz. erősen benne van az elkottázás lehetősége, és akkor a hajunkra kenhetjük a faltól-falig kijelzőt.#20 djhalasz
"Elég béna lehetsz ha nem tudnád eltalálni a kijelző alját középen."
Van ez így bro! Nem lehet mindenki tökéletes. -
<Adamsky>
nagyúr
Látom, hogy a többség (mindenki?) örülne egy ilyen megoldásnak. Én viszont próbáltam kicsit tovább / végig gondolni a dolgot: Ott van előttem a telefon kikapcsolt kijelzővel. Ugye, ha valahol van egy dedikált gomb ujjlenyomat szkennerrel, akkor tudom, hogy hová kell nyúlni (mit kell esetleg nyomni). Viszont, ha nincs, akkor vakrepülés van. Vagy be kell kapcsolni a kijelzőt. Utóbbi viszont pont egy lépéssel több, mint a mostani szvsz. legjobb megoldás: a "gomb". Ha ez jól van megcsinálva, akkor atom gyors.
Szóval én félek, hogy jó sok pénzért megint (a FaceID után) lesz egy olyan fícsör a telefonokban, ami cserében még nem is annyira jó. Értem én, hogy a cél az, hogy a végén csak egy kijelzőt tartsunk a kezünkben, no de bármi áron?ui: egy dolgot tudok elképzelni: azt, hogy az ujjlenyomat olvasás a teljes (képernyő) felületen működik. Az nem lenne kompromisszumos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- YouTube
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- eBay
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest