- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
HD555-öt vettél egy Iphonehoz?
Ugye nem arról hajtod többnyire?Hidd el hogy pl a napi 1óra villamosozáson nagyonis számít hogy mit és hogyan hallgatsz.
Bringázásnál én nem használom. zavarna.
A cx300hoz hasonló in-ear füleseknél drasztikusan lecsökken a külső zajok ereje.
Nagyon halkan is hallgathatod így a zenét. ha pedig kicsit is feljebb tekered a hangerőt,semmit de semmit nem hallasz a külvilágból.
Gondolom azért nem érdekel annyira ez a dolog,mert nem találkoztál még jó füles(dugó)+lejátszóval.
engem sem izgatott,a te indokaidhoz hasonlóan. De aztán volt szerencsém egyhez,és rájöttem,hogy kis befektetéssel hatalmas zenei élményhez lehet jutni.Pekfiu: Igen, a jobb sonykról nekem is csak jó tapasztalatom van
-
BiP
nagyúr
Nekem nem fontos annyira, csak a viszonyítás miatt írtam bele. Én kibírom nélküle. Ha térkép van rajta, az elég, azon kívül meg általában tudom, hol vagyok
Navigálni meg nem szoktam, csak térképolvasás szinten.
De ha 7ezerből megoldható akinek kell, akkor meg pláne nem alternatíva az iphone 4.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest