- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Pici telefon, óriás akksival?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dimi11
csendes tag
Amikor az Eu-s romot frissitem A WIPE -ban már be van jelölve automatikusan a Darvik, Cashe, és a data akkor attól függetlenül,hogy előtte már ugyanolyan ROM régebbi verziója volt fent (7.1.12-t frisíteném 7.1.19-re) hagyam a pipákat és úgy csináljam. Nem fog elveszni már meglévő beállítás,
A leírásban az szerepel: "Csak,ha másfajta romot használtunk".Szóval mi legyen bejelölve? -
porkiy
aktív tag
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, eddig ha csatlakoztattam a telót pc-re Fájlok átvitele (MTP) módban tudtam rá fájlokat másolni, fel kellett raknom az MiPCsuit-ot másik telefon miatt, de azóta csak Fotók átvitele (PTP) módban tudom használatra bírni a Pro-t, hiába szedtem le a MiPCsuit-oit a gépről azóta sem megy....valami ötlet esetleg valakinek?
-
ace05
senior tag
Egyszer csak újraindult a telefonom, van valami diagnosztika rá, hogy mi okozhatta ? Nem használtam a telefonom, így nem tudom, hogy milyen app lehetett a ludas.
-
Mozso26
senior tag
válasz
aytukabozs #1991 üzenetére
Elkezdtem,de már a legelején elakadtam, kérni kell a bd kinyitásához egy kodot.Már ott lehalt a honlap.Beirtam a válaszsms ben kapott kodot és semmi nem történt(a zöld pipa jott volna), pedig 100 pontos vagyok.Akkor az alap leirásban már az elsö link szar, rosz helyre irányit,ráklikkelsz erre: Új China Developer ROM és bad gateway.
Nah ezért biznám egy profira és még fizetnék is érte.Egy ejszaka alatt 20%-25%ot merül ugy ,hogy a telefon teljes nyugalomban van.
-
aytukabozs
addikt
-
Mozso26
senior tag
Hello.Nekem is van egy ilyen csodakészulékem, es elég gyorsan merül, szoval gondolom rom-ot kellene cserélnem. Mennyiért telepiené valaki nekem a telomat, dunakeszi kornyékén?
Én nem tudom rávenni magam erre a procedurára , iszonyatosan bonyolultnak tünik.
-
dimi11
csendes tag
válasz
#21745281 #1985 üzenetére
Na ez az égen is ez szivatott három alkalommal is egymás után.Tegnapi nap jött egy ötlet felmásoltam az EU- romot egy microSd te.Beleraktam a teloba azt szépen fel is csatolta szemben a saját tárolójában amit nem volt hajlandó illetve látja de nem enged semit .Ez amúgy tipikus "Linux bug" amikor Ubuntu után nem egyszer voltak hasonló problémák.Szóval felcsatoltam az SD -t.és onnan fel is tolta rendesen.Ehy valamit rontottam el bepipáltam a reboot-t és a telepítés után màr nem tudtam törölni a file-t.Mongyik nem is tudtam,hogy kell,mert itt a leírásban is csak annyi van hogy elvégezni a wipe-t ez már menni fog!
-
törölt tag
Ugy tűnik mégis sikerül formáztam a data particiot mindent wipeoltam mtp modban visszamasoltam a telepítő zipet és feltettem.
-
törölt tag
Sziasztok. Twrp telepites után minden storage 0mb es nem tudom az okát mindent ugy csinaltam ahogy a leirasban van tudnatok segiteni?
-
Gabes13
tag
Udv! Elvileg ma erkezik a telo, olyan kerdesem van hogy ezt a nyitast meg minden mast meg lehet csinalni macbook-al is vagy csak windows.
Koszonom! -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Nektek a legújabb EU rommal megy a Facebook Groups?
Nekünk belépni be tud, de a kezdő képernyő üres.
-
ace05
senior tag
-
dimi11
csendes tag
Van valahol egy konkrét leírás (általános) hogy a TWRP-t mikre lehet használni és hogyan?
-
dimi11
csendes tag
válasz
aytukabozs #1976 üzenetére
Akkor ha jön februárban a frissítés, és elindítóm a telefonomon akkor át-bootol A TWRP re? Nem kell az a "szertartás" mint amikor először rakom fel az EU s rom- t.?
-
elefontelefo
tag
válasz
Weeman1 #1965 üzenetére
Természetesen törölve van, ennyire azért nem vagyok bölcsész.
pont az a gond, hogy mivel nincs megadva ujjlenyomat, alapbeállítás szerint minden érintésre felkel a készülék, viccből kipróbáltam, még az orrom hegyével is be tudom kapcsolni. Na ezt a dolgot szeretném totál kikapcsolni...
-
ace05
senior tag
........ Jó hogy nem olvastad, utána csodálkozol, hogy egyszer csak elszaródik a telefonod.
Bemész twrpbe
Wipe/Tőrlés menü -> Advenced wipe/ Speciális tőrlés -> Ott kiválasztod a datát/adatot és törlöd.
Utána rakod fel twrpben az eu-s romot. Bár ezzel én még várnék a helyedben holnapig, mert akkor jön ki a friss, heti eu-s rom. Általában reggel 7-8 környékén már fent szokott lenni. -
dimi11
csendes tag
Szerencsére nem 4-5 bootolás, hanem 4-5 perc alatt.
-
dimi11
csendes tag
Sikerült!! Nagyon szépen köszönöm nektek, a fórumnak a segítséget! A Multitool-l sikerült harmadjára is felvarázsolni a TWRP-t sikerült bebootltatni is és harmadjára is jelszót kért illetve harmadjára sem engedte felcsatolni a gyökérkönyvtárat "0,0 Mb".Ezután jött az ötlet felmásoltam az EU romot egy microSD-re és lás csodát mountolta és fel is tolta reboot 4-5 bootolás után felállt a rendszer.Mégegyszer köszönöm a segítségeteket.
-
ggeleven
őstag
Én is shopos (custom) ROM-mal kértem a spemalltól és az infóban hasonlóan ez volt, mint Neked. Azt viszont fontos tudni, hogy erre a telóra még nincs kiadva global stabil rom, szóval ez bizony "tákolt" bolti. Többeknek volt ezekkel baja, valamint frissítésed sem lesz soha, szóval inkább cseréld le.
-
Weeman1
veterán
válasz
elefontelefo #1963 üzenetére
Töröld az összes ujjlenyomatot a beállításokban.
-
Yura
csendes tag
Kedves Mindenki!
MA érkezett ETOTALK-ról a pro 3/64 silver. Hirtelen ötlettől vezérelve beixeltem a shopos romot, hátha kinyitják hozzá a bootloadert. Még nem volt időm(bátorságom) gépre dugni hogy nyitva e van de a telefonról pontban ezt látom: MIUI Global 8.0 Stabil 8.0.6.0.0 (MHQCNDG) És magyar. EZ JÓ LEHET NEKEM?
Vagy muszáj lecserélni?
Előre is...
-
elefontelefo
tag
Sziasztok!
Én a ti szemetekben "áruló" vagyok, mert a Note 4-et választottam a Pro helyett, de hadd kérdezzem meg itt is, elvégre a két teló belseje elég hasonló (mondjuk nekem a hivatalos Global ROM van rajta):
Hogy lehetne szerintetek teljesen kikapcsolni az ujjlenyomat-olvasó funkciót? nekem per pillanat nincs rá szükségem, így viszont alapbeállításban az összes ujjamra felébreszti a telefont, ami nekem nem jó -
ace05
senior tag
Fastboot állapotban akkor van a telefon, ha látsz egy képet amin egy nyuszi hegeszti az androidot. A összefoglaló írásban minden benne van.
- Először menj fastbootba.
- Rakd fel a twrpt a Minimal ADB and Fastboot programmal (tibcsi leírása).
- Ha nem megy a twrpbe való bootolás fizikálisan, akkor van arra is parancs ami az előző hozzászólásomban van. -
ace05
senior tag
Az összefoglalóból :
Ha nem megy leírás alapján, a twrp-be való bebootolás, akkor Fastboot állapotban adjátok ki a Fastboot.exe boot recovery.img parancsot a Minimal ADB and Fastboot programban. A twrp kép fájlja legyen benne a program mappájában és recovery.img-re legyen elnevezve, mert különben nem tudja végrehajtani a parancsot!
-
dimi11
csendes tag
válasz
ggeleven #1945 üzenetére
Feltoltam a TWRP-t másodjára is.Egyszer sikerült is belépni és nem csinálni semmit csak egy reboot-t.
Most próbálok belépni Hangerő fel +bekapcsoló gomb és "valami Main menübe" lép be nem a TWRP-be.
Szóval Fent van-e egyátalán A TWRP hogy lehet róla meggyözödni? Ha fent van miért nem tudom elindítani és megcsinálni az eu-s romot UI: Az előirt jogosultságok a telefonon engedélyezve a leirás szerint! Az EU-s rom felmásolva a telefonra gyökérben. Mi lehet a probléma . A TWRP-t a MIUI.Hu-s "Tool" progival raktam fel.Mostmár az is felvetődöt benem hogy felfleselem a stabil romot a kinainál az angol még mindig jóbb. -
szuszinho
őstag
válasz
aytukabozs #1954 üzenetére
Bocsi!
-
szuszinho
őstag
válasz
aytukabozs #1952 üzenetére
-
monti0222w
addikt
válasz
Weeman1 #1949 üzenetére
Viszont én nem akartalak meggyőzni, csak ellent mondtam és elmondtam a véleményem az RN4 kijelzőjéről. Nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye egy dologról, és nem bántásból írtam, csak én így látom a két kijelző közti különbséget. S úgy mondtam véleményt hogy azért egy RPro-nál jobb kijelzőjű készülékkel hasonlítottam össze.
-
szuszinho
őstag
Megnéztem fastbootban, hogy mi a helyzet a bootloaderrel. Nincs unlocked sor. Olyan van, hogy: secure: yes.
Akkor ez most nyitott?
-
Weeman1
veterán
válasz
aytukabozs #1941 üzenetére
Hagyd,úgy sem tudod meggyőzni.
Ő egy másik készülékhez hasonlítgatja,nem a Redmi Pro-hoz.
Pedig S.amoled és amoled között is van külömbség.
Pentile,stb. -
monti0222w
addikt
válasz
aytukabozs #1941 üzenetére
Te a meggyőzést kevered a véleménnyel, próbáld meg értelmezni azt, amit írtam. Elmondtam a saját tapasztalatom te meg bele vauzol!
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Ez milyen ROM? MIUI 8.1 Stable, 8.1.3.0 (MBECNDI)
-
GuruZone
őstag
tegnap tettem fel a 7.1.19-et és ma délután óta szenvedek a töltéssel.
Mindenképp 6-7 órán át akarja tölteni, nem működik a "gyors" töltés EZZEL a töltővel,
pedig az elmúlt két hétben fa$zán működött.Eddig 2 óra volt a töltés 5%-ról 100%-ra.
-
aytukabozs
addikt
válasz
monti0222w #1938 üzenetére
Én ugyan nem akarlak meggyőzni, max arról hogy ne akarj másokat meggyőzni szubjektív dolgokról, mert nem fog menni.
(btw nekem sose volt RMN4-em, nálam csak vendégeskedett, weemannak volt.)
-
ggeleven
őstag
A linkelt TWRP-ket inkább ne tedd fel SP-vel, hanem vagy Tibcsi által részletezett módszerrel vagy MultiTool-lal. Ha angolul hagyod, akkor legalább látod, hogy melyik leírás mire hivatkozik.
Dalvik-ot és Cache-t wipe-olhatod ha engedi, de lehet, hogy csak rom telepítés után fogja. Most akkor pontosan hogy is áll a teló? TWRP van rajta? China dev ROM van rajta? Bebootol? -
monti0222w
addikt
válasz
aytukabozs #1937 üzenetére
Nem kell lenyugodnom csöppet sem vagyok ideges, én, úgy is kezdtem az előző hozzászólásom is hogy nem vitaképp írom, de győz már meg arról hogy a RPronak jobb kijelzője van mint a Pro 6-nak, kíváncsian várom, Egyébként tudom hogy volt RN4-d, láttam a topicban.
-
aytukabozs
addikt
válasz
monti0222w #1936 üzenetére
Nyugodj meg szépen.
Nem kell személyes sértésnek venni,
de akinek a O+ kijelzője 'fakó' volt annak valószínüleg a RN4-é is az lesz.Van akinek a szeme azt látja szépnek ha olyasmi van a kijelzőn ami a valóságban nem volt ott.
Sima IPS-hez képest nagyon szép képe volt pl. a ZTE V5-ömnek, és mégis mellette a haver galaxy S4-e olyan volt ugyanazzal a tartalommal mint egy .. nemtudom festmény.De a lényeg, hogy ha valaki ezt várja egy kijelzőtől, akkor hiába mondod egy másikra hogy az valósághűbb, attól még nem fog jobban tetszeni.
Nem utolsó sorban olyan valakivel vitatkozol, akinek a Pro előtt egy ideig volt note4 is
(#1934) dimi11
Próbáld meg érthetően megfogalmazni mit szeretnél kérdezni, mert így nem annyira érthető...
-
monti0222w
addikt
válasz
Weeman1 #1935 üzenetére
Nem vitaképp, de ezzel nem bizonyítasz semmit, nekem kezemben van mindkét telefon, leírtam mit gondolok és ennyi! Nyugodj bele nem fakó az RN4 kijelzője, mint írtam másabb mint az amoled, de nem is egy technológia. Ugyanúgy lenne valamennyi különbség a RPro és a Pro 6 között pedig a bennük levő kijelző majd egy technológia.
-
Weeman1
veterán
válasz
monti0222w #1933 üzenetére
-
monti0222w
addikt
válasz
motoflug #1919 üzenetére
Ellent kell mondanom Weeman1 f.társnak, mivel egyáltalán nem érzem fakónak a RN4 kijelzőjét, összehasonlításképp a Meizu Pro 6-m mellé raktam (ami, ugye szuper amoled kijelzővel rendelkezik)nem mondanám fakónak, inkább másnak, a Pro 6-nak azt mondanám élénkebb színei vannak az amoled technikája miatt, filmekkel is összevetve a két kijelzőt,az RN4-nek szín helyesebb a kijelzője mint a Pro 6-nak.
A kamera is jól teljesít még beállítások nélkül az RN4-ben, este már nem annyira, a beltérben pedig a fényviszonyok határozzák meg, de aki ért hozzá az szerintem többet ki tud hozni belőle.
Azt mondanám a két telo között nincs olyan nagy különbség, apró nüanszok döntenek a választásban, mármint a RPro és a RN4 között.. -
ggeleven
őstag
-
aytukabozs
addikt
-
dimi11
csendes tag
Megérkezett nekem is egy Redmi Pro! Ma délelőt elkezdtem bütykölni hát nem volt egyszerű mégis most akadtam el a végén.Megfleseltem felment a kinai angol fejlesztői ,elszáltak az imei számok két órát szopatott,holot csak előbb kellet volna bootloadert nyitni,mert utána ment egyből.Felmásoltam gyökérbe az EU-s ROM-t felraktam a TWRP na és lehet hogy elfáradtam,de ez megfogott.Először is jelszót kér?? Ezt persze engedi kikerülni a nyelvet is engedte magyarra állítani viszont nem látom a gyökérben az általam felmásolt Eus file-t Pedig megnéztem mindenhol.Na és a gyökér a linux-ban is gyökér de valamiért nem látja.Hogyan tovább tudnátok tanácsot adni?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #1927 üzenetére
Amint lehet azzal árulják a telefonokat.
A tákolt ROM-okat jellemzően kínai dev-ek csinálják, amiért fizetnie kell a boltnak, így sokkal olcsóbb az ingyenes global-t rátenni. -
aytukabozs
addikt
válasz
tibcsi0407 #1924 üzenetére
Hát.. azért amit ezek a kínai webshopok mondanak az vagy úgy van, vagy nem...
(Na jó ha már hozzányúlnak, miért ne az officialt tennék fel, csak rossz a májam...) -
GuruZone
őstag
válasz
tibcsi0407 #1924 üzenetére
Ja oké, nem figyeltem
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Killerlaca #1916 üzenetére
Így. De más alkalmazást is letölthetsz. PL MTK engineering mode. Megtalálod a Play-en.
Arra ügyelj, hogy bármilyen számot is írsz át, írd fel előtte az eredeti értéket.
Valamint csak saját felelősségre garázdálkodj az enginner menüben! -
Killerlaca
senior tag
válasz
tibcsi0407 #1915 üzenetére
Ááá értem.
Az engineering modba miket lehet ezeken állítani?
És hogy lépek be abba a menübe? -
tibcsi0407
félisten
válasz
Killerlaca #1913 üzenetére
Elvileg a másodlagost használja zajszűrésre.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Szóba jött egy ilyen készülék Mi MAX, Redmi Note 4, G4 versenyből. Mennyire stabil a készülék? Nem vagyok az a mókolós típus, almáról jönnék.
-
Killerlaca
senior tag
válasz
tibcsi0407 #1912 üzenetére
És hangvívásnál melyiket használja?
Van neki kivágás a tokon (nillkin szilikon). -
tibcsi0407
félisten
válasz
Killerlaca #1911 üzenetére
Alul az elsődleges van. A tetején van a 3.5 jack mellett.
-
Killerlaca
senior tag
válasz
tibcsi0407 #1910 üzenetére
Hát őőő melyik is lenne ott alul a mikrofon?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Killerlaca #1909 üzenetére
Nincs eltakarva a másodlagos mikrofon? Vagy nem úgy fogod véletlenül?
-
Killerlaca
senior tag
válasz
tibcsi0407 #1908 üzenetére
Köszi az infókar srácok most meg próbálom pár napig kikapcsolom azt a hangminőség javítást hátha segít.
Érdekes h másnak nincs ilyen gondja. Lehet az én hangszínem nem jó. :-)Lehet a mikrofon érzékenységén állítani?
Illetve mivel tudok oda belépni? -
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #1907 üzenetére
Engineering módban lehet ám mókolni.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Killerlaca #1905 üzenetére
Régen a xperia z1 compactnál volt valami minőség javító opció, ami ha be volt kapcsolva, akkor nem hallottak a másik oldalon,
csak találgatok, de próbáld meg kikapcsolni a sim menüben a volte kapcsolót, hátha.Nálam kizárolag az exnejem panaszkodik hogy nem hall, de az nem olyan nagy baj
-
vegyszer
addikt
válasz
Killerlaca #1905 üzenetére
Nekem ugyan Redmi 3 Pro van, de mikor a Zasszony hív a Redmi Pro teloról, néha én se hallom jól. (mintha csak a másodlagos mikrofon menne) De ez így 4 nap alatt már jelentkezett
-
Killerlaca
senior tag
Olyan gondom van, hogy sokan panaszkodnak, hogy nem hallanak jól.
Nektek még nem jött elő ez a gond? Lehet ezen változtatni?
Talán a mikrofon érzékenysége alacsony? -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
A Zasszony Xiaomi Redmi Note 4G készülékén kevés lett a SIM kártya foglalat, így egy ilyen váltotta.
Nekem a fizikai home gomb idegen, neki meg pont tetszik.
Érdekes módon a banggood küldte nyitott bl-el.
Szépen sikerült az EU romot rá feltenni.Esetleg van valakinek itthon grátisz üveg fólia, illetve átlátszó tok hozzá? (nekem szürke tok van, és Redmi 3 - ra való fóliát küldött a kis kinai)
-
aytukabozs
addikt
válasz
#21745281 #1902 üzenetére
15 percig lehet szerkeszteni.
Megoldás ebben a beszélgetésben.
Meg arra a válasz hogy okozhat-e problémát... -
törölt tag
Nem tudom hogy kell szerkeszteni hszt a forumban de most nézem, mukodik mindene csak a wifi kereses kozt ott van az nvram sor es elfelejtettni sem lehet. Tegnap hajmalban valoszinu elirtam a kódot többször valószínű azert nem csatlakozott ma barmennyiszer megy. Bt is es simkartya mobilnettel? Ha igy marad okoz problémát kesobbi müködésben?
-
ggeleven
őstag
Srácok milyen jogot adjak a Total Commandernek, hogy tudja írni a microSDt?
Keresnem kellett volna először... -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #1899 üzenetére
Azt a megoldast várom én is, talán ez a legegyszerubb, ha nekem van mi fiokom es a fiokban kapok nyitasi engedelyt de ez a telo nem tartozik hozza attol ki tudom nyitni pcvel a bootloadert igaz? Ha uj rom lesz a telon esetleg pl china dev es xiaomi eu kozt valtok mindig meg kell csinalnom? Illetve ha nyitott bl-lel china dev-en megcsinalom es ujrateszem hogy bezarja a bl-t megtartja a beallitasait?
-
törölt tag
Sziasztok szakik. Van nálam egy redmi pro telo, nem indult el csak a mi logós pottyokig jutott. Spflahtoollal tettem rá a egy china devet de format+download módban így ugyrott az imei illetve az nvram infók, sajnos biztonsagi mentés nem volt ezekről. Az imei szamokat vissza tudtam irni progival de az nvram hiba megvan, nem tudom hogy a wifi mac cime allandoan valtozik e gyari beallitassal vagy konkretan hogy van összefüggésben az nvramos adatokkal, mert olvastam, hogy az miatt nem működik. Lehet több mindent tárolt az nvram annyira nem vágom. Találtam am xda fórumos tutorialt ahol root utan ki lehet cserélni azzal a zippel ami ott fent van, de azzal mindennapokban lehet használni a telot? Ennyi hiba lenne de sajnos elég súlyos. Mi fiokban nem volt még az a telefon belepve, de igy be sem tudnék mert wifire nem megy fel. Viszont én ma kértem nyitási engedélyt hátha sikerül roottal és az xdas megoldassal megcsinalni. Esetleg lenne valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban lehet megoldani? van jobb megoldas esetleg? Lattam olyan tutorialt ahol programmal beirjak a telefon dobozarol a bluetooth es wifi mac cimet de ezen sajnos nincs. Ugyhogy elakadtam tudnátok segiteni?
-
csacsa_4870
csendes tag
válasz
aytukabozs #1895 üzenetére
Hát erre kíváncsi lennék!
-
aytukabozs
addikt
Updateltem a kis fotosample kollekciót,
Redmi Note 4 vs. Redmi Pro képekkel.(#1891) csacsa_4870
Nem tudom hogy állsz, de én a helyedben egy bolondgombos telóra tuti nem sima frissítést küldenék.
Majd megerősítenek vagy megcáfolnak itt a szakik, de én minimum egy flashtoolost csinálnék. -
ace05
senior tag
válasz
csacsa_4870 #1891 üzenetére
Ha eu felrakása előtt, deletét nyomtál, akkor elvileg működnie kéne. Benne van a leírásban.
-
csacsa_4870
csendes tag
Jujj! asszem hülye voltam, webshop-os romom volt és feltettem a xiaomi.eu-t de elfelejtettem a china dev romot feltenni az eljén. Menni megy az eu, csak a gombjaim megint nem mennek. Fel lehet a china dev romot tenni újra, és onnan folytatni?
TWRP-ben tegyem, vagy a beépített frissítéssel is telepíthetem?
-
Weeman1
veterán
válasz
Killerlaca #1886 üzenetére
Rakd fel nyugodtan,használni nem fogod tudni de meg tudod nézni mit tudnál vele kezdeni.
-
Gabes13
tag
Csak berendeltem egyet
majd kiderul milyen rom van rajt.
-
puskas2
csendes tag
Mintha valaki érdeklődött volna anno a kamera rejtett képességei felől. Szóval a "miui 8 tweaks" free letöltésével a play-ről, a kamera eddig rejtett beállításai elővarázsolhatók. Kell hozzá xposed.
-
Gabes13
tag
válasz
aytukabozs #1883 üzenetére
Az a baj nem honban elek, kint meg annyira nincs kihez menjek. Van itt gep ha azt nezem, csak olyan szinten fos hogy nem tudtam a multkor s7 edge-rol masolni fajlt ra.. de majd veszek valami huszadrangu fost ami legalabb mukodik annyira hogy megtudom oldani
-
Gabes13
tag
válasz
tibcsi0407 #1881 üzenetére
Ertem, mindegy berendelem szeretek veszelyesen elni
aztan ha szar a rendszer akkor meg szerzek egy gepet is.
-
Gabes13
tag
válasz
tibcsi0407 #1879 üzenetére
Mindenkepp azert vennem hogy hasznaljam, de jelenleg nincs windows gepem amivel megcsinaljam mert kidolt. Akkor szerzek egy gepet utana telefont marad ez. Csak baszott kivancsi vagyok mar ra, mondjuk azert hogy nezegessem nem kell egyenlore
-
Gabes13
tag
Annyi kerdesem lenne meg, hogy vajon tudom hasznalni a telefont "normalisan" ha azt a romot hasznalom ami rajt van?
Koszonom -
Weeman1
veterán
válasz
aytukabozs #1872 üzenetére
Ne hogy nagyon csalódjon,azért írtam.
Egyébként nekem is megfelel fotózás terén. -
ace05
senior tag
Innentől különösen ajánlott az ipaky tok. Biciklizés közben kiesett a zsebemből a telefon, szóval jó nagyot esett. Azonkívül, hogy a tok kerete ocsmányra karcolódott, a telefonnak nem esett semmi baja.
-
ggeleven
őstag
Oh, lelép a cégtől Hugo Barra! Mi lesz most velünk?
-
Doblós
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek az infókat
-
-
Doblós
aktív tag
válasz
aytukabozs #1867 üzenetére
Annyi baj legyen.Tehát te személy szerint ajánlanád?
-
Doblós
aktív tag
válasz
aytukabozs #1865 üzenetére
Köszi szépen.A fotók meggyőzően,talán jobbat is lő,mint az LG.Képstabilizátor van benne?
-
aytukabozs
addikt
Volt itt egy kollega aki g3 és g5 mellé rendelte be,
és nagyon elégedett volt vele,
csak azért adta el mert nagyon rákapott a xiaomira és most bepróbálkozik a mi5-telFotót találsz többet is a topicban a keresőt használva,
a sajátjaimmal tudok segíteni, azokat itt találod.Pár HSZ-szel a fejed felett láthatsz pár meredek akksiidőt,
nálam 1-1,5 napot megy egy töltéssel, és mindezt 4-5 óra kijelzőidővel. -
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Iszonyatosan tetszik ez a telefon,de sajnos mobilarénás teszt nincs róla.
A ti véleményeitekre lennék kiváncsi vele kapcsolatban.
Kamerája milyen,illetve mennyire csörög hangosan?Üzemideje?
Nem vagyok hard-core júzer,a telefont telefonálásra használom,meg némi navi,itthon wi-fi.
Érdemes lenne LG G4-et lecserélni rá?
Válaszokat előre is köszönöm -
Gabes13
tag
válasz
aytukabozs #1860 üzenetére
Nezd en sem vagyok egy nagy zseni ilyenekben de, altalaba valahol mindig elcseszem. Jelenleg gepem is kifekudt, csak Mac van az meg egy hulladek fos szamomra. Szoval egyenlore meg varok a rendelessel mert ha szar a rom vagy kinai gagyifos akkor azzal csak az idegeim fognak tonkre menni
de ennyi loveert mindenkepp jo vetel.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Gabes13 #1859 üzenetére
sokaknak jött tákolt rommal, de zárva.
Ellenben egyáltalán nem nagy truváj nyitni, romot cserélni.BTW ha egy normális tutorialt követve, romcsere közben halfbrickeled a telót, akkor nem a telefonban van a hiba
Én sem vagyok egy nagy informatikazseni, de a ZTE Blade óta jósok telót piszkálgattam már, és nem volt még olyan hogy féltéglásítottam volna bármelyiket.
Ha pont azt csinálod ami le van írva, akkor kevés az esély rá. -
Gabes13
tag
válasz
aytukabozs #1858 üzenetére
Oszinten nekem sok kedvem nem lenne vele foglalkozni bootloadert nyitni meg stb. Olvasgattam a topikot nem annyira egyszeru azert megcsinalni. Mokoltam jo par telot de elsore altalaba feltegla volt, onnantol meg rengeteg cumi utan lett jo. Maga a keszulek szerintem nagyon szep, a hatlap ami nagyon durva!
Ha valami fos rom van rajt akkor a bootloader meg zart lehet?
-
Gabes13
tag
válasz
aytukabozs #1855 üzenetére
-
aytukabozs
addikt
válasz
Gabes13 #1853 üzenetére
"azt irjak hogy global miui 8 van rajt es kinai appok nincsenek semmi. Ez mit jelent pontosan? "
Az azt jelenti kérlek, hogy hazudós helyről rendelsz.
Kil ezek a kamuzósok? Erre a telóra nincsen global, china developer/stable van.
Meg a xiaomi.eu-s amit itt mindenki használ, de az ettől még nem hivatalos global...A hangja fülesen príma, saját hangszóróval meg nem használom, de amennyit hallhattam úgy az 5-ös skálán mondjuk 4-es, sztem a hua P8 amit előtte használtam szebben szólt.
A bootloadered valoszinűbb hogy zárt, de vagyunk páran akinek nyitva jött. -
kaszibat
tag
válasz
Weeman1 #1849 üzenetére
Weeman! Nekem az előző xiaomim a note 3 pro zárt vissza egy rom frissítés után, viszont akkor be sem bootolt. Igazából be se lehetett kapcsolni. Újra rá kellett engedni a flash unlock progit és 10 másodperc múlva újra nyitva volt a BL és be lehetett kapcsolni a telót. Tehát ha be tudod kapcsolni, akkor szerintem nem zárt vissza. Kivéve ha tévedek.
-
Gabes13
tag
Hangminoseg fulesre es hangszoron milyen? Uk-bol rendelem ott azt irjak hogy global miui 8 van rajt es kinai appok nincsenek semmi. Ez mit jelent pontosan? Nyitott vagy zart lehet a bootloader?
Koszonom -
Gabes13
tag
válasz
aytukabozs #1851 üzenetére
Ertem, a jelenleginel ne legyen kevesebb akkor mar jo lesz. Koszonom!
-
Weeman1
veterán
válasz
Gabes13 #1847 üzenetére
Webshop-os romoknál előfordultak problémák,
persze romcsere után megszűntek.
Gombok nem működtek rendesen.Killerlaca
Letöltöttem a hétvégi multit és kipróbálnám.
Nyitva volt a bootloaderem,de romcsere után nem néztem.
Most meg nincs pc a közelemben hogy leellenőrizzem hogy nyitva maradt e. -
Gabes13
tag
Annyit szereretnek meg kerdezni hogy komoly hibai vannak a keszuleknek? Akar rom akar mas teruleten
-
Weeman1
veterán
Valakinek zárt már vissza a bootloader romcserekor?
-
-
válasz
Gabes13 #1843 üzenetére
Szia,
64es és a 128as ugyanazokon az órajeleken üzemel, így teljesítménybe szerintem semmi, max a 4GB RAM a nagyobb tárhelyesnél, ami előny lehet.
Akku idő nálam 5.5-6 óra, de ez user függő, egy csomó dolog fut a háttérben, ez bőven megfelel nekem.
Gyorsnak gyors, CPU rész elég erős, a GPU átlagos, azért egy real racing 3mal elbír simán, mondjuk kb. 10 percig bírtam játszani vele, nem a stílusom érintővel autózni (max carmageddon).
Melegedni nem szokott túlzottan, igazából Redmi Note 2 és Redmi Note 3 Pro-hoz tudom hasonlítani, Note 2-nél jóval gyorsabb, kevésbé melegszik, dupla annyit bír akkuról nálam.
Note 3 Pro-hoz képest is gyorsabb, hasonlóan melegszik, kamera hol itt hol ott jobb, kijelzőidőbe hasonló, OLED miatt nekem jobban bejön a kijelzője ennek, de ez ízlés meg a pofonja kategória. -
Gabes13
tag
Udv tulajok! Erdeklodnek hogy mit kell a telefonrol tudni?
Akku ido, kijelzo, kamera, gyorsasag, melegedes. Mennyire bonyolult a rom csere? Mekkora a kulonbseg a 128gb illetve a 64 gb kozott sebessegben? Igazabol kezdek bele unni ezekbe a melyik jobb telefon mennyivel dolgokba es ezt talaltam most ami tetszik.
Koszonom a valaszt! -
oldbone'76
tag
Felraktam az új ROMot. Egyenlőre minden ok.
-
Weeman1
veterán
válasz
aytukabozs #1839 üzenetére
Köszönöm.
HMPro-t töltsek le igaz?
-
aytukabozs
addikt
válasz
ggeleven #1834 üzenetére
szerk. (#1833) Weeman1
sajnos már nincs OTA az .eu romokra, mert;
"OTA is uploading into Xiaomi china servers which are very slow for download and upload (usually 30-40kb/s for uploading over 10GB) so I have to upload them always at night one by one and I dont have time for doing that every week for 30 devices... Unfortunately OTA account is binded to my Xiaomi account so nobody else can do that instead of me...
So we decided to STOP OTA support at all.. you have to download ROM manually and install via Updater - menu (...) - Select installation package - reboot (You will not loose your data)" -
Weeman1
veterán
válasz
aytukabozs #1832 üzenetére
Nekem ugyan ez van fent,fejlesztői.
Fel fogja ajánlani a frissítést? -
Weeman1
veterán
Ki milyen rommal használja a készüléket?
-
kaszibat
tag
válasz
csacsa_4870 #1826 üzenetére
Csacsa! Nekem sem jött sms. A kérelemtől számítva kb két nap múlva ki tudtam nyitni. Ha már le tudod tölteni a flash unlock progit, akkor valószínűleg tudod nyitni is.
-
birooo
tag
Sziasztok!
Megoldható-e, hogy a tiltólistán lévő számokról érkezett hívásokrol ne küldön a telefon értesítést? Jelenleg törölnöm kell minden ilyen hívásértesítőt, mert jelzi a teló, de én ezt sem szeretném.
-
aytukabozs
addikt
válasz
tibcsi0407 #1823 üzenetére
Nincs, de valami varázs tuti van,
mert azzal a 2A töltővel amit a P8-hoz használtam,
kb. kétszer annyi a töltési idő, mint a sajátjával. -
Killerlaca
senior tag
válasz
tibcsi0407 #1823 üzenetére
Jó kérdés ezt adták hozzá és most el van dugva,szóval nem tudom mi van ráírva.
Majd meglesem. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Killerlaca #1822 üzenetére
Rá van írva a töltőre, hogy pumpexpress?
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok.
Most akkor ebben a teloban van valami gyors toltes funcio?
Egy ora toltes utan mar 40% on van 4-rol. Eleg gyorsnak tunik ez igy nem? -
tibcsi0407
félisten
válasz
oldbone'76 #1819 üzenetére
Lockscreen, Status Bar, Notification Bar
Fix - Bluetooth earphones battery status error (01-17)Home screen
Optimization - Swipe up to remove a task in Recents (01-18)Weather
Fix - Error message didn't disappear when weather data appeared (01-17)
Fix - Font issues with temperature when weather data appeared (01-17)
Fix - Pictures turn blur in detail pages (01-17)Javítások amit a changelog nem tartlamaz: (THX Karavik)
1. Chrome FC when file gets downloaded- Fixed
2. Google App/Launcher3 FC when searching -Fixed
3. Random Google App/Launcher3 FC - Fixed
4. GPS can't locate/fix position issue - Fixed
5. App notification message preview issue - Fixed
6. Data connection issue including Jio 4G network - Fixed -
oldbone'76
tag
7.1.19 changelogja van valakinek? Vagy esetleg tapasztalat vele?
-
Maist
senior tag
Üdv Redmi pro tulajok! Segítségeteket szeretném kérni (vagyis egy barátom, aki ide nincs regisztrálva), hogy egy új készülék esetében, amit vásárolt, ki tudjuk zárni az esetleges kijelző hibát. Meg tudnátok-e nézni, hogy a *#*#6484#*#* menüben az LCD tesztnél, amikor eljut a teszt a képen látható részhez, akkor a bekarikázott helyeken van-e nálatok, jól látható, kb. 1-2 pixel szélességű zöld csík? Amúgy a telefon menüjében böngészve is észrevehető, hogy a sötét-világos határán, általában az alján észrevehető ez a zöldes csík.
-
ggeleven
őstag
válasz
csacsa_4870 #1807 üzenetére
Biztosan zárva van a bootloader? Lehet, hogy nem is kell várnod. :-)
-
Aryon87
félisten
válasz
csacsa_4870 #1814 üzenetére
Webshopos rom alatt nekem is sokszor megbolondultak a gombok. a xiaomi.eu romnál már megszűnik ez a probléma, így kénytelen vagy kivárni...
-
csacsa_4870
csendes tag
válasz
oldbone'76 #1813 üzenetére
Nem, olyankor semmi, szerintem az ujjlenyomat lehet a bűnös. Csak az megy, ha benyomom a fizikai gombot. Most viszont éppen minden megy, ráment vagy nyolc újraindítás.
-
oldbone'76
tag
válasz
Dupla tap, vagy longpress sem megy rajtuk? Vilagitasuk sem mukodik?
-
oldbone'76
tag
válasz
csacsa_4870 #1809 üzenetére
Vagy ha van a ROModban.. Settings/additional/quickball. Konfigolhatsz 5 erintesi pontot.. Rakosgathatod ahova szeretned.
-
GuruZone
őstag
válasz
csacsa_4870 #1809 üzenetére
Addig toljad ezzel
-
GuruZone
őstag
válasz
Felesleges. 4 nap alatt megküldték a múlt héten.
Ahogy nekem is ajánlották a fiúk,
a várakozás alatt szerezz be mindent (driverek, rom, progik) , ne akkor kelljen kapkodni -
csacsa_4870
csendes tag
Hi! Webshop-os romom van, de az alsó gombok néha leállnak és sok újraindítás után lesznek újra jók. Ezért úgy döntöttem váltok az eu romra. Már kértem a feloldást is. Amíg az sms-t várom érdemes feltenni a china-dev romot vagy az túl nagy szenvedés lenne? Az angol nem gond.
-
GuruZone
őstag
válasz
aytukabozs #1805 üzenetére
MIUI 8.2 by xiaomi eu (7.1.5)
-
GuruZone
őstag
1. BT fülessel kevés a hangerő. nem mondom, hogy halk, és azt sem hogy nem élvezhető, de bármilyen dal elindításakor az első negyed-másodpercben lehet hallani a max hangerőt, és utána egyből halkul. (pl. Spotify de YouTube is)
2. Ugyanez BT hangszóróval is fennáll (szóval több eszközzel is),
a hangszóró a teljes hangerejének kb 70%-án szól maximumon.3. arról nem is beszélve, hogy a hangerő-állító csúszka már a sáv háromnegyedénél eléri a maximum hangerőt, az utolsó negyedben semmi nem változik.
Nálatok mi a helyzet ilyen téren?
-
AsusBoy
senior tag
-
tibi020
tag
válasz
rontó80 #1800 üzenetére
Igen az alapján,
To fix NVRAM Warning Err-0x10
1. Just extract the wifi_fix.zip file (Download Link Below)
2. Use root explorer to nevigate to "nvdata/APCFG/APRDEB/"
3. Replace the two files (WIFI and WIFI_CUSTOM) in "nvdata/APCFG/APRDEB/"
4. After replacing file just reboot your device.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mai napon került bemutatásra a Xiaomi három verzióban elérhető készüléke, az 5,5 hüvelykes OLED megjelenítővel szerelt, dupla hátlapi kamerás Redmi Pro.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest