- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mucsácsó
tag
Engem jól kiszopatott a DHL ma...pont nem voltam pont itthon, erre kapom az SMS-t, hogy sikertelen kézbesítés...de senki egy szót se szólt, hogy jön a futár vagy bármi...
nehéz lett volna valszeg rámcsörögniük... idióta banda
Vagy csak a process szar náluk, de akkor az borzalom, mert ettől még az MPL is nívósabb..Most kérhettem hétfőre újra....
-
mucsácsó
tag
válasz
Macika66 #420 üzenetére
Ne értsd félre, a "beteget" full átvitt értelemben írtam; úgy értettem, hogy van humorérzékük, teljesen igazuk van!
ők egész évben kínálnak olyan áron, amit más nem igazán képes tartani
Nincs hova akciózni, nekem ez teljesen tiszta - csak ugye gondolom sokan számítottak rá (naivként), hogy majd pénteken vesznek telót, minek launchkor, úgyis lesz BF... -
mucsácsó
tag
amúgy betegek az OP-nál
0.01€ discout black friday alkalmából :'D -
mucsácsó
tag
hátttttőő....a közeli képek azok hagynak némi kívánnivalót maguk után, de... talán majd alakul később (reméljük)... mert ez így csalódás, kb a Nexus 5-öm csinál ilyen (de még lehet jobb) képeket..
-
mucsácsó
tag
válasz
Darth_Revan #298 üzenetére
Szia!
Ment PM
Ha valakinek kell még, akkor szóljatok. Elvileg többet is lehet osztani - vagy van valami limit? -
mucsácsó
tag
válasz
Menthirist #297 üzenetére
na, akkor üdv a klubban!
nekem is pont a mai nap panaszkodtak arra, hogy alig hallanak telefonáláskor, úgyhogy nagyon érett a váltás...meg már túlvagyok vele egy kijelzőcserén is, ami azóta néha-néha buggol is, szóval... ideje volt, most már tényleg...
remélem jól választottunk!
jhah hát elhiszem, hogy aggasztó, olvastam hogy paypal kicsit máshogy konvertálja az árfolyamokat... :\ mindegy, ezen már ne múljon a boldogságod!
-
mucsácsó
tag
no srácok, beálltam énis az OP5T rendelők sorába!
Jön a 8GB-s az early bird-ös bundle-el + 1 év bizti (remélem nem volt hülyeség..)
Nexus 5-ről váltok, szegénykém már 3 éves...nagyon durván megette a kenyere javát, hatalmas telefon volt!
látom nektek nov 30-ra írják a shippinget - nálam sajna csak a Mikulás hozza majd dec.6-án
amúgy mindenki leugatott, hogy miért nem vártam meg a Black Friday-t...de tudtommal nem nagyon szokott OP-nél készülékre akció lenni...vagy mégis?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Autós topik
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- iPhone topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest