- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Nem tudtam miről beszéltek, de pont most olvastam máshol hírt róla. Nem rossz, rohadt jól néz ki. Itt van összehasonlító videó is (ipad/i4), látszik, hogy ipad-en kicsit már akad. Gondolom pont ki van élezve i4-re, és a kicsit nagyobb felbontással már nem bír olyan szépen.
(#76) stevve: 3gs-en elvileg megy (3g-n nem indul), de gondolom ott már nem ilyen folyamatos. Bár a felbontása negyedannyi, szóval akár lehet rá esély.
szerk: nem is azt mondom, hogy alátervezték, hanem úgy értem, hogy ez az engine totál kihajtja a graf maximumát i4-en, a határon pörög, és a kicsit megnövelt felbontás miatt, az ipad-on már túlcsúszik a határon.
-
BiP
nagyúr
válasz
Don't Panic #65 üzenetére
Én sem 180-ra tippelek, FlyingV írja, hogy most 235-ért lehet szerezni, 180várható - erre reagáltam.
Bár 108ezret én sem adnék egy Touch-ért, de nem is kell 64gigás. A tárhely növekedésével az ár is (aránytalanul) nő. Nekem egy 8gigás is elég lenne, ha vennék az meg ugye jóval olcsóbb lesz, mint a 64es. -
BiP
nagyúr
Ha az iPhone Touch itthon 180 lesz, ill. most is 235, akkor nem szóltam semmit, így nem olyan nagy a különbség az iPhone4-hez képest (~300e). Így nem érné meg.
Abból indultam ki, hogy 100 alatt hozzá lehet majd jutni.
Persze, az előfizu árát nem szabad hozzácsapni a teló árához, lévén ipod+teló mellé is kell előfizu, de önmagában az sem igaz, hogy az indulóárral kell számolni. Mert ugye akár egy ezresért is el lehet vinni, de ez megint nem reális hasonlítási alap, hiszen nem mindegy, hogy havi5e-es csomaggal, vagy havi 17e-rel veszed,
Telefonálási szokásoktól is függ, mit érdemes. Összetett dolog. Majd visszatérhetünk rá pár nap/hét múlva, amikor tényleg lehet kapni rendesen. -
BiP
nagyúr
Nekem nem fontos annyira, csak a viszonyítás miatt írtam bele. Én kibírom nélküle. Ha térkép van rajta, az elég, azon kívül meg általában tudom, hol vagyok
Navigálni meg nem szoktam, csak térképolvasás szinten.
De ha 7ezerből megoldható akinek kell, akkor meg pláne nem alternatíva az iphone 4.
-
BiP
nagyúr
Ha a német 239eurós árat veszem alapul (8GB, nekem legalábbis elég lenne), az 68e Ft (285Ft/EUR árral), még az itthoni hiéna árképzést tekintve is 100 alatt lesz gondolom. Szerintem ez nagyon nem iPhone ár, a 4-est 300ezer körül láttam GSM boltban.
Persze 3G-hez, 3GS-hez biztos hozzá lehet jutni ennyiért (100 alatt), de az mégsem ugyanaz a hardver. (igaz, telefonálni lehet vele, meg van benne gps)Szóval ha 90ért veszel egy új iPhone Touch-t, meg akár ugyanennyiért egy tök jó GPS képes telót (vagy akár T-nél iphone 3g/3gs-t), még akkor is olcsóbb, mint a 4.
Főleg, hogy _akár_ az ipoddal is tudsz telefonálni, mert van rajta skype meg facetime. (ami persze nem ugyanaz.) -
BiP
nagyúr
Baromi jól néz ki mind a 3 (touch, nano, shuffle). A touchban tetszik, hogy a formavilág a régi és az dizájnú iphone között van félúton. Nano durva a teljes kijelzővel, ilyen kütyüt vártam a piacon évek óta, shuffle meg még kisebb lett, ha jól látom. grat.).
szerk: a nano multitouch-os, behalok.
Nincs egy oldal, ahol össze lehet vetni a korábbi generációs kütyükkel? Csak a kép elegendő lenne, de nincs kedvem összevadászni.Amúgy én is a kombó híve lennék (candybar telefon FTW). Az Iphone4 baromi drága, így egy közepes/kis tudású, de masszív telefon + új ipod olcsóbb lehet. Bár ha nincs benne GPS, akkor lőttek az egésznek.
Vagy egy 3G/3GS és egyben van minden, de akkor meg nincs meg az új generáció sebessége/tudása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest