- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
szep
na latod, ezert is vagyok bajban, h mit vegyek a szinten "strapasabb" jellegu, nagy akksis X-Force-om helyere, S7 vagy S8 Active-ot azonnal vennem akar listaaron is, nagyon jo keszulekek! de hat... csak alternativ uton tudnam, ugye, EU gari nelkul, az meg azert nekem annyira nem palya. sose tudni, mi hal(hat) meg benne, elvegre csak 2 evig hasznalnam legalabb.koszi a kis beszamolot, sok boldogsagot a kis doggel!
-
whatwhatwhat
aktív tag
Értelek.
Bár szerintem egy kis eséstől egy közepesen vastag bumper is simán megvéd bármit. Szerintem pedig tokot rakni egy strapatelefonra bűncselekmény, de ez az én személyes véleményem!Az pedig, hogy egy első emeleti esés melyik telefonra hogyan hat, azt nem lehet ilyen egyszerűen megállapítani, szerintem ezer féle kimenete lehet ennek. De nyilván én is egy strapatelefonra tenném a voksom.
Lényeg a lényeg, én még mindig nem vagyok meggyőzve. Értem az érveidet, csak én nem úgy gondolom. De nem is vitatkozni akarok. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPad topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Total Commander
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest