- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okosórát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalimist
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #1429 üzenetére
Pedig szerintem is ez lesz. Az iOS 13.4 betaban már voltak hivatkozások egy bizonyos "OS Recovery" fícsörre ami olyan lesz, mint a MacOS Recovery azaz a "letérdelt" telefon netről letölti a legfrissebb iOS verziót és telepíti. Kábel és számítógép nélkül.
Apple planning over-the-air OS recovery for iOS devices based on iOS 13.4 beta code
-
Essentials
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #1429 üzenetére
Ez nem az én fikcióm, a válasz pedig egyszerűbb mint gondolnád, bár én nem szívesen degradálnálak azzal, hogy "ha kicsit is értenél" az Apple készülélekhez, akkor tudnád hogy az Apple Watch ugyanígy működik 2014 óta.
A töltésért egy mágneses töltőfej felel, ami az alján csatlakozik -> Helló MagSafe és iPhone 12.
A szoftveres részhez pedig van egy nagyon apró szervíz csatlakozó az óra szíj csatlakozásánál, amivel a szakemberek diagnosztikára rakják ha szükséges.Az iTunes-os szoftver letöltés/visszaállítás már régóta szálka a szemükben, így only OTA átállás várható.
Ezek nem az én kényezerképzeteim, hanem iparági pletykák rengeteg helyről az elmúlt 1-2 évről. Amik egyébkent teljesen beleillenek a cégre jellemző elképzelésekbe, és még az EU sem tudja kötelezni őket Type C-re, mert lightning sem lesz. Illetve az iPhone töréseket eddig is a csatlakozó port tette lehetővé ilyen olyan formában, ezzel azt a kiskapút is be fogják zárni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mini állítólag a világ legkisebb és legkönnyebb 5G-s telefonja, frissült a külső a teljes széria kapcsán, és persze nagyon erős a Pro-felhozatal is.
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest