- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyáliSanyi
őstag
Mi ez a dish a mozházba? Ránkvarták a mach-eket.
Ez a pálya tökéletesen megfelelne az új Unreal Tournamenthez.XMG a végén sokat ért, inkább lezúzta kézzel.
-
LackoMester
addikt
vicc....
-
törölt tag
Gondolom a jövő cod katonája még exoskeletonban se lesz képes 25 méternél többet sprintelni anélkül, hogy utána ne akarja kiköpni a tüdejét. Ahogy a 10 centinél magasabb tereptárgy szintén leküzdhetetlen akadály lesz, nem beszélve ezekről a ruhákról, amik képesek minden kis falból kiálló pöcökben elakadni.
Ezekben a szörnyű világot felemésztő háborúkban szükség van minden utolsó balfszra is, ezért a mozgásérzékelős falon is átlátó, fél pályát letaroló c4 se maradhat ki valami frankó kis autoaim cuccal fegyverrel karöltve.
Aki még így se lesz képes csatát nyerni, annak pedig ott a jó öreg, szinte már kihagyhatatlan aimbot egy kis plusz pénzért. -
Raysen623
addikt
Ekkora f@stalicskát....
Gondolom a brittek majd ezt is hetekig veszik mint a cukrot.
-
Medocsabi
addikt
ugyanolyan szánalmas multi mint a black ops 2..mind grafikailag,mind játékmenetben szemét sajnos...
Az utolsó normális fps a bf3 volt!és még mai napig a legjobb a multija,még a bf4hez képest is!
szerintem -
Ed3r_X_
nagyúr
Ez a mozgás, valami irtó béna szerintem. Mármint ahogy kocog, vagy mi.
-
gianni85
veterán
WAW 2-t ketsegek
-
@rglaaf
veterán
ezzel a résszel remélem bevégeztetett a cod ,már rág nem méltó a régi nevéhez szomorú
-
marquuard
veterán
Crysis 4 név nem lett volna találóbb? Nagyon elfajult a modern hadviselés kategória a CoD-nál.
-
aizen92
addikt
válasz
gyuribácsi88 #3 üzenetére
Jééé és tényleg!
-
korion
senior tag
nekem se tetszik!
bár nekem amióta van BF3 azóta ez az ugrálos fps-ek nem jönnek be!
majd a Bf5 -
Nagyon durva hogy egy az egyben Titanfall csak robotok nélkül.
Nem baj meglessük azért.
-
Penndragon
tag
Szép szép, de otthonra nem kéne... Nekem úgy tűnik mint, ha egy újra gondolt UT lenne csak.
-
jocek91
aktív tag
Ez egy vicc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged