- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs8r
csendes tag
Köszi! Remélem meglesz
Az akkuhoz a tapasztalat: normál használat mellett semmi energiatakarékos mód (érezhetően visszafogja a teljesítményt), mobilnet folyamatosan megy (nincs is a gyors beállításoknál ilyen gombcsak a sima beállításokban lehet kinyomni
) ami azt jelenti hogy akár napi 8-10 óra wi-fi mentes közegben, vidéki környezetben(rosszabb lefedettség) youtube, face, netezés, néha kis játék, a mindennapos kamerahasználat mellett, és mivel viszonylag sokat vagyok napfényes környezetben ezért kb. 1h magas fényerőn. Napi átlag 3-3,5 órás kijelzőidővel 2 napot lazán bír, és 20-25 % on van amikor felteszem tölteni.
1 kezemen meg tudom számolni, hogy eddig hányszor jelzett azért mert elérte a 15 %-ot
Ma viszonylag intenzív használat mellett 6h 46min-es kijelzőidővel 33 %-on van, tehát 1 nap alatt is le lehet szipolyozni.
-
balazs8r
csendes tag
A család egyik barátja Kanadában él nyár elején sok év után hazajött. Mivel tudtam, hogy a testvére pár km-re tőle az usa-ban él (azt hiszem Bufalo-ban)megkértem, hogy nézzenek már nekem körül. Ő találta nekem elvileg pár napot használt, de még matricás volt. Küldtek képet, nekem tetszett. Megvették, minden matricat leszedtek róla, és mintha sajátja lenne 1 db usb-kábellel behozta. Papírok doboz kint maradt nehogy feltünjön,
persze itthol sok hasznát nem venném úgyse. Átszámítva 150-körül volt, szval egész jó vétel lett.😀
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest