- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz
Telefunen #64 üzenetére
ezen a képen jól látszik hogy a fegyver csövén egy texturahibának látszó folt van ami sevage kártyákon egy szép efekt volt ami a fém korozióját mutatta amivel élethübb volt a fegyver
ha lenne egy sevage kártyám csinálnék pár screenshotot hogy mutassam mire gondolok, de nincsen sajnos és nem is találtam ilyen képet a neten se
pedig annó én ilyen karival játszottam a q3 mal és mikor le kelett cserélnem nvidiára akkor szomoruan vettem észre a fícsör hiányát
a mai napig játszom a q3 -mal és még mindig szokott zavarni aza folt a fegyver csövén -
beencee
őstag
válasz
Telefunen #44 üzenetére
Itt van az eredeti hír, elérhető onnan az S3 Chrome 400 szériájának saját lapja, letölthetőek a White Paper-ek. Az ezekben leírtak szerint pont nem a külön videókártyát igénylő megoldások a célterületek, de lehet, hogy te többet tudsz. Ebben az esetben viszont neked kell megírni a felmentő e-mailt a VIA számára... Tudod, az idő pénz. Minél hamarabb szólsz, annál kisebb kára lesz a VIA-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest