Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
válasz
cidalain #5106 üzenetére
a legtöbb etikett/cellux/szigszalag/stb. ragacsa lejön *olajjal*. én papírtörlőre cseppentett varrógép olajjal szoktam, de finnyásabbak konyhai eszközök esetén étolajat is használhatnak, ugyanúgy működik. Esetleg ha uradzani akarsz, akkor WD40
Az olaj persze nem megy keresztül mondjuk a celluxon, és a papír etikettet se biztos, hogy hamar átáztatja, de magát a ragasztót maradéktalanul lehozza... Elvileg hosszas áztatás vagy gumi alapú ragasztó esetén főzés is le kell hozza, de az olaj a legegyszerűbb, ha nem kell az etikett már (van, hogy kell: régi üvegek pl. szörpös/szeszes italos címkéit érdemes lehet áztatással megmenteni).
band.
oris: miképp lehet rávenni a Mastert, hogy a délutáni alvásokat mutassa? Nekem a bandnek eddigi rövidke élete során kettő darabot sikerült regisztrálnia, pedig majdnem minden hétköznap szunnyadok egy-két órát.
Másik érdekes, hogy tegnap elaludtam korán a gép előtt, fél kilenc felé átborultam az ágyba, és aludtam reggel fél hétig. Reggel szinkronizáltam, mutatta is a master, hogy hat nemtommeddig aludtam. kicsivel később reggeli, mifene, aztán tusoltam (ilyenkor le szoktam venni a bandet, nemtom mennyire víz- és lúgálló (szappan)), majd kiderült, hogy én főzöm az ebédet, és elfelejtettem visszavenni a bandet, csak mikor kész lett az ebéd, utána vettem fel két óra körül. Most este megint szinkronizáltam, és azt állítja, hogy tegnap délutántól (amit helyesen detektált) ma délután kettőig aludtam
miközben a band a szekrényre lett letéve. A reggel hat-délután kettő közötti időszakban még mélyalvásokat is vélt felfedezni... ez azért elég súlyos
A MiFit jól értelmezi a mai délelőttöt, viszont az meg még azt a két délutáni szunyát se vette észre, amit a Master legalább jegyzett.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Macska topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kihajthatós Tok-Pénztárca Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G készülékhez, Mandala mintás, Valódi bőr, Új
- Üvegfóliák Xiaomi Mi 8 telefonhoz.
- 10 db mobiltok vegyesen, Samsung, iPhone
- Könnyen megjegyezhető telefonszám - Hotline telefonszám - Ügyfélszolgálati telefonszám
- Samsung 15W és 25W gyári töltő kábellel, újszerű
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest