- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi 8906
senior tag
"Manapsag ez valamiert a nagy negativum hogy nem lehet hazilag "buheralni/alkatreszt cserelgetni " egy telefonba mintha a felhasznalok 99% lenne otthon egy "GSM repair kit" -juk es hobbi elektronistak akik cserelgetik sajat maguknak a lerobbant alkatreszeket , hagyjuk mar...
"
Majd akkor is erre gondolj, ha a Telemax fizetős javításnál nem csak a sérült alkatrészt(Pl: kijelző) akarja veled megfizettetni hanem a hátlapot is. Pl ha eltörik levétel közben.
-
törölt tag
Alapból egy jó ideje már szerintem nincs egy olyan Samsung sem amit otthon lehetne hegeszteni. Emiatt nem értem, hogy ez miért is kell egy cikkben megemlíteni?
Nem igazán olvastam olyan kommenteket, hogy remélem otthon is megtudom javítani, ha betörik a kijelző, vagy hasonlót. Logouton sem botlottam csináld magad mozgalom jelige alatt futó írásba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged