- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverend
tag
Egyrészt nem értem, hogy egy ár összehasonlításban mennyire releváns, hogy van-e jobb nála. Autós példával élve miért számít, egy 2019-es Astra árát nézve az, hogy az Opel kijött-e időközben egy sportkocsival? Nem azt nézed, hogy a 2018-as Astrához képest mi az előrelépés, ami adott esetben indokolja a drágább árat?
Másrészt a 4-es ipad sem a csúcs volt. 2015-ban jött ki 1.8 GHz A8-al, utána pár hónappal jött az első Pro A9X-el, de az Air2 meg már egy éve kinn volt 3 magos A8X-el. Szóval nem értem mire gondolsz.
-
Reverend
tag
Nem akarom senki "#egyredrágábbazapple" éleslátását megzavarni tényekkel, de az induló árak imígyen alakultak eddig:
[link]
(Azért a mini-t hozom fel, mert engem ez érdekel)iPad Mini 1, 16 GB, Wifi, $329
iPad Mini 2, 16 GB, Wifi, $399
iPad Mini 3, 16 GB, Wifi, $399
iPad Mini 4, 16 GB, Wifi, $399
iPad Mini 5, 64 GB, Wifi, $399Igen, most annyi a 64GB-os, amennyiért a 4-es miniből még 16GB-ost kaptunk (a 64GB-os 4-es $499 volt). A USD-HUF kurzusra az Apple-nek csekély a ráhatása.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crypto Trade
- OLED TV topic
- Hobby rádiós topik
- Formula-1
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest