- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
Nem tudom, hogy kivel kellene összehasonlítani, különösen nem tudom, hogy miért...
Szerintem a VIA tipikus példája egy olyan cégnek, amely önmagához képest túl széles termékpalettával rendelkezett és ezt nem tudták megfelelő jövedelmezőséggel fenntartani. Innen két út van, (1) nagy sebességgel ugyanígy tovább, előre a falig, vagy (2) lenyirbálni a nem kellően jövedelmező részeket és ráfeküdni azokra termékvonalakra, amelyben még tudnak erősek lenni. Ez a VIA-nak a nano-, miniITX, beágyazott rendszerek, vékony kliensek, multimédia kliensek, stb.Male
Szerintem miniITX, vékony kliens, multimédia kliensek, vagy akár egy jövőbeli konzol számára mindkettőre szükség lehet.Természetesen vélemények, ezért is mondom, hogy az írója is kezelje annak. Mindössze arra a furcsaságra szerettem volna felhívni a figyelmet, amikor lelkesen lehülyézünk egy gyártó komplett fejlesztési csapatát, mert - bár nem állították - mi akkor is tudjuk, hogy új videókártyát fejlesztenek és azon szarul fog futni a War of Crisis 234.2 és az ATI, vagy az nvidia 90909 az sokkal jobb...
-
cskamacska
addikt
Nna ez nagyon jó kérdés. Ugyanis Ojrópában sőt, a Zusában sem lehetett boltban megvenni(afaik) a legutóbbi Chrome kártyáikat, csak neten keresztül.
Teszem hozzá nem is különösebben baj ez, mivel a most már több mint 3 éves Chrome S27 csúcskártyájuk olyan driverhibákkal küszködik még mindig, ami teljesen versenyképtelenné teszi. Konkrétan az a csoda, ha valamely 3D alakalmazás hiba nélkül fut vele, még a több éves címekkel is gondjai vannak.
És még az emeberek az Ati driveríróit szidják -
Male
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Trollok komolyan
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Nintendo 3DS és DS topic
- Mercedes topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- OLED monitor topik
- Xbox Series X|S
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest