- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Miről beszélsz?
Én a Win7 megjelenése óta nem fizettem teljes árat Windowsért, és azóta ugyanazzal a licensszel használom a fő gépemet, mindig upgradelve:
Win7HomePrem(dobozos, ~50e Ft)->Win8Pro(8,5e Ft)->Win8.1Pro(0 Ft)->Win10Pro(0 Ft)A tendencia nem arra mutat, hogy a következő upgrade-ért teljes árat kell majd fizetni. Nyilván ha új licenszet veszel, az más kérdés, de azért eddig is perkálni kellett.
-
vicze
félisten
Nem lesz a frissítsenek semmilyen költsége, csak átneveznek egy major verziót ennyi történik.
MS-nek konkrétan nem változott a Windows bevétele Win7 óta, pedig ingyen frissíthet orrba szájba mindenki. Egyszerűen az aki otthon épített géphez vesz Windows-t egy elenyésző csoport, bevételileg jelentéktelen. -
DeFranco
nagyúr
ööö... az már eldőlt, hogy az eddig számos esetben alkalmazott gyakorlat (ha van egy rendszered, ingyenesen upgradelhetsz) most nem lesz elérhető?
mert ha igen, akkor nekem teljesen mindegy hogy win11-nek hívják vagy win10.25.09-nek simán lefrissítem, aki meg új rendszert kell vegyen a 0-ról annak meg mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- E-roller topik
- Autós topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest