- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- VoLTE/VoWiFi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
válasz #78073088 #118 üzenetére
Nekem a céges egy iPhone X (iPhone 4 óta volt már mindegyik), saját egy Note 8 és 3 napja van nálam egy P20 Pro is próba gyanánt.
Épp, hogy Androidon oldották meg sokkal jobban. iOS-en csak bepréselték, lecsokíntották az éresítéseket. Pl. akku kapacitás %-ban? Nem fér ki, míg Androidon ezt szépen megoldották.Az, hogy a notch sávja feketére vehető, szerintem kellemes, mert pl. amikor videót nézel, akkor nem lóg bele a sziget. Mindenképp egy Androiddal életszerűbb ez a koncepció.
Nem vagyok Apple ellenes, de tény, hogy messze nem az már, mint régen. Sokan azért vesznek Apple készüléket, mert drága és státuszszinbólumnak gondolják, amin csak nevetni tudok.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Silenzio
addikt
válasz #78073088 #83 üzenetére
Az előlapi kamerát nem szokták lespórolni, azért. Amúgy meg az 1 mm-es káva is káva, csak azért, mert elvette az eszed az X, még nem kell fikázni a "másolókat", mert előbb-utóbb jönni fog egy értelmesebb "klón".
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Wesder
félisten
válasz #78073088 #88 üzenetére
Ott a Mi8 EE igaz hogy X copy, de ott volt èrtelme a notch-nak. Persze alulra kellett a káva a cuccoknak így az is kicsit hülyèn nèz ki.
Parallaxis.
Ha èn fèlálomban ránèzek a telóra konstatálom hogy jött ez meg az, azt visszaalszom ès reggel megnèzem ha felkeltem. Aztán ha fontos akkor meg cseszhetem hogy nem èrnek el?[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.