- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLA
tag
Na ma reggel majdnem kalapács alá került a drága. És nem képletesen. Rezeg az óra, nézem Viber hívás a párom nevével. Ennek két szépség hibája van. A párom ott volt mellettem, és nem volt a kezében a telefon, de ami még jobb, nincs is Viber a telefonján. És folyamatosan, egymás után a Viber hívás értesítések. Egyszerűen nem lehetett vele mit csinálni. Már kínomban kikapcsoltam a párom telefonját. Az órát nem lehetett kikapcsolni, mert folyamatosan jelzett, és közben semmi más parancsra nem reagált. Végül cca. 30 értesítés után jött egy email értesítés, és akkor engedte az óra kikapcsolni magát. A telefonomon semmi nyoma a hívásoknak. Szerintetek ez mi volt? Már arra is gondoltam, hogy vírusos volt az orosz Zepp, de a telefonon nem látok anomáliát. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csinosabbak és okosabbak lettek az Amazfit új modelljei. A kibővített funkcionalitás és offline zenelejátszás a hangsúlyos.
- Renault, Dacia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest