Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
-
-
virkir
veterán
Pl ettől az emberkétől érdemes.
Eredetit küldött viszonylag gyorsan, cirka két hét alatt itt volt a karácsonyi ajándék note 2-re.Na bazz de sok felesleges pénzed van. Adjak egy számlaszámot?
-
TKey7
csendes tag
Szia!
Én innen, hardverapróról vásároltam csabi236 kollégától tempered glass-t
Nem tudom, hogy strapabíróságban milyen, egyelőre jól szuperál, hibátlan.
De gondolom a nillkin jobb minőségű, viszont ez helyben volt, másnapra megkaptam.A felhelyezése könnyű volt, a felülete pedig számomra tökéletes. A fólia felületét annyira nem szerettem.
-
-
hakydakillah
senior tag
Hi,
Én pont azért rendeltem hétvégén elő, mert most spemalltól még megéri. Úgy tűnik megtört náluk a jég, és elkezdtek a többiekhez igazodni, mert a 16GB-os verzió árát minap megnyomták, úgy, hogy majdnem annyiba kerül, mint a 32GB-os. Napokban várhatóan arra is rámegy úgy 40dolcsi.
-
GoldhandRent
őstag
Pont ma gondolkoztam rajta, hogy... ez teljesen lopásbiztos most
kirakod feloldóképernyőnek, hogy:"Ujjlenyomatos feloldás.... Zárt BootLoader.... EZT SOSE TÖRÖD FEL ÉS ADOD EL TE SZ@RHÁZI"
Nyilván újra lehet rakni, de azért egy vidéki lopósgyereket csak megrettent, nem ?! Nem fogja elvinni okos emberhez, hogy "hé, rakd már újra, elfelejtettem a kódot és levágtam a feloldáshoz használt ujjamat"... -
-
Csibe78
tag
Én most adtam el a telomat és kéne vm normális normális áron.. meg sosem rendeltem külföldről...akinek nem sürgős annak biztosan jobb várni tavaszig addigra csak megjelenik itthon is magyar szervizzel csak hát az eustock-kal is az a gond hogy kevés a választék és lassan jönnek az új cuccok...persze biztos azért mert azért ezek még réteg telefonok legtöbben meg mindig szolgaltatoktol vásárolnak telefont...nekem most kell telo nem akarok pár hónapot várni addigra jön másik
...és utána meg az kellene
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- EAFC 25
- ZIDOO médialejátszók
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest