- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
DeFranco #290 üzenetére
10X wót má, ugye az hogy 11 lesz már elég biztos.
Szerintem az ég világon nincs értelme átnevezni, de ők tudják. Fogalmam sincs mire kell a média hype. De a marketing osztály biztos tudja...Amúgy egyedül a Vista-nak volt értelmezhetetlen neve a többi mind rendben volt és volt benne logika.
-
válasz
DeFranco #117 üzenetére
Az üzenet az, hogy szerintem ha a Microsoft tehetné, legszívesebben eltüntetné a régi vezérlőpultot és teljesen az új, manapság "trendi" grafikus felületre váltana, ahol kevesebb információ illetve paraméter jelenik meg minél jobban széthúzva, nagyobb felületen. Ez rossz.
egyébként az esetek jó részében ott van a gépházas egyszerűsített rovat oldalsávjában vagy az alján az ugrólink a vezérlőpultos, advanced beállításokhoz, ami lehet egy jó irány.
Szerencsére még ott van, de mint mondtam ki tudja meddig. Míg valamelyik okos ki nem találja, hogy nem kellenek a usernek a plusz beállítások, vegyük ki azokat az opciókat. Egyébként halkan megjegyzem, hogy szerintem hülye helyen vannak ill. sosem tudom, hogy melyikkel mit nyitok meg pontosan, de az csak magán véleményem.
Én például mindig ezért szerettem a Windowst egyébként pl. a MacOS-szel szemben, mert annyi ilyen paraméterezhető tool illetve panel elérhető a beépített grafikus felületen belül, hogy sok apróságot be tudsz azon keresztül állítani illetve részletes információkat megjeleníteni.
-
válasz
DeFranco #112 üzenetére
Figyelj, mondok kapásból egy egyszerű példát. Nézd meg a Gépház(Settings) → System → Storage opciót. Most kilistázza kategóriák szerint(kép, videó, stb.), hogy miből kb hány giga van.
Ezzel szemben ha megnyitod a Control Panel → System and Security → Administrative Tools → Computer Management → Storage → Disk Management egy csomó plusz információ és paraméter tárul eléd.
De ez igaz például az egész Administrative Tools szekcióra ill. a Computer Management panelre, az új felület ezektől az összetettebb, több információt biztosító almenüktől igyekszik megszabadulni illetve ezeket akarná lebutítani.
-
válasz
DeFranco #106 üzenetére
Ez egészen addig szép és jó, míg az adott program rendeltetésszerűen elindul és nem kell elkezdeni a hibakeresést.
Amint a hibaelhárításra kerülne a sor, akkor jön egy sor anyázás majd, mert a régi rendszerben pár kattintással eljutottál az "advanced" menüig, itt majd lehet agyalni a lebutított grafikus menü felett, hogy most hogy a fenébe is módosítsd ezt vagy azt a beállítást, hogy elinduljon az adott dolog vagy pontosan úgy állítsd be, ahogy te szeretnéd.
-
-
arabus
addikt
válasz
DeFranco #106 üzenetére
Neki inkább az jön be ha egy játék elinditásához ötször be kell irkálni valamit külön külön ha ezekkel kész vagy inditod a protont aztán a neutront és ha már 15 percet elkinlódtál akár lassan betölthet a játék is,de tényleg nagyobb szakértelmet kiván meg mint rákattintani egy ikonra.
Na nekik az ilyen 11 féle oprendszer nem is való.
Ez a buták OS-e.
Csak használatra jó. -
Reggie0
félisten
Mondjuk pont forditva. Kamionok sokkal kenyelmesebbek, mert azokban egesz nap ulnek, a komolyabbaknak meg halofulkejuk, allofutesuk is van
Viszont a szemelyauto pont arrol szol, hogy egyszerusitse a vezetest es megoldjon(jobban tudjon) mindent a sofor helyett, mint a windows.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest