- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
OK, nem írtad, de eléggé úgy hangzott... bocs, ha félreértettem.
HDMI van nVidia esetén is, még integrált VGA-jukon is: katt és katt.
A korábbi ATI-s részre: HD3450 brutto 10K körül kapható... ez alatti kategória nem nagyon van árban.
OK, tehát van... ennyire nem néztem utána. Azonban már mind az Intel, mind az AMD platformokban gondolkodik noti téren... szóval itt azért minimálisak a VIA esélyei.
(Köszi, de kihagyom, megvagyok az NC4010-emmel még pár évig)
Igen, ott nyilván nincs is más... de nem is állítottam mást. Viszont hogy az kis piac azt továbbra is tartom.
Telefunen: Az S3TC-re gondolsz, nem?
-
Male
nagyúr
No igen
( Mondjuk US miatt másra is használható... lehet, hogy kitaláltak valamit... )
#56:
OK, tehát ez tulajdonképpen jobb, mint az nVidia kártyák, mert ez már DX 10.1, azok meg csak DX10? Hááááát... ezt gondold át mégegyszer
Mondasz nekem VIA chipsetes notit? Nem sokkal találkoztam mostanában...
A saját platformjuk igen, ott nyilván használni fogják, de ez elég kicsi piac. -
Male
nagyúr
PCIe 2.0 a jelenlegi csúcskategóriáak is sok még... bár ok, valószínüleg nem volt nagy nehézség megvalósítani, és így esetleg kevesebb PCIe lanenel ismegoldható majd a csatlakoztatás...
Viszont DX 10.1??? Ha tényleg kis teljesítményű, akkor a DX10-es programok úgysem játszhatóak ( egy C7-en meg főleg nem ), egy DX9-es hardver meg elvileg hatékonyabb DX9 alatt, mint egy US-es megoldás. (kevesebb tranyó, kisebb fogyasztás azonos teljesítmény mellett). Ezért gondolom, hogy nem csak a saját platformjukhoz kell.
-
Male
nagyúr
PCIe 2.0 és DX10.1 támogatás... pl ezekből azért az következik, hogy bizony önálló VGA-ban is gondolkodnak... ha csak a saját platformjukhoz kell, akkor egyikre sincs szükség.
Szerintem itt nem megfellebbezhetetlen igazságok hangzanak el, hanem vélemények, ami bizony Kovács Pistikének is lehet...
-
Male
nagyúr
válasz
Jim Tonic #30 üzenetére
Majd meglátjuk mekkora tételben dolgozik... az xxxxxChrome sem árasztotta el a piacot.
Persze, jó lenne mégegy komoly szereplő a piacon (lehetőleg nem az Intel), de belépő szintről feltörni elég érdekes stratégia. A vevő aki bemegy a boltba, és olcsó kártyát keres, ottlesz egy AMD/ATI, egy nVidia és egy S3, jóesélylel hallott az első kettőröl, a harmadikról nem. Ahhoz hogy eladják azonos teljesítmény és driverminőség-szint mellett is olcsóbban kell majd adniuk, ami a 10K Ft-os kártyák esetén nem lesz egyszerű, főleg ha még kevesebbet is gyártanak, mint a konkurensek.
-
Male
nagyúr
válasz
#23196416 #17 üzenetére
Ahogy a te hszedet is
Ayg0: Notiba jó is lehetne, csakhogy ott is van bőven alternatíva (integrált + diszkrét egyaránt). Hihetetlenül nehéz dolguk lesz, ha ezzel sikert akarnak elérni.
04ahgy: A C7 azért igencsak más eset. Egyrészt egy piaci rést töm be, másrészt egyáltalán nem adják olcsón... (ez végülis összefügg).
-
Male
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest