Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezt talán nem is annyira a gyártón múlik. Inkább a forgalmazón. Nem mindegy, hogy honnan, kitől szerzed be. A Zoponak van közvetlen EU shop -ja (zopomobile.eu). Német központ, spanyol raktár. Ez azt jelenti, hogy innen rendelve, hivatalosan az EU -ból érkezik, tehát nincs sarcolás. Két év EU gari. Futárral dolgoznak, raktáron levő termékre 48 órán belüli kézbesítést vállalnak (és valóban működik). Garinál jelzed nekik a problémát, válaszolnak, hogy vették a jelzést, küldheted a telót (Spanyolba) Na, annak a költsége a tied. Eddig az enyém kb. a harmadik garis a topikjában (leszakadt a mikrofonom). A gyakorlat azt mutatja, hogy egy hét alatt megfordul a kütyü. Kínai telóknál sokan ragaszkodnak az itthoni beszerzéshez a gari miatt. Lehet, hogy egy hazai webshop -pal szemben több jog érvényesíthető, de sztem a user inkább telót/javítást szeretne, nem jogot. Ha pedig ennek az a módja, hogy a hazai bolt kínába küldi vissza, akkor a user dughatja a jogtárba a SIM kártyáját, mert hamarabb ad neki igazat a bíróság, mint telót a kínai.
-
alevan
őstag
Attól függ, nálad miben merül kiaz okostelefon.
Nálam abban meról ki, hogy:
-internetet böngészem (ez kb 40% az üzemidőből)
-e-mailt olvasok 4 fiókban
-telefonálok, SMSezem
-9gag
-facebookozom
-.doc .xls és .pdf dokumentumokat nézek és módosítok és megosztok (email-ban vagy messengerben)
-fényképezek (ez a leggyorsabb backup az automata onedrive-val) és fényképeket osztok meg (email-ban vagy messengerben)
-twitterezem
-zenét vagy TED előadásokat hallgatok (WiFi esetén nézek)
-amikor sorba kell állni (pl. hivatalokban) és nincs türelmem olvasni, hülye ugrálós játékokkal játszomErre bőven elég az én WP-s telefonom, de egy átlagos Droid vagy egy iOS ezköz is. Az átlagfelhasználók ennél többet nem csinálnak és akármennyire nehéz a "power user"-eknek elfogadni, de ők tartják fenn az gyártókat, az ökoszisztémákat, a fejlesztőket.
-
alevan
őstag
2, azaz kettő hetet bírtam vele. Utáltam, hogy ha épp meguntam a launchert, akkor nem tudtam lecserelni. Utáltam az icon packet.....
Ez még mindig a felhasználók 1%-a.
Irodában van 1 BB, 2 WP, egy featurephone és 5 Droid. A négy droidos közzül ketten szinte csak telefonálásra és facebookra használják, egy kolléga butafont csinált belőle az üzemidő miatt és keten töltenek le rá alkalmazásokat és használják okostelefonnak. De ők sem olyan szintem, mint amiről te beszélsz.
Egyszerűen minimálisak ezek az igények. Akik erre vágynak, tessék leülni, fogni az AOSP-t és beleintegrálni.
-
törölt tag
A stock Android nekem is hiányzik, de valamit, valamiért. A gyors akkucsere lehetősége és a mikroSD bővíthetőség jobban hiányozna. A k.cs.g szolgáltatók, hanghívós SIM -hez nem adnak normális netet. Úgyhogy a dual SIM is hiányozna.
Az ideális kijelzőméret felhasználó függő, erről fölösleges vitatkozni.
A Tasker -dolgot sem értem. Aki akarja, az telepítheti. De hiába is lenne beépített, mert önmagában kevés. Kellenek hozzá segédalkalmazások is. Többnyire azért, hogy kiiktassák a Google merényleteit. Sztem ez az alapvető hiba az Androidban. A lehetőségek határait a hardver képességeinek kéne meghatározni, nem az OS korlátozásainak. -
aelod
veterán
A greenify (dozer vagy mi a szösz) évek óta bent van.
Miben?
Miért nem lehet taskert implementálni?
Saját szavaiddal válaszolom meg a kérdésed:
"Átlag user nem fogja használni, mert fingja sincs, hogy mi az és nem is érdekli."
Egy dolog van, amit nem szeretek a droidban, az pedig a gyártók sokasága.
Ez a stock droid hiábája. Pont ettől lesz színes a skála. Ha mindenki stock droidot tenne a telefonokra nem lenne adott gyártóra jellemző felület. (Már hallom a mocskostácsviz sirámokat a háttérben)
Ram problémák? Már az alsó-kozep kategória is egy GB - t kap.
Kit érdekelnek a 2-3 évvel ezelőtti gépek? Telefon, nem számítógép, bár azt is illik fejleszteni 2-3 évente.
Szerintem pont azokat akiknek 2-3 éves készülékeik vannak. Illik.. szoptatni is a mekiben
Az átlag user meg vegye a szaros almát. Az android sem itt járna, ha tudna az advanced userre építeni.
Veszi is. Nagy elégedettséggel. Az android tud az advanced userre építeni. Pont ez az előnye szerintem az almával szemben. Csűröd csavarod a rendszert ahogy neked tetszik. Az almában azért sokkal "zártabb" térben mozogsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest