- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs8r
csendes tag
válasz
whatwhatwhat #22 üzenetére
Nekem S7 active-om van. Hidd el sokkal nyugodtabb vagyok tőle, hogy a strapa változatot vettem nem a simát.
(habár a gondolat hogy ha valami baja lesz nem lesz egyszerű a javíttatás...
) Gondoljunk csak bele, egy komolyabb ütésálló tok elég "egyed dizájnt" kölcsönöz annak a mobilnak, ezért az a pár ember is aki használja általában csak ha előre tudja, hogy veszélybe kerülhet (pl.: Túra) akkor rakja fel. Legtöbbször persze nem ilyenkor reptetik meg, hanem a szürke hétköznapokon, pl. reggel lépcsőn lefele még kómásan mellécsúsztatja a zsebének, üveg elöl hátul hát szerintem nem kell részletezni...
Ezzel szemben S7 Active vékony szilikon tok ebay 1200 HUF a micro karcolások ellen(a gumi részek gyorsan gyűjtik őket
) 2db üvegfólia 1700 HUF (és itt még a széleken sincs probléma
s7-esek tudják miről beszélek
) Gyakorlatilag atom bíztos...
Persze ezt is szét lehet cseszni...
Tudom nem mostani, de azért ez a teszt is beszédes: [link]
Dobálózós dologhoz annyit, hogy kollega kiment ellenőrizni építkezésre, és nem tudom milyen csoda folytán leengedte az elsőről az A5-jét (2016) sima tokba (az a mágneses) volt bent a telón kívül szinte egy karc se látszott, de az többet nem kapcsolt be. Persze itt most nem azt mondom, hogy az ütésálló tok szar, de gondolom azért az ilyen "strapaphoneokat" nem technokollal ragasztják össze, (főleg nem egy Samu), amíg egy sima átlag mobilnál szerintem nem fektetnek erre akkora hangsúlyt.
+1 ezeket már szerintem picivel jobban is optimalizálják azalatt a pár hónap plusz idő alatt, mivel az én már nyúzott, programokkal telerakott Activeom hangyaf**znyival, de veri a "hivatalos" tesztes snapis s7-eket.
Tudom ez csak f*** méregetés, de azért megnyugtató.
Persze az Exynos szebb lenne, de hát ez van. Innen is látszik, hogy ez bizony nem lesz nálunk megint
Pedig ha nem is nagy, de lenne rá igény... Na majd a következő...
+2 Megjegyzés: B20 az enyémben is van, ettől nem fogják behozni...
-
Kroni1
veterán
válasz
Ennek azért 25%-al nagyobb az akksija mint a sima S8-nak, ami nem elhanyagolható. Továbbá az S7 Active-ban volt FM rádio a sima S7-el ellentétben, sztem ebböl sem fogják kihagyni.
-
válasz
Sok tesztet láttam már,még több mosószer reklámot. A valóságban még sem szuperálnak annyira
-
Zolik
senior tag
válasz
whatwhatwhat #16 üzenetére
Mert 500 féle minősítésnek és tesznek kell megfelelnie, plusz a gyári szerelés azért nagyságrendekkel jobb mint egy sima tokot ráteszel.
A bolti tok meg bolti tok, se több se kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Otthoni időjárás-állomás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged