Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- MIUI topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Huawei Mate 20 - huszadrangú eltérések?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gattolino
senior tag
Na, ez már valami. Mondjuk erre lehetett számítani.
Drágulás van, de azért ha ez bugmentes lesz, talán megéri. -
Noukoum
veterán
Lehet meg 2020 legjobb ár/érték arányú telefonja.
500€ nyami, az azt jelenti hogy itthon bőven 200e alatt lesz.[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
RoBos
senior tag
Most legalább már mki tudja, h nem a K30 Pro Zoom-ból lett a global verzió csinálva...
-
Jó, ezt 600 EURért most kérem. Ebből bizony veszek egyet
Mármint amint lehet kapni valahol...
[ Szerkesztve ]
"Ha a covidtól sem féltél, ettől (3. VH) miért félnél? szarabb megfulladni, mint felrobbanni" - Parci, Ukrajnai háború topic
-
INGJOKE
veterán
Kijelző frissítés 60 hz?
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
Ricardo
félisten
Jól hangzik. Kicsit mérdéklődik az ára és jó vétel lehet.
-
-
R a y
senior tag
Mi értelme volt a K szériát a Poco felé irányítani...???!
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
DshadoW
tag
Nyilván minden embernek más és más fontos egy telefonban, de én simán feladom mondjuk az ip ratinget, sd slotot (ez amúgy 1-2 generáción belül minden flagshipről eltűnik) wireless chargingot meg 90 hz képfrissítést, ha cserébe feleannyiba kerül a teló. OIS meg asszem van benne.
Ha leváltom majd a 9T-t, akkor biztos erre váltok.
szerk: úgy néz ki tényleg nincs benne ois. Azért ez elég ciki a k30 pro után.
[ Szerkesztve ]
Mi 9T 6/128. A redmi note 3 még mindig nem akar elpusztulni
-
Aryon87
félisten
válasz
szupermacs #16 üzenetére
Mert mobillal fotózok
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
Pocak89
aktív tag
Drágábbra számítottam, de örülök, hogy ennyire hozták ki. Meglátom 11.11-es akcióban mennyi lesz aztán lehet váltom a MI8-at. IP védelem nélkül eddig is elvoltam, mint ahogy a 60 Hz-val is. Viszont van snapi 865, kamera is tetszik amiket néztem eddig a K30 pro-ról.
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
RoBos
senior tag
A K30 Pro Zoom-ba valóban van OIS, de az F2 Pro nem ebből, hanem a sima K30 Pro-ból "készült"!
-
Predatorr
őstag
Sikerült a 2.5* árnak alávágni? Aztapaszta, milyen süket marketing duma!
Vajon a(z incognito módban is) kémkedést abbahagyták már? Mert elég nagy botrány lett."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
atee_13
őstag
-
dilajoska1
őstag
Itt is írják hogy van OIS és IP53 védettség is.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (Adreno 650 905Mhz GPU OC UV + new Vulkan driver)
-
RoBos
senior tag
válasz
dilajoska1 #27 üzenetére
Furcsa, h a hivatalos Poco oldalon erről nincs semmi, vagy csak én nem látom?! Azt hiszem ennél hitelesebb oldal most jelenleg nincs...
-
Soleco
tag
Kb. 210 000 felett fog nyitni, annyiért meg nem különösebben jó ajánlat. Csalódáskeltő folytatása az F1-nek.
-
erahurka
nagyúr
Tetszik bár a pixel binninges kamera valszeg kakesz lesz, plusz elég drága.
https://www.instagram.com/mozinaplo/
-
törölt tag
Hát ezt sem nekem találták ki.
K30 Pro Zoom-ot kellett volna átcímkézniük és a 9T Pro újkori áránál maradni ahhoz, hogy érdekeljen. -
beyruth82
addikt
Ár/érték bajnoki címét a xiaomi végképp elveszítette.
-
Az a nagy probléma ezzel a telefonnal srácok, hogy 200 ezer körül már Oneplus 7 Prot kapni, s akkor már megint ott vagyunk, ahol a part szakad.
Ugyanannyiért több szempontból a Oneplust választanám.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800x - MSI Vega 56 \\ XMG Core 15 \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam Deck \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
joey04
titán
Az igen. Dupla ár, és még a kamera sem a legjobb variánsból van.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
rdt89
addikt
A hátsó kamera elrendezés nagyon adja és összességében a telefon is rendben van, az ár meg a vetélytársakkal szemben korrekt, még ha a Xiaomihoz képest emelkedett is.
-
marcee
addikt
válasz
Hopkins95 #37 üzenetére
Igen, ehhez képest bármelyik tavalyi csúcsmodell hasonló áron többet nyújt, csak sebességben gyengébb, de az meg nem olyan hatalmas különbség.
Lehet, hogy féláron van az ideiekhez képest, de ez a 200e körül árral már nem fogadhatóak el úgy a hiányosságok, mint a fele ennyiért nyitó F1-nél.\m/
-
INGJOKE
veterán
Sajnos a vezetékmentes töltést már megszoktam az fájna, de amit mindenképpen akartam a mi mix 2s-hez képest :
1 semmibe ne legyen visszalépes
2 sztereó hangszóró
3 nyilván legújabb vas, wifi és Bluetooth szabvány
4 még nagyobb hasznos kijelző és lehet nagyobb is a méret
5 azt csak halkan jegyzem meg ne legyen 380, de 300 se inkább 250Ilyen xiaomi van?
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65/ Jabra Elite 7 pro
-
Graphics
Jómunkásember
Szuper végre az igényeimnek megfelelő készülék, amire az F1-en szívesen lecserélném.
Hazai árazás után szerintem be is szerzem.
Mi9T Pro-t néztem sokáig, de ez többet nyújt.
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A készülék ugyanis nem más, mint a Redmi K30 Pro átcímkézve Snapdragon 865-tel, 5G modemmel és a Mi 10 családnak alávágó árral.
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest