- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittorio7
őstag
Szia!
Az eustocknál előfordulhat ez a telefon.
-
ricsi0307
senior tag
A külsőhangszóró teljesen korrekt a füles stabil rommal szerintem kissé halk és vérszegény, majd ha rászánom magam és rootolom akkor fel tudom tennia Viper4Android-ot ami biztos, hogy sokat fog dobni a minőségén. A kamera napközben teljesen vállalható képeket csinál viszont este és sötétben nagyon sokat romlik a minőség a zajt szerintem nagyon mossa és sokszor bemozdult kép lesz a végeredmény.
-
zole55
csendes tag
Valaki aki rendelt ilyen készüléket tudna válaszolni pár kérdésemre?
Először is, honnan lehet rendelni a telefont, és mennyibe kerül összesen? (vám,stb..)
Mennyi garancia van a készülékre? A garanciáztatás, hogy működik?
Van magyar nyelvű menü?
Előre is köszönöm! -
pofijanika
csendes tag
válasz
kaloczidev #1196 üzenetére
Most elgondolkoztam a saját telefonparkom történelmén: SE K700i - HTC Kaiser - iPhone 3G - Motorola Defy - Lenovo S820 - és most lesz a Note 3. Mindig az ár/érték arányt és a középkategória tetejét próbáltam megcsípni, szerintem most sem fogok majd mellé.
-
kaloczidev
csendes tag
válasz
pofijanika #1193 üzenetére
Én délben rendeltem, meglátjuk melyikőnké ér ide hamarabb
ON:
5 évnyi wp-ről váltok erre a vasra, sok reményt fűzök ehhez a vashoz. -
zole55
csendes tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy Magyarországon mikor kerül forgalmazásba ez a telefon?
-
HUTCHDB
nagyúr
En nem tudom, hogy mi az, amit te pontozassal mashogy pozicionalnal. Szivesen megneznem a te ertekelesedet.
Szerencsere a munkatarsamnak pont ilyen sony-ja van, de nem tudom, hogy az miben lenne jobb.
Itt a softver nekem alom, iphone 6 utan is teljesen vallahato, sot nekem a g4-tol sokkal jobban bejon.
Tudom, hogy volt i6 -od is, igy nem ertem egy m4 hogy johet erre a szintre, mert az szinte mindenhol produkal kisebb nagyobb akadast.
Ez nagyon szepen fut, keves a meg-meg akadas, ellenben a sok androiddal.
Egyedul az sms-eknel, pontosabban az egyes patnereken beluli scrollnal darabosabb mint mashol.
Engem nem a sebesseg erdekel, hanem a folyamtossag, es nem is a bechmark pontok, amiben igen is realis az ara ennek a keszuleknek. -
pofijanika
csendes tag
Két perce meg is rendeltem egy fehér 3/32-est a Spemalltól, EU Express-szel. Beírtam, hogy ne nyúljanak a ROM-hoz.
Kíváncsi vagyok erre a 6-9 working days-re. Mik a tapasztalatok ezzel a móddal? -
HUTCHDB
nagyúr
A kulso hangszoro kb. 10/7
A fulessel is kb ua. 10/7
Kamera jobb a kozepesnel 10/7
Osszessegeben realis aron van ujonnan 70e korul.
En nem hallgatok zenet, igy ez a resze nem izgat.
A kamera lehetne jobb, igazabol nekem tul vilagosak a kepek, igy ugy oldom meg, hogy rakoppintok a kijelzore es manualisan picit allitok ezen.Az akku nagyon jol birja:
(#1188) Varesz_86!
Kb 60-70 %-a magyar rész. -
Land
veterán
Valaki majd leírhatná a tapasztalatát, véleményét a hangchipről, külső hangszóróról és a kameráról. Kiderülne, hogy az ára egy hatalmas offenziva a többi gyártó ellen vagy valamin csak spórolniuk kellett.
Mert Gondolom a CPU & RAM, kijelző, anyaghasználat, ujjlenyomat olvasó, szoftver, sebesség, üzemidő teljesen jó lesz, majd hogy nem felső kategóriás szint. -
preeem
csendes tag
válasz
HUTCHDB #1185 üzenetére
Akksi remekül szolgál nálam is. 2 egész nap medium használat 4 óra 15 perc képernyőidő és még mindig 25% volt rajta.
Az előlapi üvegen nekem sajna sikerült összeszedni egy nagyon apró karcot, úgyhogy fólia mindenképp ajánlott. Nem esett le semmi, nem volt kulcsok mellett se. Lényeg hogy ezekszerint nem karcálló.
-
Alvin76
tag
válasz
GoldhandRent #1174 üzenetére
nekem ugyanezt írja : Order information has been transmitted to DPD.,DPD data centre,2015-12-30 18:24
Nekem is itt tart, azóta nem mozdul, kezdek bosszús lenni, főleg mert ott most már 22 óra van.
Talán holnap lesz valami. -
Laox
aktív tag
válasz
GoldhandRent #1182 üzenetére
-
szaszapi
őstag
-
Laox
aktív tag
válasz
Él a TN az első pillanattól fogva, nekem ilyen volt:
-
szaszapi
őstag
válasz
HUTCHDB #1169 üzenetére
Na!
Nekem is eredeti stabil rommal jött a telefon és volt OTA, mert egyet mindjárt tudtam frissíteni, mert felajánlotta. Érdekes volt, mert volt akinek nem találta meg... Az ujjlenyomatolvasó nem volt a toppon sajnos. Aztán kiderült hogy csak a fejlesztői rom alól nyitható a bootloader, javaslom tedd fel, a szilveszteri frissítésben orvosolták az ujjlenyomatolvasó gondot. Azóta nálam nem hibázott.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
tonyrulez #1176 üzenetére
Ez mar a teljes rendszerem, app-okkal, 2 jatekkal, (rayman, angry birds) es sygic navigacioval. (Magyarorszag van csak telepitve)
Ez a 32-es verzio suerontem a mai vilagban mar kell.
Volt lg g2-om es iphone6 -om is 16-os tarhellyel, mindkettonel kicsi volt, es allandoan torolgettem.
Aztan vettem 64-es iphone6-ot, ott meg kb. 45 mindig szabad volt, vagyis az en meretem (ha lehet igy fogalmazni) a 32-es.
Androidnal meg ha tudom, hogy kell a tobb hely, egyszeru otg -vel megoldom.(#1177) bogdanypeter!
Mennyibe kerul kintrol amugy most egy 32/3-as vammal afaval mindennel?
Az en szamlamon egyebkent 1099 yuan szerepel, amire ha ratesszuk a jarulekos koltsegeket nem hiszem, hogy kijon annyibol, mint amennyiert en vettem itthon bontatlan dobozosan... -
Charx
senior tag
válasz
Nekem is ez van, szerintem a héten elküldik, biztos lesz változás, és talán jövő héten meg is kapjuk!
-
GoldhandRent
őstag
SPEMALL
elvileg 29.-én feladták a csomagom. 30.-án DPD TN működik, azt írja Order information has been transmitted to DPD.,DPD data centre,2015-12-30 17:51... Negyedike van, igaz, hogy volt közte hétvége, meg ünnep is (ami kínában nem ünnep...), lehetséges, hogy még közelébe sincsenek a feladásnak, és csak hitegetnek ? Vagy túldramatizálom ?
Úgy emlékszem, hogy sokáig (amgy EU-ba nem ér) nem ÉL a TN, ez igaz ? (Spemallosoktól kérdezném) -
snekszercsab
csendes tag
Talán még nem volt:
http://en.miui.com/thread-204127-1-1.html -
tonyrulez
őstag
Egyelőre Note2 és Note3 között vacillálok, nem tudom mennyire kell nekem 3GB RAM, vagy elég 2. Viszont a bővíthetőség hiánya nagy érvágás. A 32 GB-ból mennyi használható fel valójában?
Még olvastam olyat is, hogy OTG-t sem tud a telefon (note2 pedig tud), tehát még úgy sem tudnék használni extra tárhelyet. Ez végleges, vagy van/lesz ROM ami kiküszöböli ezt? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Gaboo77 #1166 üzenetére
Igen, manualisan, vagyis ujra kell flash-elni a romot.
Az adat torles eleg furcsa, mert eloszor minden adatom megmaradt a telepites utan, de folyamatos FC-ket kaptam, utana ujra flash-eltem, es masodjara torolt mindent, es hibatlanul is mukodik.
A bootloadert kellene valahogy kinyitni, es akkor mar OTA-n jonnenek a frissitesek, es nem kellene igy "kinlodni".(#1167) Varesz_86!
Errol beszelek...(#1168) timbookedtwo!
En csak a gmail-t es vibert hasznalom szinkronizalva, azzal popec, azonnalos minden! (Elobb irtam a verzio szamomat. Lehet frissitened kellene.) -
timbookedtwo
csendes tag
Nektek normálisan szinkronizál a telefon?
7.0.19-es stabil ROM van fent, illetve a Google szolgáltatások (Play, Contacts stb.) a vietnámi videó alapján. Teljesen rendszertelenül érkeznek az emailek, csetüzenetek (Hangouts), de még a frissen felrakott Exchange kliens is késik időnként, bár push sync-re van állítva.
Akkukímélő app nincs fent, szinkronizációs beállításokat szándékosan nem módosítottam. Mi lehet a gond? -
Varesz_86
aktív tag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Milestone2 #1163 üzenetére
En nem mondtam, hogy vacak lenne...
sőttt!
Eddig nincs bugom, csak ezt a rezgest kellene valahogy gyengebbre allitani.
Ennek a romnak (ez d verzio) a korabbi verzioja a c, abban volt rezges allitasi lehetoseg, de abban volt par kisebb hiba, igy ma hajnalban lecsereltem, ebben meg mar nem talalom...(#1164) Gaboo77.
Ehhez nem kell bootloadert nyitni.
Pontosan errol irtam a fentiekben.
Ezt tettem fel eloszor, de van d verzio is, abban mar nincs bug, csak ezt a rezges allitasi hianyt talaltam eddig. -
Gaboo77
tag
válasz
Milestone2 #1163 üzenetére
Bocsi az amatőr kérdésért: Ehhez nem kell Bootloader nyitás?
Rom SphinX v1c - Redmi Note 3
MIUI7 V5.12.10 Global, Multi Language, SuperSU 2.62 -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szaszapi #1158 üzenetére
A telefon hivatalos xiaomi kereskedesbol valo a szmala tanusaga szerint, de ez a rom mar nem a gyari.
A miui.com-rol szedtem le. Magyar nyelvű es rootolt. Miui 7.0.22.0 -as stable verzio, flash tools-al tettem fel.
Ez a verzio szam egyebkent nem tudom mit jelol, mert en a regi (datum szerinti) verzioszamokhoz vagyok szokva.
Egy biztos 12.30-an lett kozeteve.
Ma mar sikerult elernem egyebkent a tema szerkeszteset, de csak egy egy alkalommal.Kerdesem lenne a rezgessel kapcsolatban, hogy ti tudjatok alliatni az eroseget?
-
virkir
veterán
válasz
HUTCHDB #1157 üzenetére
Mint fent már javasolták, alkalmazás bezár->hálózatról lecsatlakozik->alkalmazás megnyit és általában ott kell lennie a menüpontnak. Ha ilyenkor visszalépsz a hálózatra akkor már tudod külön módosítani, letölteni amit szeretnél.
A miuihu-n valami ilyen megoldás van rá de az istennek nem találom hol olvastam, (ölég gyenge a keresőjük).
Valamelyik régebbi rom bugja az utóbbi magyar romokkal már nincs gond. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szaszapi #1147 üzenetére
Nekem nem sikerült...
MÁS:
Rég használtam miui-t, sok dolog van a mostani 7-ben , ami nekem új.
Egy apró dolog, ami nagyon zavar, és biztos én bénázok...bocs, ha bagatel lesz a kérdés, de nem találom.
A témák közül, hogyan tudom az egyes alkotókat külön külön cserélgetni?
Pl. ikonokat, betűtípusokat, van éppen zárat? -
HUTCHDB
nagyúr
Üdv!
Ma este csatlakoztam a táborhoz.
Hogy belevágjak a közepébe...valakinek sikerült már bootloadert nyitni? -
Milestone2
nagyúr
válasz
Lacika2013 #1144 üzenetére
Sajnos a Stabil több szempontból korlátozottabb...
-
Lacika2013
tag
válasz
float_away #1142 üzenetére
köszi megoldódott.Feltettem a fejlesztőit,és azzal simán szinkronizál a google.
-
pofijanika
csendes tag
Új kérdés, talán még nem volt...
Tud a készülék ANT+ jelet fogni? Itt azt olvastam(, igaz, régebbi modellel kapcsolatban), hogy igen, csak az unleashelésre vár.
http://www.gizmozone.in/enable-ant-in-your-xiaomi-smartphone/
-
float_away
csendes tag
válasz
Lacika2013 #1131 üzenetére
A Contacts-Display preferences-Configure contact lists-ben megjelenik a Google profilod?
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Gaboo77 #1140 üzenetére
Tapasztalatom szerint (Note1) nem üveg van a kijelző előtt, sokkal inkább plexi. Hajlik, tekeredik, de ha földhöz bacom se törik el... Karcállóságáról nem tudok beszélni, mindig fólia volt rajta. Attól viszont nem kell tartani, hogy földre esés után eltörik. A karcoktól (lehetne) annál inkább
-
ricsi0307
senior tag
válasz
vittorio7 #1138 üzenetére
Ez annyit jelent, hogy nem GorillaGlass van rajta. De ha félsz, hogy baja lesz 8-10$-ért tudsz rá venni akár Xiaomi akár Nillkin 9H edzett üveget. Én már inkább ezt használom mint a fóliát egyrészt mert sokkal jobb a tapintása másrészt meg sokkal jobban védi a kijelzőt a külső behatásoktól. És ha leesik vagy valami inkább ez törjön mint a kijelző egy csöppet olcsóbb és egyszerűbb cserélni.
-
vittorio7
őstag
Itt egy nagy teszt [link]
Bár azt írja, hogy nem karcmentes a kijelzője. Igaz ez?
-
ricsi0307
senior tag
Itt írták, hogy fogod böngészőböl google címtárba csinálsz egy vcard fájlt majd azt ráteszed a telefonra és megnyitod. Onnantól már csinálja a dolgokat magától és fent lesznek a névjegyek. Nekem ez működött és ennél kétlem, hogy van egyszerűbb megoldás.
-
Gaboo77
tag
válasz
Lacika2013 #1134 üzenetére
Ha nem laktad be, szerintem reseteld ki és újra... Szerintem valami véletlen lehet...
-
Gaboo77
tag
válasz
Lacika2013 #1129 üzenetére
Én a miui.com apk-ját rajtam fel és elsőre sikerült. Gyári rom
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Lacika2013 #1131 üzenetére
Sajnálom.
-
Lacika2013
tag
válasz
Milestone2 #1130 üzenetére
Sajnos nekem ezzel se működik
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Lacika2013 #1129 üzenetére
Pár órával ezelőtt írt neked valaki...
-
Lacika2013
tag
Sziasztok.
stabil rommal sikerült megoldani már valakinek a gmail névjegyek szinkronizációját?
Nekem nem sikerül sajnos. -
szaszapi
őstag
válasz
Milestone2 #1126 üzenetére
Ja, ez igaz de az MI4 zászlóshajóra már mikor beharangozták hogy jöna 6.0, aztán most jön csak a többivel...
-
Gaboo77
tag
válasz
Milestone2 #1126 üzenetére
Most mit mondjak, az LG a Flex 2-őt nem frissíti már 6.0-ra pedig az 810-es CPU. Ott azért annyira nem agyas a szoftver, hogy beleférjen a dolog. Reménykedek akkor...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Gaboo77 #1125 üzenetére
Note3 esetében egy a kérdés (és Note2-re is igaz): megteszi-e ugyanazt a Xiaomi, mint a Note1 esetében, hogy az MTK processzoros készülékeket háttérbe helyezi és egyre csak halogatja a rendszerfrissítéseket vagy sem? Ezért váltottam készüléket, mert nekem is MTK CPU-s Note1-em volt és a Snapdragonos változatok azonnal kapták az android rendszerváltást, míg a MediaTek-es kütyük nem. Pedig amúgy elégedett voltam a készülékkel, de be kellett látnom, hogy mindig csak mostohagyerek marad.
-
Gaboo77
tag
válasz
Milestone2 #1124 üzenetére
Nem gond, csak egy megállapítás. Pont itt mármint Miuin tényleg nem lényeges.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Gaboo77 #1123 üzenetére
Az enyémen 6.0 van. És? Semmivel sem lett "babább" mint volt. Belül a motorban cseréltek "valamit", de ez nekem az "utastérben" nem nagyon tűnik fel... Jó, nyilván a feeling, hogy a legfrissebb motor hajtja...de az csak egy érzés...elégedett voltam a én 4.4-el is Note1-en...mindennek eljön az ideje...
-
Gaboo77
tag
válasz
Milestone2 #1120 üzenetére
Bár az vicces, hogy 5.0.2 -es verzió van rajta és most jelent meg...
azért egy 5.1.1-re futhatta volna... Ellenben jó telefon szerintem.
-
Gorbeee
tag
válasz
Milestone2 #1120 üzenetére
Nekem redmi 2 pro van miui7-el és 4-es android van rajta.
-
Gaboo77
tag
válasz
Milestone2 #1118 üzenetére
Akkor tévedtem...
Ellenben ha a Redmi Note 2 megkapja, szerintem ez is.
-
ZolkoW
őstag
-
float_away
csendes tag
Ha valakinek Gmail címtár szinkronizációs problémája van, úgy ezt ajánlom, nekem végre működik:
http://en.miui.com/thread-197573-1-1.htmlSima apk telepítés, aztán valóban gyönyörűen leszinkronizál mindent oda-vissza. Egy apró probléma lehet, ha valakinek az "Egyéb névjegyek" között is van egy kupac email cím (amit alapból ment a Google, de persze kikapcsolható ez a funkció is), akkor azt is leszinkronizálja a telefonra és elég zavaró tud lenni. Én most lementettem az összes Egyéb névjegyet, majd töröltem őket számítógépen, így kb. 1 perc múlva a telón is törlődött.
-
mm89
őstag
válasz
tonyrulez #1110 üzenetére
Azt hiszem a morelocale app pont erre való. Még régen használtam amikor a moto defy re nem volt magyar valamelyik rom. Beállítod neki a magyart és az összes app magyar lesz ami tudja, persze a rendszer nyelve nem változik.
Egyébként nekem sincs ilyen telóm, várok egy megfelelő méretű ujjlenyomat olvasós xiaomira
csak a 800as lte hiánya nagyon riaszt.. Itt a note 3 nál még a mérete is. A mi 5 lesz még érdekes de annak meg az ára nem fog tetszeni...
-
tonyrulez
őstag
Nincs ilyen telefonom, csak szemezek vele, de tudtommal az összes alkalmazás a rendszer nyelvét használja, ha tudja. És magyarul ma már minden alkalmazás tud, ami így megintcsak angol marad, és azokban azért több angol szöveg van minthogy setting és phone. Persze erre is van megoldás, az angol nyelvvel sincs bajom, csak hát azért mégis
.
-
szaszapi
őstag
De tudjuk! Csak vannak eltérések a romok között, és a legtöbben szeretünk csereberélni, meg ha van magyar nyelv, akkor már a saját anyanyelvemen használom a telefont! A másik dolog az hogy hiába angol, azért találkozni kínai karakterekkel,azt meg nem szívesen nézegetem! Igazándiból a pattogás a bootloader nyitásán megy, mert nyitás nélkül csak a 2 gyári romot tudod felflesselni, semmi mást, ami csak angol meg kínai nyelvet tartalmaz!
-
Charx
senior tag
De most miért olyan fontos nektek a bootloader nyitás, van valami ROM amit fel akartok tenni?
-
blueMerle
veterán
-
szaszapi
őstag
válasz
Varesz_86 #1100 üzenetére
Én csináltam,mert a regisztráláskor nem tudtam kitölteni mindent, egyszerűen nem jöttek át az SMS-ek. Amint kreáltam a 2 meglévő mellé egy új harmadikat, megjött minden SMS, majd utána jött ez a 10 napos szöveg...
Nagyon kíváncsi leszek, elvileg egy SMS fog érkezni az engedélyről...
Most olvastam hogy valakinek már lejárt és semmi nem történt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest