Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Th3Ac3
tag
Térképet nekem nem mutat de a megtett útvonalat igen, szóval valahol a kettő között.
Tegnap én is megkaptam az enyémet, életem első okosórája. Igaz nem az eredeti áron (vídeózással foglalkozom), úgyhogy eddig minden nagyon szuper vele, pontos a GPS, szinkronizálás tökéletes Strava alkalmazással, működik az alvásmérő, maximum annyi hogy az akksi picit gyorsan merül (az appot mindig kikapcsolom amint szinkronizáltam). Aki gondolkodik, mindenképpen tegyen vele egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest