Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• balazs8r

csendes tag

válasz Yeffy #42 üzenetére

Köszi! Remélem meglesz :)
    Az akkuhoz a tapasztalat: normál használat mellett semmi energiatakarékos mód (érezhetően visszafogja a teljesítményt), mobilnet folyamatosan megy (nincs is a gyors beállításoknál ilyen gomb :D csak a sima beállításokban lehet kinyomni :D ) ami azt jelenti hogy akár napi 8-10 óra wi-fi mentes közegben, vidéki környezetben(rosszabb lefedettség) youtube, face, netezés, néha kis játék, a mindennapos kamerahasználat mellett, és mivel viszonylag sokat vagyok napfényes környezetben ezért kb. 1h magas fényerőn. Napi átlag 3-3,5 órás kijelzőidővel 2 napot lazán bír, és 20-25 % on van amikor felteszem tölteni. :DD :DD 1 kezemen meg tudom számolni, hogy eddig hányszor jelzett azért mert elérte a 15 %-ot :DDD Ma viszonylag intenzív használat mellett 6h 46min-es kijelzőidővel 33 %-on van, tehát 1 nap alatt is le lehet szipolyozni. ;)

• balazs8r

csendes tag

válasz Yeffy #39 üzenetére

A család egyik barátja Kanadában él nyár elején sok év után hazajött. Mivel tudtam, hogy a testvére pár km-re tőle az usa-ban él (azt hiszem Bufalo-ban)megkértem, hogy nézzenek már nekem körül. Ő találta nekem elvileg pár napot használt, de még matricás volt. Küldtek képet, nekem tetszett. Megvették, minden matricat leszedtek róla, és mintha sajátja lenne 1 db usb-kábellel behozta. Papírok doboz kint maradt nehogy feltünjön, :DD persze itthol sok hasznát nem venném úgyse. Átszámítva 150-körül volt, szval egész jó vétel lett.😀

Új hozzászólás Aktív témák