- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
Nem tudom, hogy kivel kellene összehasonlítani, különösen nem tudom, hogy miért...
Szerintem a VIA tipikus példája egy olyan cégnek, amely önmagához képest túl széles termékpalettával rendelkezett és ezt nem tudták megfelelő jövedelmezőséggel fenntartani. Innen két út van, (1) nagy sebességgel ugyanígy tovább, előre a falig, vagy (2) lenyirbálni a nem kellően jövedelmező részeket és ráfeküdni azokra termékvonalakra, amelyben még tudnak erősek lenni. Ez a VIA-nak a nano-, miniITX, beágyazott rendszerek, vékony kliensek, multimédia kliensek, stb.Male
Szerintem miniITX, vékony kliens, multimédia kliensek, vagy akár egy jövőbeli konzol számára mindkettőre szükség lehet.Természetesen vélemények, ezért is mondom, hogy az írója is kezelje annak. Mindössze arra a furcsaságra szerettem volna felhívni a figyelmet, amikor lelkesen lehülyézünk egy gyártó komplett fejlesztési csapatát, mert - bár nem állították - mi akkor is tudjuk, hogy új videókártyát fejlesztenek és azon szarul fog futni a War of Crisis 234.2 és az ATI, vagy az nvidia 90909 az sokkal jobb...
-
beencee
őstag
válasz
Telefunen #44 üzenetére
Itt van az eredeti hír, elérhető onnan az S3 Chrome 400 szériájának saját lapja, letölthetőek a White Paper-ek. Az ezekben leírtak szerint pont nem a külön videókártyát igénylő megoldások a célterületek, de lehet, hogy te többet tudsz. Ebben az esetben viszont neked kell megírni a felmentő e-mailt a VIA számára... Tudod, az idő pénz. Minél hamarabb szólsz, annál kisebb kára lesz a VIA-nak.
-
beencee
őstag
Komolyan többször elolvastam a cikket, hogy jól látom-e, de jól. Szóval teljesen olyan, mintha sokan valami teljesen mást olvastak volna és remekül érvelnek valami mellett, ellen, stb. olyan dologról, ami nincs is benne a cikkben. Valaki tudná idézni, hogy hol a fenébe szól ez a cikk bármilyen videókártyáról, különösen olyanról amely versenyezni akarna az ATI-nVidia bármely termékével
Az meg külön jó, amikor Kovács Pistike ül otthon a gépe előtt, hihetetlen technikai és kereskedelmi ismeretekkel és azonnal megmondja a megfellebbezhetetlen igazságot. Az S3-nál meg költik a rengeteg pénzt feleslegesen, mindenféle szar tervezésével foglalatoskodva, megint kidobott a világ egy csomó pénzt, egy csomóan jóllaktak volna ebből, stb., pedig csak meg kellett volna kérdezniük Kovács Pistikét...
Szerintem elég világosan és érthetően a cikk egy új videóvezérlő kifejlesztéséről szól, ami a VIA miniITX és nanoITX alaplapjainak, egyéb beágyazott rendszereinek vezető piaci részesedését nézve, teljesen logikus és várható lépés volt. Ezekre a lapokra most megjelenik a következő generációs videóvezérlő. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest