- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctvagyok
őstag
Azt biztos használ az aksinak, ha a zsebedben van.
Szerintem meg nehéz tölteni, valami töltő egység is kell hozzá. Vagy telefonban cserélgeted töltéskor?
A cserélhető aksinak egyetlen értelme, hogy elhasználodás után könnyebb cserélni. Nem kell hülye szervizbe járni, vagy otthon bütykölni. Csak kicseréled 1 perc alatt. Na és a karcos hátlap is könnyen cserélhető szépre. -
az akkumulátor cserélgetését sem hiszem, hogy túl sokan eszközlik, legalábbis én nem tartom jó ötletnek, szerintem többen használnak hordozható kis akkumulátort, mint cserélgetik a telefonban az akkumulátort.
S e t h; ne csak az ezen fórumon írtakból indulj ki, bár itt is benézhetünk néhány kapcsolódó telefon témájába, hogy hiába sovány egyik vagy másik típusú telefon akkumulátoros üzemideje, a tulajoknak az kell, mert ... és sok indok szerepel, ami fontosabb az akkumulátornál. (régebbi nexus típusok...stb.)
SX Wave; kiakadva lehet, hogy vannak miatta, de akkor sem elsődleges szempont a megvásárolni szánt típus kiválasztásakor, különben már annyira fájna a dolog nekik, hogy változtattak volna és immár elsődleges szempont alapján, jobb akkumulátoros üzemidejű készülékük lenne.
iko1972; ezzel csak az a gond, hogy sok telefonnál már a memóriakártya kivételéhez is lekapkodós a hátlap, akkor meg már inkább dugom rá a telefont a notira, mint szedem szét állandóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest