Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spidersoft

senior tag

válasz cidalain #5106 üzenetére

a legtöbb etikett/cellux/szigszalag/stb. ragacsa lejön *olajjal*. én papírtörlőre cseppentett varrógép olajjal szoktam, de finnyásabbak konyhai eszközök esetén étolajat is használhatnak, ugyanúgy működik. Esetleg ha uradzani akarsz, akkor WD40 :DDD Az olaj persze nem megy keresztül mondjuk a celluxon, és a papír etikettet se biztos, hogy hamar átáztatja, de magát a ragasztót maradéktalanul lehozza... Elvileg hosszas áztatás vagy gumi alapú ragasztó esetén főzés is le kell hozza, de az olaj a legegyszerűbb, ha nem kell az etikett már (van, hogy kell: régi üvegek pl. szörpös/szeszes italos címkéit érdemes lehet áztatással megmenteni).

band.

oris: miképp lehet rávenni a Mastert, hogy a délutáni alvásokat mutassa? Nekem a bandnek eddigi rövidke élete során kettő darabot sikerült regisztrálnia, pedig majdnem minden hétköznap szunnyadok egy-két órát.

Másik érdekes, hogy tegnap elaludtam korán a gép előtt, fél kilenc felé átborultam az ágyba, és aludtam reggel fél hétig. Reggel szinkronizáltam, mutatta is a master, hogy hat nemtommeddig aludtam. kicsivel később reggeli, mifene, aztán tusoltam (ilyenkor le szoktam venni a bandet, nemtom mennyire víz- és lúgálló (szappan)), majd kiderült, hogy én főzöm az ebédet, és elfelejtettem visszavenni a bandet, csak mikor kész lett az ebéd, utána vettem fel két óra körül. Most este megint szinkronizáltam, és azt állítja, hogy tegnap délutántól (amit helyesen detektált) ma délután kettőig aludtam :D miközben a band a szekrényre lett letéve. A reggel hat-délután kettő közötti időszakban még mélyalvásokat is vélt felfedezni... ez azért elég súlyos :P A MiFit jól értelmezi a mai délelőttöt, viszont az meg még azt a két délutáni szunyát se vette észre, amit a Master legalább jegyzett.

[ Szerkesztve ]

• loosht

senior tag

válasz cidalain #5106 üzenetére

A cellux még le is jön könnyen, na de a ragacs, ami utána marad!

Új hozzászólás Aktív témák