Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
ambination #270 üzenetére
Ami series 3-nál 38mm az az se-nél 40, és ezek között ugyan az a szíj.
A 42-bol pedig 44mm lett, ezek között is egyezik a szíj. Szóval a kicsik és nagyok között maradt ugyan az a szíj méret -
Alexios
veterán
válasz
ambination #267 üzenetére
Ha ugyan az a méret akkor jók igen (a kijelzo méret növekedésétől eltekintve)
-
Alexios
veterán
válasz
#86564352 #212 üzenetére
Ps3 idején is biztos járt hozzá valami kábel, csak akkoriban még nem a HDMI volt a standard
Engem amúgy a töltő hiánya nem zavar, van itthon jópár lightning és usb-c kábel is, töltőből pedig szintén, csak az ilyen 6-8w körüli vackokból, legyen apple vagy samsung, vagy egyéb áll jópár a fiókok mélyén használatlanul.A kábelt ettől függetlenül azért nem spórolnám ki, azt túlzásnak érezném, hacsak nem állnak át a telefonnál is usbc-re, hogy tényleg minden kütyü egységes lehessen
-
Alexios
veterán
Nincs itt semmi szemellenző, megmondom őszintén én egy watch 3-at vettem idén, abban sem volt hálózati töltő, nem is hiányoltam. Ezelőtt egy Huawei Watch Gt 2-t próbáltam, nem volt benne hálózati töltő. Azelőtt egy Samsung Gear Sportot használtam amíg el nem romlott, ahhoz járt töltő, viszont sose használtam
-
Alexios
veterán
Örültem volna ha az SE inkább a 3 helyére jön, így kicsit drágának érzem(vagy a 3 ára eshetett volna legalább egy kicsit)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szokásos mértékű előrelépés figyelhető meg a prémium szegmensben, a sokáig életben tartott Series 3 pedig egy új, elérhető árú alternatíva által kerül leváltásra.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest