Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Monitor állvány
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
konczy3
senior tag
válasz
forgonati #4204 üzenetére
Így van sajnos,nem nagyon foglalkoznak a dolgokkal, mintha az X csak egy felesleges dolog lenne náluk...
Csak azért hoztam fel ezt példának, mert én korábban nem használtam dupla koppot, és én ennél ezt vettem észre, ha nem ér bele több újjam 10//10 működik, egyszerűen sztem túl érzékeny az érintő.Nem arra akartam célozni, hogy te fogod szarul, vagy a kezeddel van a baj, csak gondoltam próbáld ki, vaghy tedd le asztalra, hogy úgy működik-e rendesen nálad
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elérkezett a nagy nap, megjelent az öthüvelykes kijelzővel ellátott OnePlus, ami hardveres téren a One-ra emlékeztet, de számos érdekességet tartogat.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Mini-ITX
- Okos Otthon / Smart Home
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE DUALSIM 256GB 2.5év jótállás
- Samsung Galaxy S9 4/64 DUAL SIM
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G DS 12/256GB Szürke, Gyártói Garancia!!! Esetleg szettbe is vihető!!!!
- Samsung Galaxy S24+ Plus 5G 256GB Dual SIM 5 hónapos Onyx Black Gyárilag független Csere/beszámítás!
- Lila IPhone 11 256GB 9 telefontok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest