- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
nos.
1.: nem érdemlik meg, amig pl egy teljes országot úgy leszarnak ahogy van, egy darab frissítés nem jött ki pl az i8910re, a többire meg nehezen jönnek. az elején az volt a duma, hogy azért, mert a samu eleve hibátlanul adja ki szoftveresen a készülékeit. aztán mostanra rájöttek, hogy nem áll meg az élet ott, hogy kiadtak egy készüléket, azt támogatni is kell! ebben még van mit tanulni a nokiától de még a SE-tól is. A saját kezelőfelület is vicces a többihez képest. A samu HW-ben jó.2.: ennek nem tudom miért kéne kizárnia azt, hogy ilyen telefont vegyek. Ha veszek valamit, akkor nem álomvilágban élek, és minden hülyeségét elfogadom a márkának... Most is olyan gyártótól van telefonom, akik elvileg sem érdemelnék meg az első helyet, mert sok olyan dolog van, amiben gyenge, de attól még megvettem, mert engem nem zavar. A helyzet hasonló az i8910zel is, engem nem zavar, hogy itthoni frissítés nincs rá, majd teszek rá főzött romot, vagy ilyen-olyan régiós cuccot.
3.: írtam, hogy töröm a fejem, a flame elkerülése végett nem akarom mondani miért, lényeg, hogy nézegettem pár touch symbian modellt mostanság, és igen csak fogom a hasam a röhögéstől, ha pedig a tulajdonomban lenne, akkor ez a tevékenységem átváltana verem a fejem a falba elfoglaltságra. Ha jól látom nem foglaltam le, tehát hirdetheted nyugodtan, az árra meg ahogy írtam, csak mellékesen kérdeztem rá. Aztán lehet, hogy megveszem 3 nap múlva, lehet hogy 6 hónap múlva veszek egy Satiot. Fene tudja. Az ár korrekt, egyébként, de szerintem én is az voltam, nem mondtam, hogy konkrétan kell, sőt! Még te is tudod, hogy ezzel egy időben több készülékkel is szemezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- TP-LINK routerek
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest