Hirdetés
- Átcmkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Google Pixel topik
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
Áprilisban vettem 3 Max-ot. Ha igaz a pletyka, akkor ugyan ilyen tudásút ám újabb 4-est tudok venni kis felárért cserébe. Kelleni is fog 1 fekete nekem. Bár eléggé "gagyi" "samsung" szemből. A mostani sokkal szebb. (szerintem).
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... ki az, aki a szelfiképességek alapján ... "
Nem akarlak megrémíteni, de az alapján amit én utóbb tapasztalok, valószínűleg egyre többen. Tegnap pl. kinn voltam a tűzijátékon, és a következőket tapasztaltam: A nézők nagy százaléka (tippelni nem mernek, de k. sokan) ahelyett, hogy élvezte volna a látványt, folyamatosan csak fényképezett / videózott, sokan pedig azzal voltak elfoglalva, hogy nyomják a szelfit (magukról és a tűzijátékról). Ijesztő volt. Egyre több az ilyen sznob / exhibicionista ember. Én a gyártók helyében már rég előre tettem volna a nagyobb felbontású kamerát és vakut. Vagy hátra a kijelzőt
-
Csapoati
nagyúr
Őszintén, ki az, aki a szelfiképességek alapján vesz telefont? Na de most tényleg, miért venné valaki a Zenfone 4 Selfie-t (Prót) egy iPhone ellenében? Mert sokkal olcsóbb nem lesz, az is biztos. Nem értem én ezt (sem).
-
NeBeLa
tag
Vagy én lettem paranoiás vagy tényleg napról napra javul a helyzet....... Valahogy mintha egyre jobb lenne.... Sorra tünedeznek el a felsorolt hibák.... Nagyon meg vagyok lepődve..... Már szinte csak a Gborad áll le fél naponta, de az is egyre ritkábban.... Nincs ötletem.....
-
Dr.FantastiK
őstag
oleg ocsmany kava-k
veszik korbe az osszeset !!
kisajnaltak a Pro-bol is a 4000 akkut . .
-
macskea
őstag
Nincs reklám, mindent tilthatsz, ha akarsz. A stock droid fapad, amit épp a reklámokkal teleszórt appokkal fogsz hadrafogható telefonná tenni. Egyébként a Lenovo már elindult ezen az úton, nem jósolok nekik fényes jövőt. Ezek a - mondjuk úgy - B brandek árban nem tudnak versenyezni a két-három évente felbukkanó vérkínai feltörekvő majd elenyésző cégekkel. Muszáj valami pluszt adni, az egyedi szoftver erre egy jó lehetőség. Ha te másra vágysz, nem egymást kerestek.
-
lezuvius
őstag
Semmilyen keztetest nem erzek arra, hogy a 4 pro legyen a 3 Deluxe-om utodja
Kar volt dobni az egyedi megjelenest
-
haypro
senior tag
Az Asus igazán követhetné a Nokia & Lenovo példáját, és adhatná stock droiddal a készülékeit. Engem (és szerintem a többséget is) elriaszt ez a csúcsa, csicsás, reklámokkal és bloatware-rel telepakolt nyomokban androidot tartalmazó UI.
-
tixem
addikt
Hány évtized múlva érnek el ide is?
-
NeBeLa
tag
válasz
-Faceless- #30 üzenetére
Hát akkor szerdán úgyis megyek a városba aztán megoldom a dolgot valahogy..... Azért köszi szépen!
-
NeBeLa
tag
Az a helyzet hogy pont ezért nem tudom mi lehet..... Közvetlenül gyári visszaállítás után raktam fel a 7.0-át, és utána is csináltam egyet..... Kezdek kicsit berezelni hogy valami gond van..... Amúgy melegszik is keményen szóval nem igazán tetszik a helyzet.... AIDA64-el mértem 67°C-ot.....
Ja és mégegy dolog..... Mivel fehér a töltőfej és a kábel is nagyon feltűnő hogy a vezeték töveinél elkezdett halványan zöldülni a fehér burkolat..... Ez mitől lehet?
-
Matada2.3
veterán
A sima Zenfone érdekes lehet még, de ennyi üveg mellé nem fért volna el egy IP57 legalább? Nem baj, a konkurencia amúgy is jobban tetszett. A ZenUI egy elég emészthető rendszer, de nekem így is sok.
-
wizzgeri
tag
Zenfone 4pro jöhetne ide is ^^
-
NeBeLa
tag
Az Android O nem biztos hogy olyan jó hír a 3 Max tulajok számára..... Kb egy hete húztam fel a 7.0-át de azóta folyton leállnak az appok laggol a telefon és szinte semmit sem bír bugok nélkül vinni..... Remélem javítva lesz vagy kezdenek vele valamit.....
-
Dominó85
addikt
Igen ezt én totálisan meg is értem, bár megszokás kérdése. Én pl úgy veszem már ki a zsebemből, hogy fel is oldottam a Z2-t. A hátsó FP-nél az a "gond" hogy ahány ember annyi ujjhossz. 5-7" közötti telefonoknál nagyon nem mindegy hogy hova esik pontosan az FP hátul. Haha az S8-on ráadásul kicsi és én 10-ből 8 alkalommal a Veletechen el se találtam a helyét... Persze az a telefon egy külön kacsatojás. Volt Redmi 4 Prime-om, azon például 10-ből 5 alkalommal a kamera lencséjét tapogattam. Elöl legalább látom merre van az FP, no meg az okostelefonok eddigi rövid pályafutása alatt a "home" gomb 99%-ban amúgy is ott volt. A Samsungok és iPhoneok bekapcs gombja dettó.
-
Boki40
újonc
Ajánlom figyelmetekbe ezt a videót:
[link]
23 percnél mutatják, hogy mennyivel kevesebb alkalmazás lesz előretelepítve a ZenUI 4-es verziójától kezdve.Zenfone 3 Maxom van, elismerem, hogy van néhány hibája (pláne a kamera minősége), de én összességében szeretem a ZenUI-t. Viszont ezek a változtatások már tényleg kellenek
-
Massmurderer
őstag
Dupla kamera hátul ki se maradhatot volna
-
SliM
csendes tag
"Dupla sztereó hangszórót"
-
Dominó85
addikt
És miért lenne azért elbaxva, mert nem hátul van az FP? Zuk Z2 Plus-om van és amit egy programozott FP tud elöl, alul középen az inkább megkérdőjelezi a hátlapi létjogosultságát. Nem is értem, hogy erre a Lenovo és Apple pároson kívül miért nem feküdnek rá jobban a nagyobb gyártók. Amit a ZUI alatt (és már Custom romok alatt is implementálva) tud az FP:
- ébresztés/altatás/feloldás
- memóriakezelő előhívása
- menü/beállítások hívása
- online fizetés érvényesítése/ellenőrzése
- bármely alkalmazás beprogramozás utáni indítása
- jobbra/balra a memóriában lévő dolgok közti váltás
Én például nagyon örülök az előlapi FP-nek, de ahogy látom az ASUS-nál is csupán feloldásra lesz alkalmas. Pedig ez a 4-es széria nagyon bejön nekem. Bár a fixen 5,5"-ért nagy kár. Nem mindenki szereti ezeket a nagy tepsiket. A Zuk Z2 Plus egyetlen hátránya a B20 hiánya, amúgy nagyon egyben van.(SD820, 4/64GB, 3500mAh, Samsung IsoCell 13MPx, 1920x1080 IPS... Használtan 35-50.000 közt szórja ki sok gyengeelméjű)
-
-Faceless-
őstag
A sokkal jobbról nem tudok, de amikor a zenphone 3-at kihozták az erről szóló topicban (nem emlékszem már hol olvastam head-fi-n, vagy valami más oldalon), de benne volt a top 10 legjobb audiofil telefon között. Most nem találom a topicot hirtelen, de a jobbak között erős középmezőnyben volt, nincs v10 szinten, de az átlagosnál jobb.
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Ebaszták........
Nem hátul van a nyomatérző, mit a 3-asomon.
+ : a 3-as is megkapja az O-t, ez azt jelenti, hogy a 3.főverzió frissítés lesz rajta, ezt sok sok telefon gyártója nem csinálja, mert 1 max 2 főverzió frissítés után leáll.
Ha a fényképező rész olyan, vagy jobb lesz mint a Zenfone3, akkor már megéri.
Üdv Nagya -
Imlos
csendes tag
Nem rossz,de a Zenfone 4 a sima eléggé Honor 9 beütésü.
-
törölt tag
A 4 Pro egész jó lett, bár az üveg hátlap itt is befigyel sajnos... Az ára mennyi lesz ezeknek?
Ja, hogy a 4 Pro is kapacitív gombokat kapott? A kijelzőaránya sem a legjobb az előlapnak
-
kromatika
veterán
Tetszenek nekem is. De ha már ZenFone-ok,esetleg a hang terén került beléjük valami az áttlagtól sokkal jobb hang chip?Ami mondjuk egy 60omh-os fülest is jól ki hajt,minőségi hanggal?Mert akkor tartom értelmesnek a ZenFone elnevezést.Van valakinek erről infoja?
-
zazenke
őstag
a zenfone 4 pro talán alternatívája lehet a samsung zászlóshajóknak. hosszabb üzemidő jobban védhető normál kijelző, optikai zoom. a kérdés az mit sikerült kihozni a kamerából de ez csak a teszt után lehet majd tudni. mindig itt rontják el a feltörekvő márkák
-
prolad
addikt
Egész jók, s sima 4es is tetszik, a pro még jobban, valamit csináljanak a felülettel (mondjuk dobják ki, vagy egyszerűsítsék), akkor jó lesz ez.
-
-Faceless-
őstag
A hardverrel most sincs semmi baj, és ha örökli az előd kijelzőjét egy rossz szó nem lehet rá, de azért nagyon reménykedtem, hogy dobják végre a zen ui-t, vagy legalább módosítanak tajta, az után amit a 3 kapott...
-
Wajk
addikt
szvsz az összes modell 5.5", gratulálok...
-
jUUh
addikt
A ZenFone 4 Pro szimpatikus a legjobban.
Jöhetne kis hazánkba is, kedvező árral.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest