- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Gyári hangerő állítót én is cseréltem (3RVX-re), mert túl nagy lépésekben ugrik, ami fejhallgatónál gond volt, mert eleve csak a tartomány alján mozogsz jellemzően. Ja, meg mert a "multimédiás" gombbal állítva feldob egy baromi nagy panelt (amin kint van a lejátszott száma neve, kép, stb.), ami sok másodpercig nem takarodik el az útból, és be se lehet csukni. Viszont a 3RVX hangerő kijelzés kiütötte, ha ha. Szóval a sima média fogyasztás is béna alapból Win 10-en.
Ezek a fejlesztések is... eddigiek alapján ez sem arról szól, hogy munkára, egyéb értelmes tevékenységre kezesebb legyen. (Inkább helypocséklóbbra átdizájnolták, mert hát az divatosabban néz most ki.) Hát, ez van, kibírjuk, csak kár hogy sz*rnak az OS-be (mármint hogy valóban jó legyen, ne csak parasztvakítás), amit a desktopon a világ legalább 90%-a napi szinten használ. Csak ne rontsanak/butítsanak rajta túl sokat, már csak abban reménykedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dji RC N3 távirányító
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest