- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csibe78
tag
Nagyon szép ház
-
ObiWan13
tag
És a feltüntetett ár, az már a végső ár, amit fizetni kell?
Vagy még jön rá vám és áfa?
-
kontarr
csendes tag
Sziasztok,
Hol érdemes megvásárolni?
-
SzBalu
csendes tag
xiaomiforsale-ról szerintem érdemes rendelni, én is onnan rendeltem!!
Az áraik is elég jók és lehet utánvéttel is fizetni. -
ObiWan13
tag
Sziasztok.
Nekem is megtetszett ez a telo, ideje lecserélni a Lenovo S750-est
Eu-n belül tudtok linket küldeni, hol lehet rendelni?
-
Csibe78
tag
Ez a telefon nagyon új még nagyobb telefon tesztelők még nem tesztelték ráadásul fw is még kezdeti..az a gond az érvekkel hogy mindenkinek más a fontos ...nem biztos hogy a te érveid nekem fontosak és persze fordítva is igaz..jövő héten sok embernek megjön a telo...kicsit okosabbak leszünk. De szerintem nem lesz csalódás csak a 5,5 collt kell megszoknom :
-
590227
aktív tag
válasz
GoldhandRent #375 üzenetére
Találsz bőven teszteket,az önmagyarázkodást nem szeretem,nem fikázás,vagy viták vannak,hanem megbeszélések,érvek,tények.A Note 2-ről rengeteg teszt,összehasonlítás van.Jobb lenne,ha az előnyöket,és a hátrányokat írnád le.
-
Csibe78
tag
Én NOTE 3- at rendeltem de azt hogy melyik a jobb választás azt szerintem ez alapján vagy bármilyen teszt alapján kijelenteni nem lehet..mivel ahány ember annyi szempont hogy kinek mi a fontos. valakinek az akksi cserélhetőség valakinek a 3 GB RAM, kamera...stb...tehát ez nagyon szubjektív. Mindkettő nagyon jó telefon ennyi pénzért.
-
590227
aktív tag
A 2-es 32 Gb-os szerintem jobb választás.Speedtest Xiaomi Redmi Note 3 vs Xiaomi Redmi Note 2
-
Triel
csendes tag
Egy kis nézni való:
-
Csibe78
tag
válasz
WhiteWalker #369 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
Honnan rendeltétek végül?
-
Csibe78
tag
válasz
snekszercsab #366 üzenetére
én is
-
snekszercsab
csendes tag
válasz
snekszercsab #305 üzenetére
Kaptam egy SMS-t a DPD-től, hogy 2-5 napon belül nemzetközi csomagot kézbesítenek 😊
-
Varesz_86
aktív tag
azért egy review-et olvasnák már a telórol...
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Criminal017 #363 üzenetére
note2-nél 3 fajta proci volt 3 fajta jelöléssel (meg nem mondom melyik 3)
azt tudom, hogy a Prime verzióban volt statisztikailag a legjobb, nem csak az emelt órajel miatt
nem akarok hülyeséget mondani, de úgy rémlik, hogy hardveresen 2k-s kijelzőt bírna, és kamerázásnál is valami emelt dolgot. a másik kettő közül a kínai verziós a legrosszabb, az a hd-t is alig-alig viszi..
valami ilyesmi, de mingy rákeresek note2 topikban és korrigálok[EDIT:]igen, itt is van:
"MT6795 is három speciális változatát, MT6795T, MT6795 és MT6795M, a különbség a három az, hogy támogassa az első két 2K felbontású képernyő, míg az utolsó csak támogatja az akár 1080p; MT6795T az 2,2 g, az utóbbi kettő valamivel magasabb frekvenciájú 2.0 Ghz. Megjegyzés2 jelenleg három változatban vörös rizs, 799 és 899 mobil változata a kettős Netcom használ MT6795M, 999 32G emelkedett változat MT6795T. Csak két változata jelenleg kapható 16G változata szerint gyűjtött adatok" -
SzBalu
csendes tag
válasz
Criminal017 #361 üzenetére
amugy ez szerintem csak sima oc.. ugyanaz a proci, csak az órajele jobban van húzva annyi a különbség.
Ezt meg ha jól tudom roottal lehet appokkal is állítani.. (Moto Defy-n még lehetett!)
-
maláj
addikt
válasz
Milestone2 #357 üzenetére
ránéztem erre a cuccra - nem kellett volna
-
válasz
Criminal017 #356 üzenetére
És minek az az emelt órajel, amikor gyakorlati haszna nincs, viszont legalább jobban fogyasztja az akkut?
-
Criminal017
őstag
válasz
Milestone2 #357 üzenetére
Legszívesebben én is azt vennék, csak azok a súlyok anyagiak...
Egyébként sok sikert hozzá, ha majd meglesz egyszer, részletes leírást kérünk, hogy csorgathassuk a nyálunk. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Criminal017 #356 üzenetére
Én eldöntöttem amíg nem lesz Leo-ra pénzem (MiNotePro) addig nem cserélek.
-
Criminal017
őstag
Na, közben kutakodtam, a 3/32-be a Note 2 Prime verziójával ellentétben, nem került bele az emelt órajelű proci, csak a "sima". Egyébként érdekes, Youtube-on van már fent pár összehasonlító videó, és a Note 2 ha nem is sokkal, de veri a hármat. Bár ez betudható akár a friss verzióknak, optimalizálatlanságnak.
Nagyon úgy tűnik, hogy marad a kettő -
GoldhandRent
őstag
Sok mindent rendeltem tőlük, korrekt áraik vannak, egyetlen egy bajom szokott lenni velük: nem jár a telefonhoz TPU tok
igaz, hogy 500-2000 forintos tétel (ebay, kína 500 ; tőlük 2000) de azért nem mindegy szerintem, hogy ráfizetsz és telóval együtt jön, vagy olcsóbban, de sokat kell várni rá. -
SzBalu
csendes tag
Srácok!
Én is a cseh csapattól rendelném meg a mobilt, de kicsit furcsa, hogyezt írják:Package
1 x Redmi Note 3
1 x Travel Charger
1 x Usb Data Cable
1 x Batteryegy beépített aksis telefonnál kicsit furcsa, hogy külön van az akksi is a csomagban..
De akkor abszolút jók a tapasztaltok erről a boltból? Mert akkor ha nincs vele semmi para már rendelem is a telefont!! -
Black&White
addikt
válasz
WhiteWalker #348 üzenetére
Szerk: megelőztek!
-
tt124307
tag
válasz
WhiteWalker #348 üzenetére
Nincs ilyenkor sem vám, sem ÁFA. Ahogy írja is, ez csak annyit jelent, hogy nincs nekik a cseh raktárban, hanem előbb berendelik Kínából és akkor küldik a futárral, ha raktárra érkezett. Én már rendeltem így, mivel az adott színben csak kínai raktárban volt elérhető.
"Goods in China is usually delivered within 7 days to warehouses in Europe which will distribute it to customers."
-
blasi20
tag
Hi! valaki nem tud arra valami módszert vagy app-ot h hogyan tudom megmérni a 4g vagy 3g frekvenciáját a közelemben?
-
tt124307
tag
Miért, mikor lenne teljesen jó?
Mondjuk én Mi4c-n gondolkozom, de szerintem ez elég jó ár ahhoz, hogy kezdjek elbizonytalanodni. Majd ha lesznek tesztek, visszajelzések a készülékről akkor döntök mi legyen. Mi5 meg baromi drága lesz ha egyszer megjelenik (xiaomi viszonylatban).
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
Depression #341 üzenetére
megvan köszi
CASH ON DELIVERY (COD) PAYMENT- You have chosen the Cash on Delivery method.
- The total amount of your order is 220,90 €
Please confirm your order by clicking 'I confirm my order'..
de ugye forintban is lehet fizetni? bár most egyenlőre stock in china-t ír ki, ez jobb ár mint az aliexpressen -
Varesz_86
aktív tag
válasz
Depression #337 üzenetére
Erről valami bővebb infót kérhetnék?
-
tt124307
tag
válasz
Depression #337 üzenetére
Igen, látom, onnan 67-ből megáll. Mondjuk erre elvben Mo.-i gari van, de ha nincs baj a készülékkel, akkor igazából nem számít.
-
Bpisti84
tag
Spemall US$5 coupon code: speqq
Nem sok, de hátha jól jön annak, aki esetleg most rendelne.
-
Csibe78
tag
Meg az este irtam a spemallnak hogy mi a helyzet szoftver teren. Annyit irtak hogy kis turelmet kapcsolatba vannak a gyartoval dec kozepen jon a multi official fw. A google play rajta van a telon a hivatalis gyari tobbnyelvu fw-re varni kell meg egy kicsit. Gondolom meg nagyon uj a telo es amugy is a kinai belpiac az elsodleges...a kerdes csak az hogy zart jelenleg a bootloader...valaki tudja hogy az eddigi xiaomi telok is igy jottek ki vagy ez az elso? Kerdes mire lehet szamitani igy...
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
kisskaresz21 #324 üzenetére
-
blasi20
tag
Azzal h nincs benne 800-as LTE és a környéken csak az van így szinte basz.... a 4g-t. Észre se veszi h van 4g-s hálózat.... Ja hozzáteszem 3G még annyira sincs mint a 4G
Ha tévedek valaki szóljon
-
Milestone2
nagyúr
válasz
patkánymajom #328 üzenetére
Majd ha lesz tulaj, akinek már a kezében van, kapsz választ...
-
patkánymajom
csendes tag
Tulajoktól 3 kérdés:
A gps és az iránytű mennyire pontos?
A random bloatware-eket el lehet távolítani valahogy? Láttam már xiaomi telót és tele volt mindennel, aminek 90%-át soha meg sem nyitnám, de azért updatel meg jelez meg foglalja az erőforrásokat..
A 32 gigából mennyi felhasználható marad?
-
Criminal017
őstag
válasz
kisskaresz21 #324 üzenetére
Az akksi sem fontos, powerbank van nálam az esetek nagy százalékában...
Lehet, hogy most érdemes lesz hagyni a cserét, inkább beruházok jövőre egy MiPad kettesbe.
Egyébként meg kell hagyni, tényleg szép lett, bár az előző sem csúnya. -
Metal213
tag
én is az akku miatt várok rá... más nem vonz benne de G2 már eléggé szenvedget szegény
-
kisskaresz21
csendes tag
Én ha váltanèk, nem a ram miatt tennem, hanem az akku miatt. Viszont a ram sem elhanyagolando.
-
hunaqua
addikt
válasz
Criminal017 #322 üzenetére
Szerintem nagyon szép telefon a Note 3,de érdemben nem nagyon van különbség.
-
Criminal017
őstag
Ide is beírom, hátha.
Félve, de megkérdezem, véleményeket várva.
Note 2 Prime-ról váltanátok a 3 GB RAM-os Note 3-ra?
A fémház, ujjlenyomat olvasó nem hat meg, viszont a bővíthetőség szerintem hiányozna. Viszont a plusz egy giga ram felhasználói szinten jelentene valamit? Meg a kéttónusú led?
Illetve a három gigásba a nagyobbik, a Prime verzióval megegyező proci kerül, nem? -
-
Varesz_86
aktív tag
Eggyik a 16 gigás másik a 32 gigás gondolom
-
Varesz_86
aktív tag
különben az azért érdekes hogy a note 3 nem kapta meg a 2.2es órajelet...
-
PaLa85
csendes tag
http://www.olcsomobilshop.hu/ujdonsagok-91/xiaomi-redmi-note-3-3gb32gb-elorendeles-364
hmmm...kicsit sokallom az árát ...
-
hunaqua
addikt
Elvileg a helyzet...
Statement for delivery delay:
Yes,we get Xiaomi Redmi Note 3 and 100% Real Stock (You can check the real pictures below),but there was a little accident.
Because Xiaomi Locked Xiaomi Redmi Note 3' Bootloader,so we can't install multi-languages rom and google play store for you at the first time,now,we can do just wait for xiaomi unlock the bootloader(we think the time it's before Dec 15th),if you can accept the phone without multi-languages and google play store (Now,official rom only chinese and english language,without google play store),we can ship out within 72Hours,if you need other language,pls understand and patiently wait for. -
Csibe78
tag
Én azt tanácsolom aki rendel külföldről hogy írjatok emait hogy Magyarországra a kinézett szallitasi móddal van e áfa es adó...szerintem nem az az egy napon fog múlni (ha egy nap alatt nem tudnak válaszolni nem is kell tovabb velük vergodni) viszont ha később meg is valami probléma adódnak van valami a kezedben amire tudsz hivatkozni hogy nem erről volt szó.
-
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
GoldhandRent #302 üzenetére
itt ha dhl szállítást választanák akkor is áfa és adómentes a cucc?
-
snekszercsab
csendes tag
válasz
snekszercsab #304 üzenetére
Ja ez a 299-re volt hozzászólás
-
blasi20
tag
Csak valaki rendelje már meg és mondja el h milyen
-
GoldhandRent
őstag
Alin TOP ONE-nál folyamatosan megy le a 3/32-es (és a note 2 prime) ára !
érdemes várni és figyelni rá ! -
Csibe78
tag
válasz
WhiteWalker #300 üzenetére
Visszakapta a pénzét korrekt módon. Remélem en nagyobb szerencsével járok...amúgy néztem elvileg spemallnak van spanyolba szerviz e...legalábbis ezt reklámozzák az oldalukon.
http://www.spemall.com/Two-Year-Warrantee-in-Spain_g.html
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest